Başka 3 günlük diyet/spor Etkinliğimize katılmak isteyen var mi?Tamam canım 3 gün 1 saatlik Leslie yapıyoruzpazartesi ilk tamamlayan etiketlesin ❤
Zipzip- valla bir gazla cagirdim birini bakalım....nasıl olsa deneme süresi var...ayy kendimi aşırı sorumlu hissettim....baya düşündüm....sonra cesaret ettim....
Olur canım bakayım bi....Liste korumaya uygun bence gayet dengeli korumada da rahatlıkla yapabilirsin H hasbeenandgone
Bildirim yapmayan da olmuş, o da etkiliyor ortalamayı. Ortalama çok kötü değil ama dediğin gibi diğer takımlar da bayağı iyi bu hafta.Bu haftada 5.olduk kizlar kilo veren emegi gecen herkesi tebrik ederim
Bu hafta takımlar cok iyi kilo vermis
Evet hayirli olsun yeni uyeniz1 dakika farkla ben kaptim üyeyi yoksa 4 takım kapacakti
Senden önce kaptimEvet hayirli olsun yeni uyeniz
Sizinlede yarismak cook guzeldi kaptanım yine tekrarlayalim ❤6. takimin citir hatunlari , hepinizi verdiginiz tum kilolardan oturu tebrik ediyorum.
Harika bir yaris oldu bu hafta, bize cok destek oldunuz.
Kilo verme yolunuz cok keyifli, cok kolay olsun insallah.
Sizinle yarismak cok keyifliydi, yine yapalim ilerleyen haftalarda.
Aynen canım diger takimlar daha iyiymis bu haftaBildirim yapmayan da olmuş, o da etkiliyor ortalamayı. Ortalama çok kötü değil ama dediğin gibi diğer takımlar da bayağı iyi bu hafta.
Sagol kaptanımEvet hayirli olsun yeni uyeniz
Lütfen, çok azimli biri var burdaSenden önce kaptim
umarım yüzümü kara çıkarmaz....
Yoksa son gulen iyi gulen olmaz inşallah
İşte olmak istediğim vücut. Maaşallah canım
Hosgeldin canim takima ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinLütfen, çok azimli biri var burda
Emin olabilirsiniz
İlk sayfadaki form var canım onu doldur seni tanıyalımLütfen, çok azimli biri var burda
Emin olabilirsiniz
Listeyi atar mısın canım. Kuruyemiş de olsun İnşaAllah içinde.Tamam canım 3 gün 1 saatlik Leslie yapıyoruzpazartesi ilk tamamlayan etiketlesin
Canim kaptanim ya benden önce davranmışHosgeldin canim takima ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
HoşgeldinizLütfen, çok azimli biri var burda
Emin olabilirsiniz
Hoşgeldinizazimli insanlara bayılırım ben Leyla deneme süresi bitmek üzere olan bir üyeyim, zayıflama serüvenime yeni başladığım için kararlı takım arkadaşı çağıran sudem34 de teşekkür ederim❤❤❤
Sadece 3 günlükListeyi atar mısın canım. Kuruyemiş de olsun İnşaAllah içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?