Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşin sallıyomuş ne güzel. Benimki mecbur kalmadıkça sallamaz beceremiyo da zaten. Ayakları ağrıyomuş paşanın bizim bacaklar demirden sanki
Esim 2 senedir sallıyor kızımı 2ci doğumdan sonra ona kaldı valla hiç ses etmiyor seviyor sallamayi :)

Asıl iyi ki de biz seni tanıdık fıstık gibi olmuşsun canım maaşallah

Kizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Ayy şekerim utandım yanaklar iyice al al oldu şuan benim çok sağol ben kendimi pek beğenmiyorum da
Sevdim bende bu kadar yakışacağını tahmin etmedim
Aa kendini beğenmemek mi kızıl çok yakışmış abla gerçekten güzelliğine güzellik katmış

Gulumse24 hangi börek senindi canım?
paçanganın kazandığına inanamadım
Evet ya hangi börek kimin nasıl anlıyoruz....ben görüntüsü daha afilli daha farklı börekler tutar zannettim.....kaç yıllık pacanga kazanmış....yeni trend yeni yemekler genelde ilgi çeker....

napiyosunuz kizlar
Ne yapayim abla koydeyim yoruldum dinleniyorum:))
Evet ya hangi börek kimin nasıl anlıyoruz....ben görüntüsü daha afilli daha farklı börekler tutar zannettim.....kaç yıllık pacanga kazanmış....yeni trend yeni yemekler genelde ilgi çeker....
Ilk sayfada borek resimlerinin uzerine tikladiginda kimin yaptigini gorebiliyorsunuz
Birde sayfayi takibe alirsan bildirim geliyor yapilan yemekler oldukca
Bu ayin konusu kahvalti sofrasi :))
Ne guzel motive olmussun abla

Kizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Canım maşallah çok güzelsin ikiside çok yakışmış

Ama sana söyliyim 2 yıkama sonrası sarıya dönersin hatta gri platin her daim favorimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…