- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ne yazdigini anlamadim ama güliyimmm bariCocukluga ne bakan ben hic birsey yemezmisim yemek namina ama silmdi oulemi cocukken cay ekmek uzerine yag ve cokelek birde yumurya yada peynirli yumurta iligim bunlarla kurulmus
Benim evdekiler de Enes dışında etsiz yemek yemezler pırasayı ıspanağı bile etle pişiririm, var gerisini sen düşünnBizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cins
Yok artık o kadar da anlaşılmayacak gibi değilNe yazdigini anlamadim ama güliyimmm bari
Cinsiz gerçekten ama cidden yiyemiyorum canimBizim evdekiler de etli yemek sevmezler patatesi hic etli yapamam,yada fasulye nohutu yemezler sade yemek sadece et yemegi okadar benimkinlerde cins
Okusana biiiiYok artık o kadar da anlaşılmayacak gibi değil
Afiyet olsun canım cook hafif gecirmissin guzel bir sonuc bekliyoruzİyi akşamlar arkadaşlar inşallah yarın herkes bol eksiyle güne başlar. Bugün yarın için fazla birşey yemedim. Herşey Cuma sonuçları için
Kahvaltı
1,5 omlet(buçuğun diğer yarısı kızıma :))
Az seytin ezmesi
Az peynir
1, 5dilim çavdarlı ekmek
Çay
Arada birkaç ceviz
Akşam 1 kase yoğurt, üzerine biraz pul biber ekledim
2 lt civarı su içtim
Günü kapattım oldu da bitti
Hepsi tezcanlılık tez canliliktan işte Ne yapayım huyum kurusunOkusana biiiibenim gibi dümdük yaziyon
Ama herkesin sevmedigi seçtiği yemekler var kimseye kizmamak gerekiyoCinsiz gerçekten ama cidden yiyemiyorum canim
KesinlikleAma herkesin sevmedigi seçtiği yemekler var kimseye kizmamak gerekiyo
Kaptanım Sence ben kaç kilo gelirim yarın sabahAfiyet olsun canım cook hafif gecirmissin guzel bir sonuc bekliyoruz
artik okuyorum ben kendi yazımı yoksa hemen gidiyo değiştiriyor bide telefonHepsi tezcanlılık tez canliliktan işte Ne yapayım huyum kurusun
Ahhh annenin halineKucuklugumde cok betermisim sadece peynir ekmek yermisim birde peynirin de markasi olacak her peyniri yemezdim :))
Simdi de etli yemekleri,corbalari cok sevmem annem ayri corba pisiriyor her seferinde ya da icmiyorum :)))
66Kaptanım Sence ben kaç kilo gelirim yarın sabah
66.3 geleceksin benceKaptanım Sence ben kaç kilo gelirim yarın sabah
bende severim vallaaa cokkk et aramam ama genede severimAhhh annenin halineetli yemek sevilmez mi yaa
Karniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))Ahhh annenin halineetli yemek sevilmez mi yaa
Bakalim
Bakalim66.3 geleceksin bence
Sabah göreceğiz:))Bakalim
Bakalim
KImin dediyi tutucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?