Oda var demi fazlada gelebilirdim deyio sükür edip oturayimİyi sen aynı kalmışsın ben en son mantı yediğimde ertesi gün 1 kilo almış görünüyodum
TmmdırBen yarin basliyacaktim zaten bana uyar u de yemem saatleeimi kendim ayarlarim
Aminnn hafta sonuda olsa esim evde olmaz cunku bizim hafta sonumuz yok, imm birde denizimizde yok ama olsun yineee bana uyarTmmdır ✌haftasonu zaten eşler evde olduğundan erke denize iniyoruz 2 öğün yiyoruz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
İnan evde olmadıklarında kaynanamla bn kafamıza göre takılıyoruz daha iyi oluyorAminnn hafta sonuda olsa esim evde olmaz cunku bizim hafta sonumuz yok, imm birde denizimizde yok ama olsun yineee bana uyar
merak etme gittiği yerde de durmamış...önce kilo almış sonra bırakmış yarışmayı.... araştırdım hemen...Ben niye gitti bilmiyorum canım
Ya bende merak ediyor um...karantina da cesaret edemedim....eskiden chese cake güzel yapardım....ama onu bı cesaret edemedim....zaten karantina da yemek denemelerimin bazıları ni bende evdekiler de beğenmedi.....çok üzülmüştüm.....iyi olursa ne ala....ama kötü çıkarsa üzüntü....o kadar emek çöp...Kuzum kardeşim yeni doğum yapmıştı bebeğin süte allerjisi var diye yiyememişti bn de çatır çatır önünde yemiştim
Dün 1 tane kalınca el mecbur verdik artık
Yiyebiliyorbn de çok seviyorum arkadaşım bize yapmıştı ama evde yapılan aynı diil
Beraber yiyelim bir gün inş✌
Hemen arastirmalara girmissin sorun bizde degilmis gördün mümerak etme gittiği yerde de durmamış...önce kilo almış sonra bırakmış yarışmayı.... araştırdım hemen...
Ben sana çok basit lezzet garantili bi cheesecake önereyim evdekilere yapalım ama biz yemeyelimmerak etme gittiği yerde de durmamış...önce kilo almış sonra bırakmış yarışmayı.... araştırdım hemen...
Ya bende merak ediyor um...karantina da cesaret edemedim....eskiden chese cake güzel yapardım....ama onu bı cesaret edemedim....zaten karantina da yemek denemelerimin bazıları ni bende evdekiler de beğenmedi.....çok üzülmüştüm.....iyi olursa ne ala....ama kötü çıkarsa üzüntü....o kadar emek çöp...
Cuma gunu yaparsiniz cuma disinda kacamak hakki yokBen sana çok basit lezzet garantili bi cheesecake önereyim evdekilere yapalım ama biz yemeyelimZipzip- bizi atmasın
Kevserin mutfağından beş dakikada pişen cheesecake yaz bisküvisini biraz fazla koy kaç kez yaptıysam evdekiler bayıldı. Patron izin verirse ucundan azıcık tadarız
Gozun aydin canim saglikla kucağına alirsin insallahHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Anaaaaa bune hizHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGozun aydin canim saglikla kucağına alirsin insallah
Hanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Koşu bandını indirdim koşacaktım içimden bi his dürttü test yaptım koşa koşa silik çıktıAnaaaaa bune hiz
Amin çok teşekkür ederimBende 2017de zayıflama topiklerine geldikten sonra hamile kalmıştım
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Dun hosgeldin dedik simdide güle güle diyelimmiHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Hamileyken kilo almayanlara hayran kalıyorumDun hosgeldin dedik simdide güle güle diyelimmihamileykende guzel kilo vermişti kardesim Sonra hic dogum kilosu kalmasin 7kilo alip doguma gitti bense 35kilo aldim
Rabbim hayirli evlat nasip etsin canim inşallah güzel haberler alirsin kan testindeKoşu bandını indirdim koşacaktım içimden bi his dürttü test yaptım koşa koşa silik çıktı
Kesin değil daha
Amin İnşaallahRabbim hayirli evlat nasip etsin canim inşallah güzel haberler alirsin kan testinde
Tamam arkadaşlara da soralım yarın başlamanın benim için sakıncası yok siz koruma yapanlar saatleri ayarlayıp öğlene 5-6 kaşık etli sebze yemeği ve 2 kaşık yoğurt ekleseniz araya da bir kaç badem vs tam koruma menüsü olur herkes cuma günü bildirim yapar farklarıda görmüş oluruzFelicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?