İnşallah canimWC zaten en büyük problem. Ölümüne yerken kabızlık problemim hiç olmazdı ne zamanki diyet spor gitmeye basladim bende de oluyor o sorun. Sen halledersin kesin halledersin ❤
Haşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedimTartıda ne cikcam belli degil takılı kaldim biyerde sinirlerim zıplıyosabiti kırmam lazim wc sorunuda olunca etkiliyo
Ben arkadasa 1 haftaliğina vermisdim ama 2 yil olacak neredeyse hala ondaBen çeyiz yaparken nerede ucuz var onları topladım hepsağolsun az önce komşudan bir günlük tartıyı ödünç istedim o da verdi yarın tartilip akşama iade edicem
Öyle oluyo zaten gün bitiyooo iş guc pesinde kostururkenOkudum gecmisi bitti şükür bugunluk isim bitti ama günde bitti totomu koymadan kuruyan nevresimlerimi takip baliklama yataga daldim. Güya bugunn kendimi yormyacakktim, persembeye ya haniiyiki yormayacaktimmm
Iyi yapmışsın...evin ihtiyacı bitmiyor ki...benim oğlan ne var ne yok kırdı....Blender serim, Tupperware soğan dagrayicim bunlar ilk aklıma gelenlerBen çeyiz yaparken nerede ucuz var onları topladım hepsağolsun az önce komşudan bir günlük tartıyı ödünç istedim o da verdi yarın tartilip akşama iade edicem
Sevmedigim yemeklerden birisi pırasa,birisi bamyaHaşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedim
Aslında ev hediyesi filan almak lazım...Ben arkadasa 1 haftaliğina vermisdim ama 2 yil olacak neredeyse hala onda
Aaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsanSevmedigim yemeklerden birisi pırasa,birisi bamya
Kız şu kusmuk emojisini icat edene ben ne diyeyim....görünce midem bulanıyor....yanımda biri kussa o kadar bulanmaz....bakmamak için kendimi zorluyorumSevmedigim yemeklerden birisi pırasa,birisi bamya
semiz otu ye o na bir bak bamya daha çok etkiliSevmedigim yemeklerden birisi pırasa,birisi bamya
Pırasanin böreği...bamyanin etli yemeği çok güzel olurAaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsan
Amaaa yiyemiyomkiii herşeyi yerim onlari yokkk migdem almiyoAaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsan
kapat gözeleriniKız şu kusmuk emojisini icat edene ben ne diyeyim....görünce midem bulanıyor....yanımda biri kussa o kadar bulanmaz....bakmamak için kendimi zorluyorum
Cok fazla yemek secerim ama pirasa ve bamyayi severek yiyorumAmaaa yiyemiyomkiii herşeyi yerim onlari yokkk migdem almiyo
Cok severim ikisinideAaa nimete öyle denmez sen ön yargılısındır muhteşem yiyecekler onlar bir alışsan
Tamam tamam afiyet olsunCok fazla yemek secerim ama pirasa ve bamyayi severek yiyorum
Helal hoş olsun prens'e. Daha çok kir çocuuummmm .Iyi yapmışsın...evin ihtiyacı bitmiyor ki...benim oğlan ne var ne yok kırdı....Blender serim, Tupperware soğan dagrayicim bunlar ilk aklıma gelenler... bebekken mutfakta beraber yemek yapıyorduk....biraz da ben hor mu kullandım ne bütün evi yenilesem yeridir...ama şu an değil tabi....
Ayy çok iyiymişBen arkadasa 1 haftaliğina vermisdim ama 2 yil olacak neredeyse hala onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?