Tamam iste yede mutlu mutlu ver kilonu ac kalmakta neyin nesiBende açken deli gibi oluyorum....
Açken ben ben değilim yani
Ama tokken dünyada benden mutlusu yok...
Hele lezzetli bir besin tukettiysem....değmesin keyfime kimse
Gunaydin canim❤Selaaaammm. Çoktan uyandık bizbu sabah - 300 geldim
Selam canim ben birebir ayniydimmm dun ileSelaaaammm. Çoktan uyandık bizbu sabah - 300 geldim
o eksiyi bana yollasana sonra ödesirizSelaaaammm. Çoktan uyandık bizbu sabah - 300 geldim
ohhh hemde nasıl ben kendi kendime ettim zaten karantina da 79 a inip hamurisine sarmak yerine fırın yemeklerine salatalara sarsaydim en azından tekrar indirim kiloya inmek için 1 ay ugrasmazdim....Simdi 7 li kilolara gectin daha keyifli degil misin
He he....Tamam iste yede mutlu mutlu ver kilonu ac kalmakta neyin nesi
Kiz 3 ayda 14 kilo vermiş bu yöntemle düşünsene....
Ben 5ayda verdim yeterli bana aç kalmayim kafayi yerim saga sola saldiririm sonra
Çorapla tartılınmaz bildiğim ama bir bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi canım
Sabah saatlerinde deniz çarşaf gibi oluyor ..çok soğuk değildi deniz ...gunaydin
Ben çarptım seni....gece lak lak ettik diye saatinde uyuyamadın....ben kendime göre erken uyudum....8 de ayaktaydim... kahvaltımı da yaptım....
Sabah sabah deniz soğuk değil mi saati görünce bı içim üşüdü....yazın soğuk suyla duş severim ama...
Son 6 ayda bende hayatimdan baya birseyleri cikardim kuzum sen gibiKilo vermek için değil sağlık için yaptım ben zararlı çoğu şeyi hayatımdan çıkarttım hemde
İyi eğlencelerSabah saatlerinde deniz çarşaf gibi oluyor ..çok soğuk değildi deniz ...
Kitaptakine göre uygulamaya çalışıyorum işte
Aslında magnezyum sülfat ( İngiliz tuzu ) da içebilirim ama tadı çok kötü
Hiçbir bilgim yok bu konudaÇorapla tartılınmaz bildiğim ama bir bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi canım
Ya ne kadar güzelSon 6 ayda bende hayatimdan baya birseyleri cikardim kuzum sen gibi
Tünaydın cnm sıkıntı yok o zmnselensu82
Tünaydın tatlım bu yeşil çay/ beyaz çay durumunu dahiliyeci bir tanıdığımız var ona sordum, benzer şeyler birbiri yerine ikame edebilir dedi şekersiz İçin mutlaka ve limonlu içerseniz daha etkili olur dedi çaylar arasında bedenin algıladığı muazzam bir fark yok dedi siyah çay için bile geçerliymiş bu
İsteyen istediği çayı içsin diyelim o halde tatlım
niye kız....kaç gram edecek....bazı teraziler direk yağ su ölçüyor çıplak ayakla....Çorapla tartılınmaz bildiğim ama bir bilen arkadaşımız aydınlatsın bizi canım
carsaf gibi ne demek...dalgasız miSabah saatlerinde deniz çarşaf gibi oluyor ..çok soğuk değildi deniz ...
Ne çıkardın kız? Çocuk mu doğurdun yoksa....bebegin mi varSon 6 ayda bende hayatimdan baya birseyleri cikardim kuzum sen gibi
5 gün canım yarın başlayalımmı cumada kilolarımıza bakarız inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?