Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. takimin citir hatunlari , hepinizi verdiginiz tum kilolardan oturu tebrik ediyorum.
Harika bir yaris oldu bu hafta, bize cok destek oldunuz.
Kilo verme yolunuz cok keyifli, cok kolay olsun insallah.
Sizinle yarismak cok keyifliydi, yine yapalim ilerleyen haftalarda.

Bu haftada 5.olduk kizlar kilo veren emegi gecen herkesi tebrik ederim
Bu hafta takımlar cok iyi kilo vermis
Bildirim yapmayan da olmuş, o da etkiliyor ortalamayı. Ortalama çok kötü değil ama dediğin gibi diğer takımlar da bayağı iyi bu hafta.

Sizinlede yarismak cook guzeldi kaptanım yine tekrarlayalim ❤
Bildirim yapmayan da olmuş, o da etkiliyor ortalamayı. Ortalama çok kötü değil ama dediğin gibi diğer takımlar da bayağı iyi bu hafta.
Aynen canım diger takimlar daha iyiymis bu hafta
Evet hayirli olsun yeni uyeniz
Sagol kaptanım

Lütfen, çok azimli biri var burda
Emin olabilirsiniz
Hoşgeldiniz azimli insanlara bayılırım ben Leyla deneme süresi bitmek üzere olan bir üyeyim, zayıflama serüvenime yeni başladığım için kararlı takım arkadaşı çağıran sudem34 de teşekkür ederim

Evet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Boy:1.63
Kilom:79.1
Evliyim, bir tane oğluşum var, ev hanımıyım ama yerinde duramayanlardan koşuşturmacam hiç bitmez
ilk hedefim 70 ikinci hedefim 65.
Kilo alma nedenim tamamiyle ben ve boğazım yemek yapmayı ve yemeği seviyorum
Sağlık sorunum yok çok şükür. Daha önce çok kısa bir süre bir takıma katıldım fakat bazı nedenlerden dolayı süresiz izin istedim, Bugün girip baktığımda takım kapanmıştı.

İlk olarak sağlığım için, ikincisi de ikinci bir çocuk istediğim için kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bunları yazabildim, gözden kaçırdığım birşey varsa seve seve cevaplarım.

Listeyi atar mısın canım. Kuruyemiş de olsun İnşaAllah içinde.
Sadece 3 günlük Öğle menüsüne koruma olarak ağır olmayacak 4-5 kaşık sebzeli et yemeği ve yoğurt ekleyebilirsin canım 4-5 bademde ekleyebilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…