Iyi aksamlar kaptanım hosgeldin ❤❤Iyi aksamlar guzel rakibelerimiz nasilsiniz bugun?
Hic ugramiyorsunuz bizim takima, ayran ictik, ayri mi dustuk
Ayni durumdayim bende canim, takimimizda sessiz bu hafta..Iyi aksamlar kaptanım hosgeldin ❤❤
Takimin yolunu bulamıyorum ki sizin takima geleyim
Bu hafta tum takimlarda buyuk sessizlik var canim yazin etkisi galibaAyni durumdayim bende canim, takimimizda sessiz bu hafta..
Nasil geciyor koyde zaman?
Evet canim yazin etkisi..Bu hafta tum takimlarda buyuk sessizlik var canim yazin etkisi galiba
Sabah 7 de kalkıyorum surekli hareket halindeyim,bugun kiraz topladik ,bahce sulama isleri derken vakit geciyor
Sen nasilsin yogun musun kaptanim
Hoşgeldiniz kaptanimIyi aksamlar guzel rakibelerimiz nasilsiniz bugun?
Hic ugramiyorsunuz bizim takima, ayran ictik, ayri mi dustuk
Çok güzel olmuş afiyet olsun1temmuz çarşamba
Sabah 10.00
1yumurtadan omlet,1dilim peynir,5zeytin,yarim domates,2minik pan kek
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
1tabak taze fasulye,1kase cacık,2kasik makarna,2dilim karpuz
İkindi 17.00
1kupa kahveli tarcinli süt,2tane karabuğday patlağı,1tatlik.fıstık ezmesi
Aksam 20.45
1kase yoğurt
4litre su
Menü gayet güzel dinlenme olur hem bugün umarım kötü bişi yoktur07.45 bir avuç ceviz
09.00 şekersiz Nescafe
11.00 şekersiz çay
13.00 1 kase mantar çorbası, 1 porsiyon türlü yemegi, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
15.30 sade türk kahvesi
16.00 sade soda
18.00 4 adet köfte, 1 kase barbunya, 2 bardak ayran
Spor yok bugün güzel bir gün olmadı maalesef spor ya da başka birşey yapmak gelmiyor icimden
Kayınvalidem ve kayinpederimle tartıştık eşim onları sildi benim de artık gorusmeme müsade etmiyor. Eşimin de benim de baya moralimiz bozuldu. Anne babası olunca daha çok üzülüyor insan tabi.Menü gayet güzel dinlenme olur hem bugün umarım kötü bişi yoktur
Yokkkk belkide 4bucuktur net olani yazdim ben cok su iciyorumÇok güzel olmuş afiyet olsun4 lt fazla değil mi
Ben koyde hic su icemiyorum yaa :)))Yokkkk belkide 4bucuktur net olani yazdim ben cok su iciyorum
cabukkk su içiyosun olurmu öyleBen koyde hic su icemiyorum yaa :)))
Ben eşini haklı buldum.. benimde 2 oğlum var.. eğer maddi durumum iyiysevd söz vermişsem tutmaya çalışırım..lafa gelince herkes çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz diyo ama o gün geldi mi yok..Ben bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum belki de biz hataliyizdir. Evleneceğimiz zaman k.v k.p bize söz verdi size ev alacağız birkaç ay kirada sabredin diye. Bu arada maddi durumları çok iyi. Neyse eşim bir süre sonra ev alın dedi k.v köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik biz ev alamayiz dedi. Bir süre eşim onlarla gorusmedi ama ben gorustum. Annendir babandir etme eyleme dedim baristirdim. Eşime hep biz ev alalım dedim ama 2 tane ev var neden ben borca gireyim diye ikna olmadi. K.v siz ev alın ben 2 bilezik ve bankadaki 10.000 TL yi size vericem dedi. Neyse eşim ikna oldu ve ev bakmaya başladık bugün aradık dedik biz ev alicaz destek olacağız diye söz vermistiniz falan diye. Dediler ki biz size destek olamayız kendiniz ne yapacaksanız yapın. Eşim 2 kez söz verip tutmadiklari için çok üzüldü ve çok sinirlendi onları sildi bana artık sen de görüşmeyceksin dedi. O uzulünce ben daha çok üzüldüm keşke ev diye tutturmasaydim dedim. Sizin yorumunuz ne
Sigara böreği gülümsenin..neden inanamadın ki?@Gulumse25 hangi börek senindi canım?
paçanganın kazandığına inanamadım
2 tane evleri var. Köydeki evlerini saymıyorum bile. 70 kusur yasindalar yaşlı oldukları için kiyamiyordum hep. Bir de eşim tek çocuk ben varken başkalarına muhtaç olmasınlar istedim. Belki de onlardan destek istemek hataydı bilmiyorumBen eşini haklı buldum.. benimde 2 oğlum var.. eğer maddi durumum iyiysevd söz vermişsem tutmaya çalışırım..lafa gelince herkes çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz diyo ama o gün geldi mi yok..
Bi süre görüşmeyin bence.. onlarda verdikleri sözü tutmamanın sonuçlarını görsünler..
bence iyi yapmisiniz siz zaten yeterince iyilik yapmissiniz neden söz veripte arkanizda durmamislar onlara alirken iyiydiyaaa siz neden kirada oturcaksiniz allahimyaBen bu konuda sizin de fikrinizi almak istiyorum belki de biz hataliyizdir. Evleneceğimiz zaman k.v k.p bize söz verdi size ev alacağız birkaç ay kirada sabredin diye. Bu arada maddi durumları çok iyi. Neyse eşim bir süre sonra ev alın dedi k.v köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedik biz ev alamayiz dedi. Bir süre eşim onlarla gorusmedi ama ben gorustum. Annendir babandir etme eyleme dedim baristirdim. Eşime hep biz ev alalım dedim ama 2 tane ev var neden ben borca gireyim diye ikna olmadi. K.v siz ev alın ben 2 bilezik ve bankadaki 10.000 TL yi size vericem dedi. Neyse eşim ikna oldu ve ev bakmaya başladık bugün aradık dedik biz ev alicaz destek olacağız diye söz vermistiniz falan diye. Dediler ki biz size destek olamayız kendiniz ne yapacaksanız yapın. Eşim 2 kez söz verip tutmadiklari için çok üzüldü ve çok sinirlendi onları sildi bana artık sen de görüşmeyceksin dedi. O uzulünce ben daha çok üzüldüm keşke ev diye tutturmasaydim dedim. Sizin yorumunuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?