Boş yere kısırın günahını aldım madem benEe normal canim 2 bardak ayran 400 gram gelir
Kız 4 temmuz da da Şok markete geliyor....40 lira ihtiyacı olanlara duyurulur.....3temmuzda bime baskül gekicekmis soranlar vardi almadiysaniz,fakir 60lira
Markasi neymis canimKız 4 temmuz da da Şok markete geliyor....40 lira ihtiyacı olanlara duyurulur.....
Dur bakayım...Markasi neymis canim
CVS cam dijital baskül 39.99 TL ovalSagol canım
Hic duymadim nasildir kiCVS cam dijital baskül 39.99 TL oval
Foto da atacaktım da nasıl atılır yapamadım...Sagol canım
Ihtiyacın varsa fakir daha bilindik yarinkini kaçırma...en kotu garanti ye verirsin...firma büyük...
Bizim grupta belki kullanan vardır.
Cvs benimde canım ben çok memnunum 80 e aldım ben büyük ekran diye 1kg bile tartiyorBizim grupta belki kullanan vardır.
Yarın kilo paylaşanların resimlerinin yanına bakalım
Ben genelde dikkatimi çekiyor
Bakıyorum hangi marka diye
Tartilara bakalim yarin kim.hangi model kullaniyorBizim grupta belki kullanan vardır.
Yarın kilo paylaşanların resimlerinin yanına bakalım
Ben genelde dikkatimi çekiyor
Bakıyorum hangi marka diye
Güzel memleket Antalya’da olsan kesin doğramıştın herkesiOhh ne guzel pufur pufur
Mugladayim canim
Aaa sen mezun mu oldun kiz hic bakmiyorumki buraya tebrik ederim
CVS ürünleri genelde dandik oluyor güven vermiyorCVS cam dijital baskül 39.99 TL oval
Benimki emanet kayinvalidemden aldiydimm aaaaayyyyyyh iyi hatirlattiniz onu da geri vermek gerekTartilara bakalim yarin kim.hangi model kullaniyor
Ben bu markanın tost makinesini almıştım.amaannn Allah im o neydi öyle. O yüzden önyargıliyim sanırım bana güven vermedi hiç bu markaCvs benimde canım ben çok memnunum 80 e aldım ben büyük ekran diye 1kg bile tartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?