- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
Hosgeldin canim takima ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
İlk sayfadaki form var canım onu doldur seni tanıyalım
Hoşgeldin
HoşbuldumHoşgeldinizazimli insanlara bayılırım ben Leyla deneme süresi bitmek üzere olan bir üyeyim, zayıflama serüvenime yeni başladığım için kararlı takım arkadaşı çağıran @sudem34 de teşekkür ederim❤❤❤
Hoşgeldin Canım takimimiza hedefine birlikte ulaşmak dilegiyleEvet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Boy:1.63
Kilom:79.1
Evliyim, bir tane oğluşum var, ev hanımıyım ama yerinde duramayanlardan koşuşturmacam hiç bitmez
ilk hedefim 70 ikinci hedefim 65.
Kilo alma nedenim tamamiyle ben ve boğazımyemek yapmayı ve yemeği seviyorum
Sağlık sorunum yok çok şükür. Daha önce çok kısa bir süre bir takıma katıldım fakat bazı nedenlerden dolayı süresiz izin istedim, Bugün girip baktığımda takım kapanmıştı.
İlk olarak sağlığım için, ikincisi de ikinci bir çocuk istediğim için kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bunları yazabildim, gözden kaçırdığım birşey varsa seve seve cevaplarım.
HoşbuldumHoşgeldin Canım takimimiza hedefine birlikte ulaşmak dilegiyleaktif olursan burda hemen kilona ulasabilrisin
Beni sevdinde ondan bagimli oldun dimiiiSen daha tecrübelisin...
Baktın öyle önüne geleni çağırmamissin.....
Akıllı kızsın sen ....
Iki kez mesaj atan önceliğin o kişinin ne kadar istekli ve kararlı olduğu anlamına gelir...
Leyla ile beni öyle yapmışsın....ben biraz tirt çıktım gerçi ama grup bağımlılık yaptı....bakmadan duramıyorum....
Cok uzuldum yaa 1.79 yuzdem vardii☹☹5.mi iyi sonuncu olmamisiz
Cokkk uzun yillarHoşbuldum
Maşallah hedefinize ulaşmak üzeresiniz, nasıl gayretli olduğunuz belli oluyor.
Umarım bende hedefime ulaşabilirim. Merakımı mazur görün ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu?
Üzülme sen haftaya kismet demicem artik oyle deyince olamiyoz 1.ciCok uzuldum yaa 1.79 yuzdem vardii☹☹
Yuruyusteki herkesler foto cekti bu aksamCook güzel yaa
Bugün bende misafirliğe falan gittim eve gel topla et derken bu saat oldu. Sabah bende baktım bildirimlere kendi listemi oluşturdum canım benim kaptan gelemicek gibi olsa daha erken gelirdim.Kaptan yardimcisimadamhd kiz sen nerdesin izinlisin diye biraktin burasını kaptan yokken ilgilensene köyde kız tarlada belki işyapiyo, sende bibak bakalim neler oluyo diye ,benmi soylucem sana,menüleri paylasmayanlar var ooooo bune
Benide alin napcezBaşka 3 günlük diyet/spor Etkinliğimize katılmak isteyen var mi?
çok memnun olurum ❤❤❤
Olanlar oldu zaten bosver 2bildirim yok herkes boşladı sinirim bozuldu,kizin nasil oldu iyilestimiBugün bende misafirliğe falan gittim eve gel topla et derken bu saat oldu. Sabah bende baktım bildirimlere kendi listemi oluşturdum canım benim kaptan gelemicek gibi olsa daha erken gelirdim.
Hos geldin arkadasim bol bol eksilmeler kuculmeler dilerimEvet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Evliyim, bir tane oğluşum var, ev hanımıyım ama yerinde duramayanlardan koşuşturmacam hiç bitmez
Sağlık sorunum yok çok şükür. Daha önce çok kısa bir süre bir takıma katıldım fakat bazı nedenlerden dolayı süresiz izin istedim, Bugün girip baktığımda takım kapanmıştı.
İlk olarak sağlığım için, ikincisi de ikinci bir çocuk istediğim için kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bunları yazabildim, gözden kaçırdığım birşey varsa seve seve cevaplarım.
Biri benmiydim☹Istekli olanlar ya gruplara kendi gidiyor ya da ikinci kez yaziyor
Mesela @sportie de katılmak isteyenlere yazmisti ben cagirmadna kendi geldi iyi ki de gelmis
Koyde bile is arasinda buraya bakiyorum bagimlilik oldu bende de :)))
Ortalamamiz iyi aslinda ama 2 kisinin yuzdesi kurtardi bu hafta :)
Hoş.geldin canımEvet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Seni sevmeyen ölsün kızBeni sevdinde ondan bagimli oldun dimiii
Vuhhuuu bu gazla ikinci bostedimi bile yapabklirimSeni sevmeyen ölsün kız
HoşgeldinizEvet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Sağol birtanem teşekkür ederim akarsa daha donecem platineMaşallah canım çok güzelsin. Saçının rengine bayıldım
Hoşgeldin canim aramiza ben elif 30 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumEvet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Evet canim sendinBiri benmiydim☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?