Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç sorma dedim Cuma kes öbür komşu konyaya gidecekmiş herşey üst üste geldi yine bu hafta. Resmen bana diyet yaptırmıyor hayat
Sabah guzel kahvaltini yapip gidersin,
Orda da eristenin tadina bakarsin ölçülü yersin evine gecince sebze yemegi yersin dengelersin

Zipzip- kaptanım sabah +200 çıktım Free listedeyim ama Cuma’ya en az -700 bekliyorum
Köy günleriniz Nasıl geçiyor?
Olur arada artilar canim cumaya kadar çözersin bu isi
Yorucu geciyor canim 4-5 saat kiraz topladik bugun
Sulama isleri oluyor derken vakit geciyor
Ama en guzel tarafı temiz hava rahatca dolasabiliyorum evin etrafinda

Teşekkür ederim birtanem esim bilmiyor eve gelince şok olacağına eminim :)
Benim eşimde kizil sevmiyor görünce şok geçirdi sezen aksu hayrani sarıya boyatsaydin bari dedi sonrada sarıya boyadım ingilizlere dönmüşsün dedi dalga geçti uyuz sonra yine kizila boyadım saçım yanmıştı

Bizim yerimize de toplayın kiraz arada çaktırmadan bir kaç tane yemeyi ihmal etmeyin

Sarıdan bıktım ben değişiklik istedim daha dönmem herhalde diyorum ama belli de olmaz çok akma olup renk döner mi deniycem kızılı artık benimkide Soka gireceğine eminim

Sarıdan bıktım ben değişiklik istedim daha dönmem herhalde diyorum ama belli de olmaz çok akma olup renk döner mi deniycem kızılı artık benimkide Soka gireceğine eminim
yüzün çok güzel maşallah kızıl ayrı bir yakışmış sevdim bu rengi :)
zeynep sever demirele benzemişsin:)

Valla çok yakışmış eşin begenmezse zevkinden şüphe ederim sakin değişme

yüzün çok güzel maşallah kızıl ayrı bir yakışmış sevdim bu rengi :)
zeynep sever demirele benzemişsin:)
Ayy şekerim utandım yanaklar iyice al al oldu şuan benim çok sağol ben kendimi pek beğenmiyorum da
Sevdim bende bu kadar yakışacağını tahmin etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…