Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım afiyet olsun , bana ekmek biraz fazla geldi ama diyetisyenin listesiyse bişey diyemem

Toplaşıp tatile gidek bari kimseler yok nasilsa
Biz giresuna gidicekmisiz bu senee gorumcemin evi var denize sifir bu sene findik toplama sirasi yusufdaymi (görümcemin oglu) aramiski dayi yengemle gelin bizim evde kalin aradada bahceye gelirsiniz dimis

Biz giresuna gidicekmisoz bu senee gorumcemin evi var denize sifir bu sene findik toplama sirasi yusufdaymis gorumcemin oglu, aramiski dayi yengemle gelin bizim evde kalin aradada bahceye gelirsiniz dimis
Ne güzel iste keske bende şöyle yeşillik olan yere giysem deniz aramam cokta sevmem

Ah şu kabızlık derdi olmayan varmı , zaten kabızlıktan rahat kilo verememek bende artıdayım valla

Akşam yoğurt ananas mı yapsam acaba

Ah canım bende sevmesem şu kolayı bak yine kabız oldum işte, pis kola

Ah şu kabızlık derdi olmayan varmı , zaten kabızlıktan rahat kilo verememek bende artıdayım valla
Çok kötü etkiliyor abla nefret ediyorum ben hem regl hem kabızlık şuan artı görüyorum ama önemsemedim birde bira içtik akşam eşimle oda şişkinlik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…