Ikiside kendince cok guzel ve cok yakismis snada
Çok teşekkür ederim kizlar eşimin tepkisini merak ediyorum akşam olmaz şimdi banaÇok güzel olmuş
Sabah guzel kahvaltini yapip gidersin,Hiç sorma dedim Cuma kes öbür komşu konyaya gidecekmiş herşey üst üste geldi yine bu hafta. Resmen bana diyet yaptırmıyor hayat
Olur arada artilar canim cumaya kadar çözersin bu isiZipzip- kaptanım sabah +200 çıktım Free listedeyim ama Cuma’ya en az -700 bekliyorum
Köy günleriniz Nasıl geçiyor?
Benim eşimde kizil sevmiyor görünce şok geçirdi sezen aksu hayrani sarıya boyatsaydin bari dedi sonrada sarıya boyadım ingilizlere dönmüşsün dedi dalga geçti uyuz sonra yine kizila boyadım saçım yanmıştıTeşekkür ederim birtanem esim bilmiyor eve gelince şok olacağına eminim :)
Onu hiç demiyorum hele havlulari hiç deme bilebenimde :) ama duş kalırken kafamdan kan akıyor
Bizim yerimize de toplayın kirazSabah guzel kahvaltini yapip gidersin,
Orda da eristenin tadina bakarsin ölçülü yersin evine gecince sebze yemegi yersin dengelersin
Olur arada artilar canim cumaya kadar çözersin bu isi
Yorucu geciyor canim 4-5 saat kiraz topladik bugun
Sulama isleri oluyor derken vakit geciyor
Ama en guzel tarafı temiz hava rahatca dolasabiliyorum evin etrafinda
Tşk ederim canımTebrik ederim ne yaptıysan aynısını yapmak istiyorum
İyi ki doğdunsevdiklerinle birlikte Nice mutlu sağlıklı güzel Yıllara canım
3 ay kırmıızıları çıkamakla uğraştım saç dibi çıktıOnu hiç demiyorum bile havlulari hiç deme bile
Sarıdan bıktım ben değişiklik istedim daha dönmem herhalde diyorum ama belli de olmaz çok akma olup renk döner mi deniycem kızılı artık benimkide Soka gireceğine eminimBenim eşimde kizil sevmiyor görünce şok geçirdi sezen aksu hayrani sarıya boyatsaydin bari dedi sonrada sarıya boyadım ingilizlere dönmüşsün dedi dalga geçti uyuz sonra yine kizila boyadım saçım yanmıştı
kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum 4 yaşına geldi hala bacagima sallıyorum..
Keşke yakin olsanizda verebilseydimBizim yerimize de toplayın kirazarada çaktırmadan bir kaç tane yemeyi ihmal etmeyin ❤
5 yaşında kızımı hala esim ayağında sallar benim :)Valla bende çok kıskanıyorum kendi uyuyan çocukları
yüzün çok güzel maşallah kızıl ayrı bir yakışmış sevdim bu rengi :)Sarıdan bıktım ben değişiklik istedim daha dönmem herhalde diyorum ama belli de olmaz çok akma olup renk döner mi deniycem kızılı artık benimkide Soka gireceğine eminim
Valla çok yakışmış eşin begenmezse zevkinden şüphe ederim sakin değişmeSarıdan bıktım ben değişiklik istedim daha dönmem herhalde diyorum ama belli de olmaz çok akma olup renk döner mi deniycem kızılı artık benimkide Soka gireceğine eminim
ne zaman bitecek ya:) alışmıyor ki çok inat yapıyor5 yaşında kızımı hala esim ayağında sallar benim :)
Kumral kendi saç rengim zatın
Ayy şekerim utandım yanaklar iyice al al oldu şuan benim çok sağol ben kendimi pek beğenmiyorum dayüzün çok güzel maşallah kızıl ayrı bir yakışmış sevdim bu rengi :)
zeynep sever demirele benzemişsin:)
en sevdiğimmm:)Kumral kendi saç rengim zatın
Sağol birtanem bu arada doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle mutlu bir sene diliyorum sağlıkla huzurla :)Valla çok yakışmış eşin begenmezse zevkinden şüphe ederim sakin değişme
5 yaşında kızımı hala esim ayağında sallar benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?