Kesinlikle sayılır benceKızlar 3 kat evi sildimspor yapmam lazımdı bu sayılır mı
Canım hem mercimek var patates salatasi olmamis mercimek perşembeye yakismiyo cunku hem gaz hemde şişkinlik yapar cumadan sonra tercih et geneldeBugün ki menüm hayli kabarık kaptanım@Zipzip-
Bugün spor olarak 30 dk Leslie boosted 2000 adım toplam 150 puan @sportie
çok yoruldum başka spor yapamadım
Gri markette filan görmüştüm...Blender ihtiyacım vardı fiyatı uygundu almamıştım....Sinbo varı bir ürün tahminimce....fiyatı uygun fiyatına göre nasıl hiç bilmiyorum....ben king kullandim 10 yıl filan çok iyiydi....şimdide Maşallah aprilla 3-4 aydır iyi gidiyor yağ su ölçüyor..kişi kaydediyor hafızaya. . Hatta bana obese diyorCVS ürünleri genelde dandik oluyor güven vermiyor
sende bulgur tercih etmissin hemde nohut canim persembe gunleri hafif birseyler tercih etmen gerekiyo şişirme ihtimali yuksekBen menü paylascaktim unuttum başka konulara daldım çıktım
07.45 bir avuç haşlanmış nohut
09.00 şekersiz Nescafe
11.30 şekersiz çay
12.45 bir porsiyon yoğurt çorbası çorbası, 1 porsiyon mantar sote, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi içtim ama saatini yazmamışım.
19.00 2 tabak kısır 2 bardak ayran
Yarım saat eliptik 150 puan
benim tartım CVS di çöp olduCVS ürünleri genelde dandik oluyor güven vermiyor
Tartisini değilde başka ürünlerini almıştım çok çok kötüydü o yüzden bu markayla aramız iyi değil. Xiaominin tartisindan istiyorum simdibenim tartım CVS di çöp oldu
Sabah kahvaltı yapmıyordum biraz birşeyler ye denince bazen 1 avuç ceviz bazen de haşlanmış nohut yiyorum o yüzden. İnşallah yarın güzel bir eksiyle gelirimsende bulgur tercih etmissin hemde nohut canim persembe gunleri hafif birseyler tercih etmen gerekiyo şişirme ihtimali yuksek
Gelirsin insallah ondan şüpemiz yokta perşembe günü genelde şişkinlik yapmayan şeyler tercih ediyoruz sen kendini daha iyi tanırsın canimSabah kahvaltı yapmıyordum biraz birşeyler ye denince bazen 1 avuç ceviz bazen de haşlanmış nohut yiyorum o yüzden. İnşallah yarın güzel bir eksiyle gelirim
Edepsiz tartiGri markette filan görmüştüm...Blender ihtiyacım vardı fiyatı uygundu almamıştım....Sinbo varı bir ürün tahminimce....fiyatı uygun fiyatına göre nasıl hiç bilmiyorum....ben king kullandim 10 yıl filan çok iyiydi....şimdide Maşallah aprilla 3-4 aydır iyi gidiyor yağ su ölçüyor..kişi kaydediyor hafızaya. . Hatta bana obese diyor
Akşam gene yalnızdım. Genelde yalnızken yemek yemem ama linç edilmeyeyim diye kısır kolayima geldiGelirsin insallah ondan şüpemiz yokta perşembe günü genelde şişkinlik yapmayan şeyler tercih ediyoruz sen kendini daha iyi tanırsın canim
Ben bu telefonun benden onay almadan değiştirmesine gıcık oluyorum yaaaa Kong nedir king yazdım ben kingEdepsiz tartimutfak robotu ben de Kong kullaniyorum sesi dışında iyi anlaşıyoruz. Aprillayi da araştırayım o zaman
Bende yaziyorum sürekli kontrol etmeden yaziyi değiştiriyor sinir oluyorum mesajda gitmis oluyoBen bu telefonun benden onay almadan değiştirmesine gıcık oluyorum yaaaa Kong nedir king yazdım ben king
Ohhhhh mis2temmuz persembe
Sabah 10.00
1yumurta,yarim dilim ekmek,1dilim peynir,3zeytin
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4kasik taze fasulye,1kase yogurt,
Türk kahvesi,10findik
Aksam 18.00
Kahvesi,tarçinli süt,2tane karabuğday patlağı ustune fistik ezmesi
4litre su
Ben de o durumu yaşıyorum ya eski telefonum ben ne yazarsam onu kabul ederdi. Onda alıştım ya bunun değiştirdiğini mesaji gönderdikten sonra farkına varıyorum. Yok mu bunun bir ayarı acaba kapatayım otomatik duzeltmeyiBende yaziyorum sürekli kontrol etmeden yaziyi değiştiriyor sinir oluyorum mesajda gitmis oluyo
Grupta kızlar yazmıştı aprilla kötü diye model model de değişebilir belkiEdepsiz tartimutfak robotu ben de Kong kullaniyorum sesi dışında iyi anlaşıyoruz. Aprillayi da araştırayım o zaman
Tartıda ne cikcam belli degil takılı kaldim biyerde sinirlerim zıplıyoOhhhhh mis
Bende anlamiyorumBen de o durumu yaşıyorum ya eski telefonum ben ne yazarsam onu kabul ederdi. Onda alıştım ya bunun değiştirdiğini mesaji gönderdikten sonra farkına varıyorum. Yok mu bunun bir ayarı acaba kapatayım otomatik duzeltmeyi
Ben çeyiz yaparken nerede ucuz var onları topladım hepEd
Grupta kızlar yazmıştı aprilla kötü diye model model de değişebilir belki
CVS vişneli turta memnunum diyor...belki onun da modelleri vardır
Kısacası ya fakir ya da senin Xaiomi...ben hiç araştırmadan aldım direk acil ihtiyacım vardı....blender da araştırmadim bir kaç model baktım aldım....fiyat düşük olunca karar daha hızlı oluyor
WC zaten en büyük problem. Ölümüne yerken kabızlık problemim hiç olmazdı ne zamanki diyet spor gitmeye basladim bende de oluyor o sorun. Sen halledersin kesin halledersinTartıda ne cikcam belli degil takılı kaldim biyerde sinirlerim zıplıyosabiti kırmam lazim wc sorunuda olunca etkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?