Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün ki menüm hayli kabarık kaptanım@Zipzip-
Bugün spor olarak 30 dk Leslie boosted 2000 adım toplam 150 puan @sportie
çok yoruldum başka spor yapamadım
Canım hem mercimek var patates salatasi olmamis mercimek perşembeye yakismiyo cunku hem gaz hemde şişkinlik yapar cumadan sonra tercih et genelde

CVS ürünleri genelde dandik oluyor güven vermiyor
Gri markette filan görmüştüm...Blender ihtiyacım vardı fiyatı uygundu almamıştım....Sinbo varı bir ürün tahminimce....fiyatı uygun fiyatına göre nasıl hiç bilmiyorum....ben king kullandim 10 yıl filan çok iyiydi....şimdide Maşallah aprilla 3-4 aydır iyi gidiyor yağ su ölçüyor..kişi kaydediyor hafızaya. . Hatta bana obese diyor

sende bulgur tercih etmissin hemde nohut canim persembe gunleri hafif birseyler tercih etmen gerekiyo şişirme ihtimali yuksek

sende bulgur tercih etmissin hemde nohut canim persembe gunleri hafif birseyler tercih etmen gerekiyo şişirme ihtimali yuksek
Sabah kahvaltı yapmıyordum biraz birşeyler ye denince bazen 1 avuç ceviz bazen de haşlanmış nohut yiyorum o yüzden. İnşallah yarın güzel bir eksiyle gelirim

Sabah kahvaltı yapmıyordum biraz birşeyler ye denince bazen 1 avuç ceviz bazen de haşlanmış nohut yiyorum o yüzden. İnşallah yarın güzel bir eksiyle gelirim
Gelirsin insallah ondan şüpemiz yokta perşembe günü genelde şişkinlik yapmayan şeyler tercih ediyoruz sen kendini daha iyi tanırsın canim

Edepsiz tarti mutfak robotu ben de Kong kullaniyorum sesi dışında iyi anlaşıyoruz. Aprillayi da araştırayım o zaman

Gelirsin insallah ondan şüpemiz yokta perşembe günü genelde şişkinlik yapmayan şeyler tercih ediyoruz sen kendini daha iyi tanırsın canim
Akşam gene yalnızdım. Genelde yalnızken yemek yemem ama linç edilmeyeyim diye kısır kolayima geldi bundan sonraki haftalarda daha da dikkat edeceğim bu duruma

2temmuz persembe
Sabah 10.00
1yumurta,yarim dilim ekmek,1dilim peynir,3zeytin
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4kasik taze fasulye,1kase yogurt,
Türk kahvesi,10findik
Aksam 18.00,
tarçinli kahvesi süt,2tane karabuğday patlağı ustune fistik ezmesi
4litre su

Ben bu telefonun benden onay almadan değiştirmesine gıcık oluyorum yaaaa Kong nedir king yazdım ben king
Bende yaziyorum sürekli kontrol etmeden yaziyi değiştiriyor sinir oluyorum mesajda gitmis oluyo

Ohhhhh mis

Bende yaziyorum sürekli kontrol etmeden yaziyi değiştiriyor sinir oluyorum mesajda gitmis oluyo
Ben de o durumu yaşıyorum ya eski telefonum ben ne yazarsam onu kabul ederdi. Onda alıştım ya bunun değiştirdiğini mesaji gönderdikten sonra farkına varıyorum. Yok mu bunun bir ayarı acaba kapatayım otomatik duzeltmeyi

Ed
Edepsiz tarti mutfak robotu ben de Kong kullaniyorum sesi dışında iyi anlaşıyoruz. Aprillayi da araştırayım o zaman
Grupta kızlar yazmıştı aprilla kötü diye model model de değişebilir belki

CVS vişneli turta memnunum diyor...belki onun da modelleri vardır

Kısacası ya fakir ya da senin Xaiomi...ben hiç araştırmadan aldım direk acil ihtiyacım vardı....blender da araştırmadim bir kaç model baktım aldım....fiyat düşük olunca karar daha hızlı oluyor

Bende anlamiyorum

Ben çeyiz yaparken nerede ucuz var onları topladım hep sağolsun az önce komşudan bir günlük tartıyı ödünç istedim o da verdi yarın tartilip akşama iade edicem

Tartıda ne cikcam belli degil takılı kaldim biyerde sinirlerim zıplıyosabiti kırmam lazim wc sorunuda olunca etkiliyo
WC zaten en büyük problem. Ölümüne yerken kabızlık problemim hiç olmazdı ne zamanki diyet spor gitmeye basladim bende de oluyor o sorun. Sen halledersin kesin halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…