Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8 30 sabah
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik tere
Şekersiz cay
2 Dilim cavdarli
10 30 sekersiz cay avuc ortasi kadar yemis

13 30 öğlen
3 kasik pilav
3 kasik patlican guvec
Tere
Sekersiz turk kahvesi

Aksam cozuttum onun resmini atayim cezam neyse raziyim ama cumaya cok var diye bugun yemek istedim
Yesil cay

Su 3 bucuk litre
Spor 2 saat temizlik 60 puan
30 dk boosted 120 puan
90 dk yürüyüş 225
Toplam. 405
Belki simdi bir diyet kahve icebilirim
Z zipzip sportie

Eklentiler

• 20200703_180253.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 33
Sporun cok guzel canim ceza yok cuma ödülünu hak ettin

canim aynı ben....kiloma göre bir rakip arıyorum...gel beraber kapisalim....ben 7 haziran dan beri burdayım....benimde bir oğlum var....bende ikinciyi ilerde Allah kısmet ederse inşallah istiyorum....kilolarimiz da aynı... yüzümü kara çıkarma ....her hafta zayıflıycaz unutma...
Cok uzuldum yaa 1.79 yuzdem vardii☹☹
ayy canimcim benim köşe 1.73 du

Kiyamam kiz neden gozum kalsin dicem ama belkide kalmistir

Benide alin napcez
Lilicim pazartesi başlıyoruz diyet listemiz ekte sen görmüştün sanırım, öğle yemeğine istersen yoğurtlu bir sebze ekleyebilirsin 1 saat Leslie 30 days walk yapıyoruz 3 gün ilk yapan etiketliyor menüyede birbirimize etiket yapalım şuanda H hasbeenandgone da bizimle yapacak 3 günün sonunda isterseniz kg sonucu paylaşırız

Sizde gelin hem koruma olur
hem de destek olur bize

Tamm canim insaAllah

Beyaz cay dedigi neki ola

Tabi cnm yaparım ama bu topikten mi yapcaz

Biizm memlekette bir tek migros da vardı cnm o da iyi bir antioksidan genelde diyetisyenler listede verirler
Evet burada yapalım bence hem yapmayan arkadaşlarımızı özendirmiş oluruz
Kaptanımız Zipzip- siz ne dersiniz?

Piiiii yeni farketyim ule ben 3 kilo versem zaten ilk haftadan mezun olurum

Ceviz ve beyaz çayım yok ama sabah gidip alabilirim birde sabahki ekmek zorunlu değilse süper olur
Ceviz yerine badem beyaz çay yerine Yeşilçay kullanabiliriz bence sizin gibi korumada olan asil üyelerimiz için liste esnek siz nasıl uygun görürseniz selensu katılımınız beni çok mutlu etti tabi H hasbeenandgone akıl etti çok iyi etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…