- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
aa ben miymişim o hiç demem aslındamedusares diyordu iste geldiginde aksam tartildim neden fazla ciktim diyordu :)
Canım afiyet olsun , bana ekmek biraz fazla geldi ama diyetisyenin listesiyse bişey diyemem
Biz giresuna gidicekmisiz bu senee gorumcemin evi var denize sifir bu sene findik toplama sirasi yusufdaymi (görümcemin oglu) aramiski dayi yengemle gelin bizim evde kalin aradada bahceye gelirsiniz dimisToplaşıp tatile gidek bari kimseler yok nasilsa
Ne güzel iste keske bende şöyle yeşillik olan yere giysem deniz aramam cokta sevmemBiz giresuna gidicekmisoz bu senee gorumcemin evi var denize sifir bu sene findik toplama sirasi yusufdaymis gorumcemin oglu, aramiski dayi yengemle gelin bizim evde kalin aradada bahceye gelirsiniz dimis
Ah şu kabızlık derdi olmayan varmı , zaten kabızlıktan rahat kilo verememek bende artıdayım vallaGünaydın kizlar güzel bir günümüz olsun inşallah detoks suyu oneriyormusunuz ben korumaya geçtim şuan 5 gündür adetim yoğun geliyor diye tartıya cikmadim biliyorum fazla çıkacam ve kabızlık ta var.
Bitince tartilicam bende. Detoks suyu yapıp icsemmi YouTube de denk geldim yağ yakıcı diye ise yararmi
Ayy bende siziz oralara gelsem sıcak sıcak kemiklerim ısınırSorma valla. Oralarda nasil havalarucaga atlayip gelem mi
Akşam yoğurt ananas mı yapsam acabaBendenmi tiyo istiyonen son ben olsam keske
Bugün ben yoğurt icine kabak rendelicem öğlen aksam hafif gecircemde bende kakili kaldim ayni yerde her hafta kilo vere vere kaldim sabit sinir oldum,ama kabak vücuttaki suyu atiyo yoğurt ananas gibi
Ah canım bende sevmesem şu kolayıTebriklerr
Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyimhiç konuşmasan bile olman fayda sağlıyor Ne gerek var böyle şeylere
Akşam ekmek yerine salata ve yoğurt daha doyurucu olabilir çok güzel yine de afiyet olsun
Sporda menüde çok güzel
Çok geçmiş olsun çabuk geçer inşallahakşam daha hafif olsa iyi olurdu Ama dengelenir mutlaka
Çok güzel sadece kola takıldı ben sevmediğim içinafiyet olsun
Bu konulara çok bişi diyemiyorum Ama mutlaka iyi ki böylesi olmuş diyip daha güzelleri sizin olacaktır eminim
Benimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava mis
Bende dukan birası denedim iki hafta olacak iyi geldi onun yanı sıra maydanoz suyuda çok iyi geliyor diyolar suları inceltmezde olan ödemi atar rahatlatır regl sonrası çok iyi gelecektir
Son zamanlarda takıldım bende sabah kaçırınca akşam youtubedan bakıyordumGeri bırakcam iyice psikoloji bozuyor
Buralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eve
Ben sıcak yer isterimToplaşıp tatile gidek bari kimseler yok nasilsa
Bende ege denizi tutkunuyum offBen gibiii
Çok kötü etkiliyor abla nefret ediyorum ben hem regl hem kabızlık şuan artı görüyorum ama önemsemedim birde bira içtik akşam eşimle oda şişkinlik yaptıAh şu kabızlık derdi olmayan varmı , zaten kabızlıktan rahat kilo verememek bende artıdayım valla
Ben bodrumcuyum ama marmarise de ne zamandır gitmedim, bi taraftan denize sıfır küçük salaş bir pansiyona gitmek isterim , bakalım kısmetTatili ben de çok özledimşöyle bir Marmaris hayali hiç çıkmıyor aklımdan ❤
Piercing duruyomuÇok kötü etkiliyor abla nefret ediyorum ben hem regl hem kabızlık şuan artı görüyorum ama önemsemedim birde bira içtik akşam eşimle oda şişkinlik yaptı
Evet abla duruyor çok memnunum bir siyah bir gümüş var dönüşümlü takıyorumPiercing duruyomu
Bende dusundumde markette yok artık getirmiyolar kabızlık bendede var bakalim yarin nolcakAkşam yoğurt ananas mı yapsam acaba
Ohh ne guzel pufur pufurBizim koye gel canim evin icinde ince kazak giyiyorum
Mugladayim canimÖdem atıp zayıflarsın bol suya devam canım
Çay harareti alır derler sen Antalya’da mısın
Aaa sen mezun mu oldun kiz hic bakmiyorumki buraya tebrik ederimBuzlu buzlu iyi gider eylüle az kadı sabretmezun oldum insan bir tebrik eder nekadar şeysinnn
Teşekkür ederim canımOhh ne guzel pufur pufur
Mugladayim canim
Aaa sen mezun mu oldun kiz hic bakmiyorumki buraya tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?