Oooohhh sefan olsunÇok kötü etkiliyor abla nefret ediyorum ben hem regl hem kabızlık şuan artı görüyorum ama önemsemedim birde bira içtik akşam eşimle oda şişkinlik yaptı
Mersii şekerimOooohhh sefan olsun
Kızılla siyah çok iyi oluyorMerhabalar herkese siyah i kadın olsun artık siyah favorim oldu saçtan ötürü
Aynen öğle abla şimdi siyah oje bordo oje aldım ve bordo ruj ruj sürünce değiştim iyiceKızılla siyah çok iyi oluyor❤
Uzun zamandır icmiyordum canımı istettinMersii şekerim
Eyvah eyvah kaptan ceza verecek kız bana 1 miller dan bişi olmaz kiiz ben de uzun zamandır içmedim dün artık esim içerken yanında iciverdim
Hee tamam yaa zaten bitaneden hep birşeycik olmazEyvah eyvah kaptan ceza verecek kız bana 1 miller dan bişi olmaz kiiz ben de uzun zamandır içmedim dün artık esim içerken yanında iciverdim
Yarına az yersin dengelersin şekerim ayy. Sanki heec kaçamak yapmıyorsun sende şimdiHee tamam yaa zaten bitaneden hep birşeycik olmaz
Yarin aksam ic canim odem olmasin yarina
Yarin tarti var tarti arti gelirsen bozusuruzHee tamam yaa zaten bitaneden hep birşeycik olmaz
HeheheeeeheeeeYarına az yersin dengelersin şekerim ayy. Sanki heec kaçamak yapmıyorsun sende şimdi
Aç geziyom açYarin tarti var tarti arti gelirsen bozusuruz
Yok yok icmicem zaten. Tartıdan önce ayıp olur şimdiYarin aksam ic canim odem olmasin yarina
Sabahki kilo farki mi anlamadim ;-)Aç geziyom açyalnız 2 tabak kısır 2 bardak ayran 600 Gr arttiyor tartida haberiniz olsun
Yemekten önceki ve sonraki fark tam 600 Gr olduSabahki kilo farki mi anlamadim ;-)
Ee normal canim 2 bardak ayran 400 gram gelirYemekten önceki ve sonraki fark tam 600 Gr oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?