Benimde en cok sevdigim renkkKızıl favorim hep kizila boyarimcok yakışmış
kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum 4 yaşına geldi hala bacagima sallıyorum..Benimde kızım yanımda yatıyor bizde sabaha kadar aynıyız
Valla bence sarıdan daha çok yakışmış daha genç göstermiş senibence de kızıla devam
Tebrik ederim ne yaptıysan aynısını yapmak istiyorumGünaydın fıstıklar
Yeni ay bize güzellik, incelik, mutluluk getirsin
Hoşgeldin temmuz ❤
Geçmişe gitmeden hemen yazıyım. Arkadaşlar ben diyet macerama tam 1 mayısta başladım akabinde kk ya geldim sanırım bu tarihten 7-10 gün sonra listedeydim
66,900 ile başladığım serüvende bugün 58-59 arası gelen kilo
Bel 66 cm
Karın 77 cm
Basen 96 cm
Bacak 54 cm
Size söz verdiğim gibi foto paylaşacağım
Hedefim temmuz ortası mezun olmaktı, inşallah o hedefimi tutturacağım hepiniz sayesinde sevgili harika 6. Takımiyi ki gelmişim iyi ki burdayım
İyi ki doğdunHepinize ayrı ayrı çok tşk ederim canlarimmm iyiki sizlerde varsınız çok mutlu oldum Allah razı olsun hepinizi çok seviyorummm
Çok güzel olmuşKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Apayrı 2 insan olmus. Cooook hoşKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Evet ya normalde ben baktığımda 20 sayfa falan birikmiş olurdu. Şimdi 2 sayfa birikmişherkesin işi var sanirim 2gundur pek sessiz
Olamaz maşallah ne kdr güzelsinKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
bu Pazar da gidecegiz köye.:)
geçen gün gittik çok iyi geldi eşime de..
cimlerin içinde koşmak istiyorum..:)
içimi bi orada boşasim var acayip dolmuşum...
gidecek miyizzz.. :)bu Pazar da gidecegiz köye.:)
geçen gün gittik çok iyi geldi eşime de..
cimlerin içinde koşmak istiyorum..:)
içimi bi orada boşasim var acayip dolmuşum...
Boosted yaptım bu sabah. Dün akşam bir tlf geldi sohbeti ben aldım.. kahvaltı yapamadım sabah yaptığım haşhaşlı çörekle kekten yedim şuan bile karnım gurulduyor ne yemeliyimGünaydın canım
Rahatlık değil de regl öncesi kontrolsüzleşiyorum geçen ayda böyle olmuştu
Hazır başlamışken dünkü menümü yazıyım
Sabah 9.45
Smoothy yaptım böyle oldu
Ananas 1 dilim, 1 küçük portakal
Taze zencefil, 2 acı yeşil biber
1 bardak light süt bzztt
12 de başladım kazınmaya
Biraz dut kurusu yedim
Fırında mücver yaptım 1 porsiyon yedim banamısın demedi
Oğlum pide yedi kalan 2-3 ısırığı yuttum
1 küçük lavaş içine baharatlı yoğurt sürdüm
Sonra da dondurma
Domatesli bulgur yaptım onun da tadına baktım 2 kaşık yemişimdir
Akşam 21 gibi filtre kahve 1 kare bitter
Spor
Karın kalça bacak 120p
İyi yolculuklarCiktik yola dönüyoruz Kayseriye
İki ayrı insan gibi durmuş iki saçını da beğendimKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Sebze lifli tarzda birşey mi yesen?Boosted yaptım bu sabah. Dün akşam bir tlf geldi sohbeti ben aldım.. kahvaltı yapamadım sabah yaptığım haşhaşlı çörekle kekten yedim şuan bile karnım gurulduyor ne yemeliyimyarında erişte kescez komşuya sabah sporumu yapsam bile akşama kadar oturcam muhtemelen oda bize erişte pişirir kesin ☹
Persembeye denk gelmesi kotu olmusBoosted yaptım bu sabah. Dün akşam bir tlf geldi sohbeti ben aldım.. kahvaltı yapamadım sabah yaptığım haşhaşlı çörekle kekten yedim şuan bile karnım gurulduyor ne yemeliyimyarında erişte kescez komşuya sabah sporumu yapsam bile akşama kadar oturcam muhtemelen oda bize erişte pişirir kesin ☹
Hiç sorma dedim Cuma kes öbür komşu konyaya gidecekmiş herşey üst üste geldi yine bu hafta. Resmen bana diyet yaptırmıyor hayatPersembeye denk gelmesi kotu olmus
Teşekkür ederim canım bakicam bakalım ilk kez kızıl yaptım deniyecegimİyi yolculuklar
İki ayrı insan gibi durmuş iki saçını da beğendimsadece kızıl çok konforlu olmuyor bildiğim
Sebze lifli tarzda birşey mi yesen?
Çok teşekkür ederim canım sagol utandım kızOlamaz maşallah ne kdr güzelsin
Ben bi spor buldum leslienin yine 1 saat içinde squat falan da var bu
Güzel yakışmış sen ne yapsan yakışır gibi duruyor ten rengin çok müsaitTeşekkür ederim canım bakicam bakalım ilk kez kızıl yaptım deniyecegim
Teşekkür ederim birtanem değişiklik yapmak istedim sarı kendi saçım zaten senelerdir kullanıyordum kızıla heves edince :)Apayrı 2 insan olmus. Cooook hoş ❤ genelde kızılı çoğu kişiye yakistiramam ben ama gerçekten çok yakışmış
Tamam bu sporu yaparızBen bi spor buldum leslienin yine 1 saat içinde squat falan da var buBir mani çıkmazsa başlıyoruz inşaAllah sanada uygunsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?