yaa...mısırla salatası çok güzel oluyor.az tuz az mayonez...ama diyette süzüp yiyorum...yazın balık almıyor um ...güvenemiyorum....yazın et almak sıkıntı.... çarşamba tavuk almıştık et gözüne koydum perşembe pisirecektim protein olsun diye...hemen kokmuş çöpe gitti hepside....Hic yemedim sevmem diyede dusunuyorum. Normal baligi vitamin acisindan yiyorum zaten cokta sevdigimden degil
bekliyorum.... şaşırdım....Mavisim de diyorum nerden biliyor
Cogu kisi az cok biliyor aslinda gormuslerdi daha once
Musait oldugum foto bakayim canim
Ha ha Yaris nazara geliyoz diyom ben.Cook kullanmıyorum ki canim arada açıyorum o yuzden unuttum
Yaris yapmayalim artik yarislar bize yaramadi
Cagiririm galiba takim sessizlesti bu ara herkes izinde
Hosgeldin canim bizde seni ozledik
Temizlige devam mi ediyorsun canim:))
Normalde yalvarsan yemez ben iki kez yanında yedim tadına bakiyim filan dediBenim oğlan da aynı menüyü yedibu arada aynı yastalar sanırım, benimki 8.
Ben de ton balığını sevmez diye düşünüyordum ama ilk denemesinde sevdi. O günden beri yiyor. Ona da bir tabak yapıp veriyorum.Normalde yalvarsan yemez ben iki kez yanında yedim tadına bakiyim filan dedi
Sonra şükür alıştı
O mısırlı balıklı seviyo
Diyetisyen arkadaşıma haftada 2 kez 3 kez veriyordu
Olsun canım sanssiz bir gundeydim ama neyseki cozdum paylastim sorun olmadıZipzip- canım ben bugün yoldaydim hiç bakamadım. Sadece birkaç etikete baktım. Sanırım sen de sıkıntı çekmişsin bugün, kusura bakma yardım edemedim. Haftaya cuma da yolda olacağım ama elimden geleni yapacağım. Nolur kusuruma bakma.
Sakin bir zamanda foto paylasirim canim simdi kalabalik 15 misafir varbekliyorum.... şaşırdım...
Kesinlikle yaz rehaveti coktu herkeseHa ha Yaris nazara geliyoz diyom ben.
Yaz rehaveti bence
Tatil modu
Ben de baktım katilmak isteyenlere çoğu askıda kalmis sadece iki takım çağırıyor...başka çağıran yok...bekleyen çok ama istekli değil bir mesajla kalmışlar öyle...
Senin yerine bı kolacan ettim
Gözüme kestirdigim olmadı...Olsun canım sanssiz bir gundeydim ama neyseki cozdum paylastim sorun olmadı
Sakin bir zamanda foto paylasirim canim simdi kalabalik 15 misafir var
Kesinlikle yaz rehaveti coktu herkese
Katilmak isteyenlere gorursen cagirabilirsin canim nasilsa takim uyesisin
Misafirler sizlerin nasil kilo verdigini merak etmisGözüme kestirdigim olmadı...
En risksiz grup hangisi emzirenlerden mi seceyim....yeni doğuranlardan mi....yoksa yıllardir diyet yapıp yapıp bırakanlardan mi....
Misafirin ne çok öyle...ayy ben korona var diye kimseyle görüşmüyorum....
Emek verenleriBu haftada 5.olduk kizlar kilo veren emegi gecen herkesi tebrik ederim
Bu hafta takımlar cok iyi kilo vermis
Sen daha tecrübelisin...Misafirler sizlerin nasil kilo verdigini merak etmis
Hepsi riskli aslinda sansimiza artik
5.mi iyi sonuncu olmamisizBu haftada 5.olduk kizlar kilo veren emegi gecen herkesi tebrik ederim
Bu hafta takımlar cok iyi kilo vermis
Zaten 7 takım yok mu5.mi iyi sonuncu olmamisiz
Istekli olanlar ya gruplara kendi gidiyor ya da ikinci kez yaziyorSen daha tecrübelisin...
Baktın öyle önüne geleni çağırmamissin.....
Akıllı kızsın sen ....
Iki kez mesaj atan önceliğin o kişinin ne kadar istekli ve kararlı olduğu anlamına gelir...
Leyla ile beni öyle yapmışsın....ben biraz tirt çıktım gerçi ama grup bağımlılık yaptı....bakmadan duramıyorum....
Ortalamamiz iyi aslinda ama 2 kisinin yuzdesi kurtardi bu hafta :)5.mi iyi sonuncu olmamisiz
Hakkediyoruz canim nediyim bildirim bile yapmayi useniyolar artik yemek yemeyi kimse unutmuyoZaten 7 takım yok mu
Sondan 3. Olmuşuz
Tebrik ederiz canım sizleri bizi geçtinizmerhaba 6. takımın harika kankileri
bu hafta çok iyi kankilik yapamasamda sizlerle yarışmak çok güzeldi. benim daha aktif olduğum bir zamanda bu meydan okumalarımızı tekrar yapmak istiyorum. hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?