Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartıda ne cikcam belli degil takılı kaldim biyerde sinirlerim zıplıyosabiti kırmam lazim wc sorunuda olunca etkiliyo
Haşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedim

Okudum gecmisi bitti şükür bugunluk isim bitti ama günde bitti totomu koymadan kuruyan nevresimlerimi takip baliklama yataga daldim. Güya bugunn kendimi yormyacakktim, persembeye ya haniiyiki yormayacaktimmm
Öyle oluyo zaten gün bitiyooo iş guc pesinde kostururken

Ben çeyiz yaparken nerede ucuz var onları topladım hep sağolsun az önce komşudan bir günlük tartıyı ödünç istedim o da verdi yarın tartilip akşama iade edicem
Iyi yapmışsın...evin ihtiyacı bitmiyor ki...benim oğlan ne var ne yok kırdı....Blender serim, Tupperware soğan dagrayicim bunlar ilk aklıma gelenler... bebekken mutfakta beraber yemek yapıyorduk....biraz da ben hor mu kullandım ne bütün evi yenilesem yeridir...ama şu an değil tabi....

Haşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedim
Sevmedigim yemeklerden birisi pırasa,birisi bamya

Sabah 9 30
1 buçuk haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Coban salata
2 dilim cavdarli
Sekersiz cay
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemis

15 30 oglen
1 poraiuonnkabak yemegi
3 kasik yogurt
1 dilim kepekli

18 50 aksam
Diyet kahve, 7 badem
20 30 yarim kase baharatli limonlu yogurt

Su 3 litre
1 litre dukan birası ( ilkkez yaptim)
Spor 2 saat temizlik 60
1 saat yürüyüş 150 toplam 210
Zipzip- sportie

Helal hoş olsun prens'e. Daha çok kir çocuuummmm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…