Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tmmdır ✌haftasonu zaten eşler evde olduğundan erke denize iniyoruz 2 öğün yiyoruz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
Aminnn hafta sonuda olsa esim evde olmaz cunku bizim hafta sonumuz yok, imm birde denizimizde yok ama olsun yineee bana uyar

Aminnn hafta sonuda olsa esim evde olmaz cunku bizim hafta sonumuz yok, imm birde denizimizde yok ama olsun yineee bana uyar
İnan evde olmadıklarında kaynanamla bn kafamıza göre takılıyoruz daha iyi oluyor
Cınım bn doğurduğum gün deniz evini yaşamadım ki 1 haftadır buradayım bugün ilk kez popom denize değdi o da kızı bırakıp yüzemedim elimi ayağımı çırptım iştefarkımız yok anlayacağın

Ben niye gitti bilmiyorum canım
merak etme gittiği yerde de durmamış...önce kilo almış sonra bırakmış yarışmayı.... araştırdım hemen...
Ya bende merak ediyor um...karantina da cesaret edemedim....eskiden chese cake güzel yapardım....ama onu bı cesaret edemedim....zaten karantina da yemek denemelerimin bazıları ni bende evdekiler de beğenmedi.....çok üzülmüştüm.....iyi olursa ne ala....ama kötü çıkarsa üzüntü....o kadar emek çöp...

Ben sana çok basit lezzet garantili bi cheesecake önereyim evdekilere yapalım ama biz yemeyelim Zipzip- bizi atmasın
Kevserin mutfağından beş dakikada pişen cheesecake yaz bisküvisini biraz fazla koy kaç kez yaptıysam evdekiler bayıldı. Patron izin verirse ucundan azıcık tadarız

Cuma gunu yaparsiniz cuma disinda kacamak hakki yok
Kacamak yapana ceza var bu hafta

Hanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Dun hosgeldin dedik simdide güle güle diyelimmihamileykende guzel kilo vermişti kardesim Sonra hic dogum kilosu kalmasin 7kilo alip doguma gitti bense 35kilo aldim

Koşu bandını indirdim koşacaktım içimden bi his dürttü test yaptım koşa koşa silik çıktı
Kesin değil daha
Rabbim hayirli evlat nasip etsin canim inşallah güzel haberler alirsin kan testinde

Felicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
Tamam arkadaşlara da soralım yarın başlamanın benim için sakıncası yok siz koruma yapanlar saatleri ayarlayıp öğlene 5-6 kaşık etli sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt ekleseniz araya da bir kaç badem vs tam koruma menüsü olur herkes cuma günü bildirim yapar farklarıda görmüş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…