dönemlik kiraya mi vereceksiniz canım....kullanmadığınız zaman....gerçi denize uzak merkezde biraz demiştin...ama olabilir de yani yan gelir....Filizcim Antalya'ya gelince beni tatil yapıyor zannediyorsunuz ne güzel ...evet hayaller kumsal deniz ama gerçekler letgo, spotcularda kaos halinde geçiyor.
Kiracimiz evi bosaltmisti biz de buraya gelince abimlerde kalmak yerine evimizi yazlığa dönüştürmeye uğraşıyoruz. Acil ihtiyaçları karşılayacak eşyalar bakıyoruz evden mutfak araç gereç nevresim yatak getirdik geri kalan mobilya yatak beyaz eşya tedarik süreci devam ediyor. Hava da o kadar sıcak ki çıldırmak üzereyim. Denizle henüz tanisamadik...Siftah yok kuzum...
Tuzlu su ve güneş çirkin bir renk alır diye düşünüyorum o yuZden şapka ve tokatla giricem kafamı sokmicambide tuzlu su...
boncugum sana yedek batarya alalım...böyle 8000 veya daha fazla....ozletiyorsun böyle kendini....
Hadi ya bende diyomZipzip- kızlara kızdı profil resmini değişti....nasıl böyle saçma bir alaka kurduysam..... kendime kulp takmaktansa....iğneyi kendime vurucam artik
Cok iyyim ehlamdulillah bugun kendimi odullendirdim tarti stresini atip, karnim suan tok aman duymasin kizlar aksam menümüLilim
Kuzum iyiyim ben sen nasılsın...
Yedek bataryasi olsa keşke canim :)))boncugum sana yedek batarya alalım...böyle 8000 veya daha fazla....ozletiyorsun böyle kendini
Rabbim isinin kolaylastirsin canimmmmFilizcim Antalya'ya gelince beni tatil yapıyor zannediyorsunuz ne güzel ...evet hayaller kumsal deniz ama gerçekler letgo, spotcularda kaos halinde geçiyor.
Kiracimiz evi bosaltmisti biz de buraya gelince abimlerde kalmak yerine evimizi yazlığa dönüştürmeye uğraşıyoruz. Acil ihtiyaçları karşılayacak eşyalar bakıyoruz evden mutfak araç gereç nevresim yatak getirdik geri kalan mobilya yatak beyaz eşya tedarik süreci devam ediyor. Hava da o kadar sıcak ki çıldırmak üzereyim. Denizle henüz tanisamadik...Siftah yok kuzum...
Ben yardımcı olabilirimKizlar bahceden geldim ama elektrikler yok o yuzden cok bakamayacagim
%24 sarj kaldi kapanmasin ara sira bakarim yine
Yarin guzel bir mesaj yazacagim kalmak isteyen kalsin gitmek isteyen gitsin yoruldum
Zaten bir suru seyle ugrasirken burasinida dusunmek yoruyor
Nasilsin ablacim ozledimFilizcim Antalya'ya gelince beni tatil yapıyor zannediyorsunuz ne güzel ...evet hayaller kumsal deniz ama gerçekler letgo, spotcularda kaos halinde geçiyor.
Bi dahaki perşembeye öyle deneyeyim canım, dün ton balıklı salata yemiştim sadece.evet canım araştır istersen.... üstelik katkı maddesi çok olduğundan alerjik bir besinde...
ayy
kız onlar benim motivasyon kaynaklarım....onlar olmasa ruh gibi dolanırim...diyeti de bırakırım....ama kaçamaklari m öyle zararlı şeyler değil yani....erik incir kayısı günlük limitimi asiyorum mesela...yada makarna mi yedim 3 kaşığı geçiyor....en son bir hafta önce yemiştim mesela... karbonhidrat ve yağ içeren yedigim hersey bana göre kaçamak tereyağ bile kaçamak yani ama mutlu oluyorum diye kahvaltıda yerim...esas listeye girene kadar yada vücudum direnene kadar böyle
Kız Songül perşembe protein ye bol bol kesin daha az olur kilon...
görmedim...özelden atsana...mavi gözlü filan mısın yoksa? Ben genelde sevdiklerine boncugum derimYedek bataryasi olsa keşke canim :)))
Elektrik geldi cok sukur simdi sarjdan bakayim dedim
Boncuk derken sen beni gormusmuydun
Bu hafta bende iki akşam ton balık yedim...hatta oğlan da alıştı şükür oda yiyor artik... protein on numara ya... sporcular boşuna almıyor..mBi dahaki perşembeye öyle deneyeyim canım, dün ton balıklı salata yemiştim sadece.
Hic yemedim sevmem diyede dusunuyorum. Normal baligi vitamin acisindan yiyorum zaten cokta sevdigimden degilgörmedim...özelden atsana...mavi gözlü filan mısın yoksa? Ben genelde sevdiklerine boncugum derim
Bu hafta bende iki akşam ton balık yedim...hatta oğlan da alıştı şükür oda yiyor artik... protein on numara ya... sporcular boşuna almıyor..m
Mavisim de diyorum nerden biliyorgörmedim...özelden atsana...mavi gözlü filan mısın yoksa? Ben genelde sevdiklerine boncugum derim
Cook kullanmıyorum ki canim arada açıyorum o yuzden unuttumDesene iki zipzip diyee
Yaris yapmayalim artik yarislar bize yaramadiZipzip- 4.takim ve 90 larla kapışıyoruz...demi bu hafta....onları verdiğimiz kilolarla dövecek miyiz?
Yoksa dayak mi yiycez
Cagiririm galiba takim sessizlesti bu ara herkes izindeBu tarz durumlar genelde yaşanıyor mu?
Nazar mı değdi takıma
Her hafta 1.2.1. gelmekten
Kem gözlere mi geldik...
@zipzip artık yeni birilerini takıma çağırır galiba....bayadir çağırmıyordu...
Hosgeldin canim bizde seni ozledikKızlar nasılsınız özledimmm hepinizi
Biz dün kv geldik
Bura serin güzel bugün temizliğe giriştim mutfak bitti gün gün yapacağım yarın biraz bağ bahçe gezeriz
Temizlige devam mi ediyorsun canim:))Evin icinde 20bin adım atmışımdır kesin
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Maşallah canım çok güzelsin. Saçının rengine bayıldımİyi olur şekerim güneşte böyle duruyor işte benim
Aslında şuan ki renk gibi kalsa keşke sevdim bu renk hoşuma gittim :)
Evet canım öyleymiş, Allah gönlümüze göre verdiKıyamam ona tam koruma köpeği
Benim oğlan da aynı menüyü yedigörmedim...özelden atsana...mavi gözlü filan mısın yoksa? Ben genelde sevdiklerine boncugum derim
Bu hafta bende iki akşam ton balık yedim...hatta oğlan da alıştı şükür oda yiyor artik... protein on numara ya... sporcular boşuna almıyor..m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?