Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende açken deli gibi oluyorum....
Açken ben ben değilim yani
Ama tokken dünyada benden mutlusu yok...
Hele lezzetli bir besin tukettiysem....değmesin keyfime kimse
Tamam iste yede mutlu mutlu ver kilonu ac kalmakta neyin nesi

Simdi 7 li kilolara gectin daha keyifli degil misin
ohhh hemde nasıl ben kendi kendime ettim zaten karantina da 79 a inip hamurisine sarmak yerine fırın yemeklerine salatalara sarsaydim en azından tekrar indirim kiloya inmek için 1 ay ugrasmazdim....
Hayır şu an canım in istediğini yiyorum ama dengeli....hepsini bir güne değil bir haftaya yayiyorum.....eskiden hepsini bir güne sigdirirdim....ve her gün en az bir çeşit tatlı yapardım...şimdi tatlı anlayışım....karpuz yemek...kuru kayısı yemek....
Yanlış konan emoji yi de silmeyi öğrenemedim bı....ağlama emeojisi yanlış oldu
Tamam iste yede mutlu mutlu ver kilonu ac kalmakta neyin nesi
He he....

selensu82
Tünaydın tatlım bu yeşil çay/ beyaz çay durumunu dahiliyeci bir tanıdığımız var ona sordum, benzer şeyler birbiri yerine ikame edebilir dedi şekersiz İçin mutlaka ve limonlu içerseniz daha etkili olur dedi çaylar arasında bedenin algıladığı muazzam bir fark yok dedi siyah çay için bile geçerliymiş bu
İsteyen istediği çayı içsin diyelim o halde tatlım

Sabah saatlerinde deniz çarşaf gibi oluyor ..çok soğuk değildi deniz ...

Son 6 ayda bende hayatimdan baya birseyleri cikardim kuzum sen gibi
Ya ne kadar güzel neleri çıkarttın?
ben abur cubura dair herşeyi çıkarttım elimden geldiğince de hazır pasta ekler vs. Yememeye çalışıyorum. Kendim yapınca da tadımlık yiyorum bazen ipin ucu kaçsada
Aslında hiçbir paketli gıdayı tüketmemek istiyorum ama bu devirde imkansız.

Tünaydın cnm sıkıntı yok o zmn
Evet limonlu olması gerektiğini bn de okumuştum okulda çalışırken öyle içiyorduk
Ama evde üşengeçlik

Çorapla tartılınmaz bildiğim ama bir bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi canım
niye kız....kaç gram edecek....bazı teraziler direk yağ su ölçüyor çıplak ayakla....
Sabah saatlerinde deniz çarşaf gibi oluyor ..çok soğuk değildi deniz ...
carsaf gibi ne demek...dalgasız mi
Son 6 ayda bende hayatimdan baya birseyleri cikardim kuzum sen gibi
Ne çıkardın kız? Çocuk mu doğurdun yoksa....bebegin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…