Sağol canım tşk ederim aminnnSağol birtanem bu arada doğum günün kutlu olsun ailenle sevdiklerinle mutlu bir sene diliyorum sağlıkla huzurla :)
Esim 2 senedir sallıyor kızımı 2ci doğumdan sonra ona kaldı valla hiç ses etmiyor seviyor sallamayi :)eşin sallıyomuş ne güzel. Benimki mecbur kalmadıkça sallamaz beceremiyo da zaten. Ayakları ağrıyomuş paşanın bizim bacaklar demirden sanki
Asıl iyi ki de biz seni tanıdık fıstık gibi olmuşsun canım maaşallahGünaydın fıstıklar
Yeni ay bize güzellik, incelik, mutluluk getirsin
Hoşgeldin temmuz ❤
Geçmişe gitmeden hemen yazıyım. Arkadaşlar ben diyet macerama tam 1 mayısta başladım akabinde kk ya geldim sanırım bu tarihten 7-10 gün sonra listedeydim
66,900 ile başladığım serüvende bugün 58-59 arası gelen kilo
Bel 66 cm
Karın 77 cm
Basen 96 cm
Bacak 54 cm
Size söz verdiğim gibi foto paylaşacağım
Hedefim temmuz ortası mezun olmaktı, inşallah o hedefimi tutturacağım hepiniz sayesinde sevgili harika 6. Takımiyi ki gelmişim iyi ki burdayım
Bir senle ben pro olamadik
Kizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Aa kendini beğenmemek miAyy şekerim utandım yanaklar iyice al al oldu şuan benim çok sağol ben kendimi pek beğenmiyorum da
Sevdim bende bu kadar yakışacağını tahmin etmedim
Evet ya hangi börek kimin nasıl anlıyoruz....ben görüntüsü daha afilli daha farklı börekler tutar zannettim.....kaç yıllık pacanga kazanmış....yeni trend yeni yemekler genelde ilgi çeker....
Afiyet olsun...hala karnıbahar var mı ya...yazın ortasında....yurt dışındasin galiba...Karnabahar mantısı olur kendileri Eki Görüntüle 2656754
Ne yapayim abla koydeyim yoruldum dinleniyorum:))napiyosunuz kizlar
Ilk sayfada borek resimlerinin uzerine tikladiginda kimin yaptigini gorebiliyorsunuzEvet ya hangi börek kimin nasıl anlıyoruz....ben görüntüsü daha afilli daha farklı börekler tutar zannettim.....kaç yıllık pacanga kazanmış....yeni trend yeni yemekler genelde ilgi çeker....
Ne guzel motive olmussun ablaKızlar selam
Bugün şirkete gitmiştim yeni geldim , Aman Allahım öyle motive geldim inanamazsınız, çaycısından, kapıcısına kadar iltifat aldım, millet yarın diyete başlama kararı aldı
Çok güzel vakit geçirdim pek keyifliydi benim için
Sigara böreği canım niye ben çok beğenmiştim pacangayi 4 tane favorim vardı hepsi güzel ilerledi sadece patatesli rulo börek geride kaldı onada sasirdim açıkçası
Tşk ederim ablacımMutlu yıllar dilerimGulumse24
Cook geçmiş olsun canımSelam kızlar kaç gündür giremedim bebeğim aşı oldu ateşi vardı yemek bile yiyemedim ne bulduysam. Bugünde evime geldim dolap boş tost yedim şimdide mecburen az makarna yerim. Yarın aranıza dönücem inşallah
Ayyy şekerim çok sağol mersii baya büyük bir değişim oldu bana vallahiAa kendini beğenmemek mikızıl çok yakışmış abla gerçekten güzelliğine güzellik katmış
Canım maşallah çok güzelsin ikiside çok yakışmışKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?