Benim evdeki bu , arkadasa verdigim arzum kare cam baskulAyy çok iyiymişyok ben yarın işten gelince teslim etcemmm
Cok fazla yemek secerim ama pirasa ve bamyayi severek yiyorum
Çocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuşturHaşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedim
Ufakken oyle oluyor yaaa neçe esya degisdimmmIyi yapmışsın...evin ihtiyacı bitmiyor ki...benim oğlan ne var ne yok kırdı....Blender serim, Tupperware soğan dagrayicim bunlar ilk aklıma gelenler... bebekken mutfakta beraber yemek yapıyorduk....biraz da ben hor mu kullandım ne bütün evi yenilesem yeridir...ama şu an değil tabi....
Ahh hiç kıyamam sana yaaBenim evdeki bu , arkadasa verdigim arzum kare cam baskulistediginde onun pili bitmisdi pil aldirirsan vereyim demisdim onu vermisdim
Iyi yapana denk gelmemişsindir canım güzel yapılırsa bamya mükemmel olurÇocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuşturaslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
Ooooo alıntı yapmışım ama ben yapmadımÇocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuşturaslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
Anneme bamya ektirdim zorla bahceye ama daha cikmadilarÇocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuşturaslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
YokkAhh hiç kıyamam sana yaasonra hiç konusu geçmedi mi tartinin
Tövbeler olsun sümük gibi uzuyodu bı tiksindim bir daha ağzıma koymadimIyi yapana denk gelmemişsindir canım güzel yapılırsa bamya mükemmel olur
Yok artik ne ben isteyebilirim ne de o verirArkadaş onu zimmete geçirmiş bir de geri mi verecek
Bugun az yemissin canimAra yapmaya vaktim olmadı bebelerden
Yemek seçmek çok zor ya ben pek secmem ama eşim çok secer o yüzden baya zor oluyor. Misafirliğe gidiyoruz önümüze koyuyorlar eşim yemiyor kendi de huzursuz oluyor ama yapcak birşey yok sanirim. Senin için de zor oluyordurAnneme bamya ektirdim zorla bahceye ama daha cikmadilar
Alışkanlık tamamen canim benim o kadar çok sevmedigim yemek var ki
Kiz melisa melegim nekadar datlanmusss bin masaallah sen gir cik onu yeeeAra yapmaya vaktim olmadı bebelerden
Simdi duşündümde yiyemediğim yemek yok galiba bir cigeri sevmem ama onunda tadina bakmisligim vardir calisirken bir kac sefer yedimYemek seçmek çok zor ya ben pek secmem ama eşim çok secer o yüzden baya zor oluyor. Misafirliğe gidiyoruz önümüze koyuyorlar eşim yemiyor kendi de huzursuz oluyor ama yapcak birşey yok sanirim. Senin için de zor oluyordur
Kucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))Yemek seçmek çok zor ya ben pek secmem ama eşim çok secer o yüzden baya zor oluyor. Misafirliğe gidiyoruz önümüze koyuyorlar eşim yemiyor kendi de huzursuz oluyor ama yapcak birşey yok sanirim. Senin için de zor oluyordur
Cocukluga ne bakan ben yemek namina hiçbir şeyi yemez mişim ama silmdi oylemi, cocukken cay ekmek ve uzerine yag ve cokelek birde yumurta yada peynirli yumurta iligim bunlarla kurulmusKucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))
Simdi de etli yemekleri,corbalari cok sevmem annem ayri corba pisiriyor her seferinde ya da icmiyorum :)))
Bizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cinsKucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))
Simdi de etli yemekleri,corbalari cok sevmem annem ayri corba pisiriyor her seferinde ya da icmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?