- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Karnıyarık herkeste oyle sanirim nedense ben yerim ama yemeyenler cokKarniyarik yapar kiymasini secerim canim ne yapayim tadi degisik geliyor :))
Ama ilginctir kofteyi severim
Yemek konusunda cok tuhafım
Afiyet olsun merak ediyorum yarın ki tartı sonucunu2temmuz persembe
Sabah 10.00
1yumurta,yarim dilim ekmek,1dilim peynir,3zeytin
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
4kasik taze fasulye,1kase yogurt,
Türk kahvesi,10findik
Aksam 18.00,
tarçinli kahvesi süt,2tane karabuğday patlağı ustune fistik ezmesi
4litre su
Yahu susun çok severim ve şu an çok açımKarnıyarık herkeste oyle sanirim nedense ben yerim ama yemeyenler cok
ben merak etmiyorum artik merak etmeyi bıraktımAfiyet olsun merak ediyorum yarın ki tartı sonucunu
Yarin tarti sonrasi guzel bir kahvalti yaparsin canimYahu susun çok severim ve şu an çok açım
Kabak yedin yeter sanaYahu susun çok severim ve şu an çok açım
Bence ilaç icme canimben merak etmiyorum artik merak etmeyi bıraktımsabit gelicemde wcde yokkk yarina hap iccem cikarsam nemutlu
Kaç kişi giriyo listeye bellimi CanımYarin tarti sonrasi guzel bir kahvalti yaparsin canim
Ben yazacaktım ya ilaçla olacak şey değil ki bu tuvalete çıkamıyorsan mutlaka yanlış giden birşeyler vardır. Onu bulup düzeltmek şartBence ilaç icme canim
Sen istedin yazmam bak kilomu gerci ben mezunumda mezunumBence ilaç icme canim
Bu hafta leydi18 girebiliyor sadeceKaç kişi giriyo listeye bellimi Canım
Kilonu yaz canim mezunsun zatenSen istedin yazmam bak kilomu gerci ben mezunumda mezunum
Kaptanım ben aktif miyimBu hafta leydi18 girebiliyor sadece
Felicio nun deneme suresi haftaya bitiyor
Başka da yeni uyemiz yok galiba
Zaten aktif olmayanlari almam canim sonrasinda problem oluyor
Evet canim alma sonra etkileniyo liste leydide gircekse yazsinda yada aktif olabilcekmi birakir giderse listeye girince gene sorun olurBu hafta leydi18 girebiliyor sadece
Felicio nun deneme suresi haftaya bitiyor
Başka da yeni uyemiz yok galiba
Zaten aktif olmayanlari almam canim sonrasinda problem oluyor
Ben genelde sebzeleri etsiz yaparım daha seviyorum , bende bamya yaparım önümüzdeki hafta, birde kabak yemeği var planımdaPırasanin böreği...bamyanin etli yemeği çok güzel olur
Yeterince aktifsin canimKaptanım ben aktif miyim
enginar aldim buzluga attim yapcam halaaa çokkk severim kendilerini hep zeytinyaglilari daha cok seviyorum ettenBen genelde sebzeleri etsiz yaparım daha seviyorum , bende bamya yaparım önümüzdeki hafta, birde kabak yemeği var planımda
Yazdim canim mesajima cevap verirse duruma goreEvet canim alma sonra etkileniyo liste leydide gircekse yazsinda yada aktif olabilcekmi birakir giderse listeye girince gene sorun olur
Yeterince aktifsin canim
Geldiginde beri hem katilimin guzel hem de menu paylasimini hic aksatmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?