Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy çok iyiymiş yok ben yarın işten gelince teslim etcemmm
Benim evdeki bu , arkadasa verdigim arzum kare cam baskul istediginde onun pili bitmisdi pil aldirirsan vereyim demisdim onu vermisdim

Eklentiler

• Screenshot_20200702-221538_Chrome.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 24
Cok fazla yemek secerim ama pirasa ve bamyayi severek yiyorum
Haşlanmış sade bamya ye canım bolca kalorisi düşük diyete uygun belki işe yarar bende iki gündür semiz otu tercih ediyorum çok bir etki göremedim
Çocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuştur aslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya

Ufakken oyle oluyor yaaa neçe esya degisdimmm

Çocukluğumda bamya yemiştim o da son oldu. Bir daha ne annemlerin evine alındı ne de evlendikten sonra ben aldım. Yemeyeli rahat 17 sene olmuştur aslında sebze çok severim midemi bulandiran tek şey bamya
Iyi yapana denk gelmemişsindir canım güzel yapılırsa bamya mükemmel olur

Ooooo alıntı yapmışım ama ben yapmadım

Anneme bamya ektirdim zorla bahceye ama daha cikmadilar
Alışkanlık tamamen canim benim o kadar çok sevmedigim yemek var ki

Anneme bamya ektirdim zorla bahceye ama daha cikmadilar
Alışkanlık tamamen canim benim o kadar çok sevmedigim yemek var ki
Yemek seçmek çok zor ya ben pek secmem ama eşim çok secer o yüzden baya zor oluyor. Misafirliğe gidiyoruz önümüze koyuyorlar eşim yemiyor kendi de huzursuz oluyor ama yapcak birşey yok sanirim. Senin için de zor oluyordur

Simdi duşündümde yiyemediğim yemek yok galiba bir cigeri sevmem ama onunda tadina bakmisligim vardir calisirken bir kac sefer yedim

Kucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))
Simdi de etli yemekleri,corbalari cok sevmem annem ayri corba pisiriyor her seferinde ya da icmiyorum :)))

Kucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))
Simdi de etli yemekleri,corbalari cok sevmem annem ayri corba pisiriyor her seferinde ya da icmiyorum :)))
Cocukluga ne bakan ben yemek namina hiçbir şeyi yemez mişim ama silmdi oylemi, cocukken cay ekmek ve uzerine yag ve cokelek birde yumurta yada peynirli yumurta iligim bunlarla kurulmus

Bizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…