Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dönemlik kiraya mi vereceksiniz canım....kullanmadığınız zaman....gerçi denize uzak merkezde biraz demiştin...ama olabilir de yani yan gelir....

Tuzlu su ve güneş çirkin bir renk alır diye düşünüyorum o yuZden şapka ve tokatla giricem kafamı sokmicam

Rabbim isinin kolaylastirsin canimmmm

Nasilsin ablacim ozledim
Kolay gelsin abla hem sicak hem isler

Bi dahaki perşembeye öyle deneyeyim canım, dün ton balıklı salata yemiştim sadece.

Yedek bataryasi olsa keşke canim :)))
Elektrik geldi cok sukur simdi sarjdan bakayim dedim
Boncuk derken sen beni gormusmuydun
görmedim...özelden atsana...mavi gözlü filan mısın yoksa? Ben genelde sevdiklerine boncugum derim
Bi dahaki perşembeye öyle deneyeyim canım, dün ton balıklı salata yemiştim sadece.
Bu hafta bende iki akşam ton balık yedim...hatta oğlan da alıştı şükür oda yiyor artik... protein on numara ya... sporcular boşuna almıyor..m

Hic yemedim sevmem diyede dusunuyorum. Normal baligi vitamin acisindan yiyorum zaten cokta sevdigimden degil

Desene iki zipzip diyee
Cook kullanmıyorum ki canim arada açıyorum o yuzden unuttum
Zipzip- 4.takim ve 90 larla kapışıyoruz...demi bu hafta....onları verdiğimiz kilolarla dövecek miyiz?

Yoksa dayak mi yiycez
Yaris yapmayalim artik yarislar bize yaramadi
Bu tarz durumlar genelde yaşanıyor mu?
Nazar mı değdi takıma
Her hafta 1.2.1. gelmekten
Kem gözlere mi geldik...

@zipzip artık yeni birilerini takıma çağırır galiba....bayadir çağırmıyordu...
Cagiririm galiba takim sessizlesti bu ara herkes izinde
Kızlar nasılsınız özledimmm hepinizi
Biz dün kv geldik
Bura serin güzel bugün temizliğe giriştim mutfak bitti gün gün yapacağım yarın biraz bağ bahçe gezeriz
Hosgeldin canim bizde seni ozledik
Evin icinde 20bin adım atmışımdır kesin
Temizlige devam mi ediyorsun canim:))

Benim oğlan da aynı menüyü yedi bu arada aynı yastalar sanırım, benimki 8.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…