Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim takima ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
İlk sayfadaki form var canım onu doldur seni tanıyalım
Hoşgeldin
Hoşbuldum

Hoşgeldin Canım takimimiza hedefine birlikte ulaşmak dilegiyle aktif olursan burda hemen kilona ulasabilrisin

Hoşgeldin Canım takimimiza hedefine birlikte ulaşmak dilegiyle aktif olursan burda hemen kilona ulasabilrisin
Hoşbuldum
Maşallah hedefinize ulaşmak üzeresiniz, nasıl gayretli olduğunuz belli oluyor.
Umarım bende hedefime ulaşabilirim. Merakımı mazur görün ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu?

Beni sevdinde ondan bagimli oldun dimiii

Hoşbuldum
Maşallah hedefinize ulaşmak üzeresiniz, nasıl gayretli olduğunuz belli oluyor.
Umarım bende hedefime ulaşabilirim. Merakımı mazur görün ne kadar sürede verdiniz bu kiloyu?
Cokkk uzun yillar
Ocak 19basladim 12takimda takim kapandi maalesef iykide kapanmis 6takima gekdim,ocaktan buyana 3kilom kaldi suan durma evresi 3hafta oldu sabitim ama bunuda atlatcam inşallah

Bugün bende misafirliğe falan gittim eve gel topla et derken bu saat oldu. Sabah bende baktım bildirimlere kendi listemi oluşturdum canım benim kaptan gelemicek gibi olsa daha erken gelirdim.

Bugün bende misafirliğe falan gittim eve gel topla et derken bu saat oldu. Sabah bende baktım bildirimlere kendi listemi oluşturdum canım benim kaptan gelemicek gibi olsa daha erken gelirdim.
Olanlar oldu zaten bosver 2bildirim yok herkes boşladı sinirim bozuldu,kizin nasil oldu iyilestimi

Hos geldin arkadasim bol bol eksilmeler kuculmeler dilerim

Biri benmiydim☹

Hoş.geldin canım

Hoşgeldiniz

Hoşgeldin canim aramiza ben elif 30 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu paylasimi yapiyoruz
Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz

2 hafta deneme suresi var deneme suresi sonrasinsa katılımın guzel olursa listeye girebilirsin
Biri benmiydim☹
Evet canim sendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…