Sporun cok guzel canim ceza yok cuma ödülünu hak ettin8 30 sabah
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik tere
Şekersiz cay
2 Dilim cavdarli
10 30 sekersiz cay avuc ortasi kadar yemis
13 30 öğlen
3 kasik pilav
3 kasik patlican guvec
Tere
Sekersiz turk kahvesi
Aksam cozuttum onun remini atayim cezam neyse raziyim ama cumaya cok var diye bugun yemek istedim
Yesil cay
Su 3 bucuk litre
Spor 2 saat temizlik 60 puan
30 dk boosted 120 puan
90 dk yürüyüş 225
Toplam. 405
Belki simdi bir diyet kahve icebilirim
Z zipzipsportie
canim aynı ben....kiloma göre bir rakip arıyorum...gel beraber kapisalim....ben 7 haziran dan beri burdayım....benimde bir oğlum var....bende ikinciyi ilerde Allah kısmet ederse inşallah istiyorum....kilolarimiz da aynı... yüzümü kara çıkarma ....her hafta zayıflıycaz unutma...Evet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Boy:1.63
Kilom:79.1
Evliyim, bir tane oğluşum var, ev hanımıyım ama yerinde duramayanlardan koşuşturmacam hiç bitmez
ilk hedefim 70 ikinci hedefim 65.
Kilo alma nedenim tamamiyle ben ve boğazımyemek yapmayı ve yemeği seviyorum
Sağlık sorunum yok çok şükür. Daha önce çok kısa bir süre bir takıma katıldım fakat bazı nedenlerden dolayı süresiz izin istedim, Bugün girip baktığımda takım kapanmıştı.
İlk olarak sağlığım için, ikincisi de ikinci bir çocuk istediğim için kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bunları yazabildim, gözden kaçırdığım birşey varsa seve seve cevaplarım.
ayy canimcim benim köşe 1.73 duCok uzuldum yaa 1.79 yuzdem vardii☹☹
Oyyy canim benim gel seni bir opemmSporun cok guzel canim ceza yok cuma ödülünu hak ettin
Kiyamam kiz neden gozum kalsin dicem ama belkide kalmistirE Elif_Eylul senin gözün kaldı galiba son 1tabak sebastian kalmıştı emziriyor diye kardeşime verdim
Hazır izin almışken profiterol yedim bn de ama sor mutlumuyum ıııh
Gideyim de spor yapayım ya Allaaaaah
Lilicim pazartesi başlıyoruz diyet listemiz ekte sen görmüştün sanırım, öğle yemeğine istersen yoğurtlu bir sebze ekleyebilirsin 1 saat Leslie 30 days walk yapıyoruz 3 gün ilk yapan etiketliyor menüyede birbirimize etiket yapalım şuanda H hasbeenandgone da bizimle yapacak 3 günün sonunda isterseniz kg sonucu paylaşırızBenide alin napcez
Kankam sensiz olmaz 3 günlük diyete gelir misin sen de?Hoşgeldiniz
Sizde gelinE Elif_Eylul senin gözün kaldı galiba son 1tabak sebastian kalmıştı emziriyor diye kardeşime verdim
Hazır izin almışken profiterol yedim bn de ama sor mutlumuyum ıııh
Gideyim de spor yapayım ya Allaaaaah
Tamm canim insaAllahLilicim pazartesi başlıyoruz diyet listemiz ekte sen görmüştün sanırım, öğle yemeğine istersen yoğurtlu bir sebze ekleyebilirsin 1 saat Leslie 30 days walk yapıyoruz 3 gün ilk yapan etiketliyor menüyede birbirimize etiket yapalım şuanda H hasbeenandgone da bizimle yapacak 3 günün sonunda isterseniz kg sonucu paylaşırız
Eki Görüntüle 2657610
Tamamı aldım peşini bırakmam Lilim inşallah maşallah yokTamm canim insaAllah
Ceviz ve beyaz çayım yok ama sabah gidip alabilirim birde sabahki ekmek zorunlu değilse süper olurKankam sensiz olmaz 3 günlük diyete gelir misin sen de?
Beyaz cay dedigi neki olaLilicim pazartesi başlıyoruz diyet listemiz ekte sen görmüştün sanırım, öğle yemeğine istersen yoğurtlu bir sebze ekleyebilirsin 1 saat Leslie 30 days walk yapıyoruz 3 gün ilk yapan etiketliyor menüyede birbirimize etiket yapalım şuanda H hasbeenandgone da bizimle yapacak 3 günün sonunda isterseniz kg sonucu paylaşırız
Eki Görüntüle 2657610
Yapacagimdan emin emin dahi olsam insaAllah imi demeden olamazTamamı aldım peşini bırakmam Lilim inşallah maşallah yok
Tabi cnm yaparım ama bu topikten mi yapcazSizde gelinhem koruma olur
hem de destek olur bize ❤❤❤
Biizm memlekette bir tek migros da vardı cnm o da iyi bir antioksidan genelde diyetisyenler listede verirlerBeyaz cay dedigi neki ola
Yesil olsa olmami kuzumTabi cnm yaparım ama bu topikten mi yapcaz
Biizm memlekette bir tek migros da vardı cnm o da iyi bir antioksidan genelde diyetisyenler listede verirler
Beyaz çay yerine yeşil çay içeceğim ben o da yeşil çay gibiBeyaz cay dedigi neki ola
Evet burada yapalım bence hem yapmayan arkadaşlarımızı özendirmiş oluruzTabi cnm yaparım ama bu topikten mi yapcaz
Biizm memlekette bir tek migros da vardı cnm o da iyi bir antioksidan genelde diyetisyenler listede verirler
Piiiii yeni farketyim ule ben 3 kilo versem zaten ilk haftadan mezun olurumLilicim pazartesi başlıyoruz diyet listemiz ekte sen görmüştün sanırım, öğle yemeğine istersen yoğurtlu bir sebze ekleyebilirsin 1 saat Leslie 30 days walk yapıyoruz 3 gün ilk yapan etiketliyor menüyede birbirimize etiket yapalım şuanda H hasbeenandgone da bizimle yapacak 3 günün sonunda isterseniz kg sonucu paylaşırız
Eki Görüntüle 2657610
3 kg yazıyor ama sen inanma 1 ancak veririz bu listeyle sporlaPiiiii yeni farketyim ule ben 3 kilo versem zaten ilk haftadan mezun olurum
Ceviz yerine badem beyaz çay yerine Yeşilçay kullanabiliriz bence sizin gibi korumada olan asil üyelerimiz için liste esnek siz nasıl uygun görürseniz selensu katılımınız beni çok mutlu etti tabi H hasbeenandgone akıl etti çok iyi ettiCeviz ve beyaz çayım yok ama sabah gidip alabilirim birde sabahki ekmek zorunlu değilse süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?