Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En basta sigarayi cikarttim en buyuk kazancim buu, tv basinda gereksiz şeylere vaktimi heba etmemeyi ogrendim hayatimdan cikarttim caya 5 kasik seker atan ben sekeri tamamen çaydan cikarttim bu 3 ü benle özdeslesen seylerdi. Evinde 3 tv var mutfak oturma odasi ve balkon bakmasam bile sürekli acik dururdu okadar severdim yani. Sonraa paketli gidalari ve tatliyi önceside cok aramasamda bu sigara birakma doneminde acayip cogallttim oda bana yol su olarak dondu zatenki sonuc buradayim. Simdi onlarda tamamen cikti hayatimdan. Ekmegi baya baya azalttim suan burada hala yiyor gorunsemde azaltmis halim, sekeri birakinca otomatik olarak cayida azalttim ki bu benim bobregim icin ve demir eksikliği açisindan fazlasi zaten zarardi ee çay ćikinca busefer gereģi olan su hayatima girmis oldu otomatik olarak Ve gece yatmayip sabah uyanamayan ben suan 11 dedimi gozlerim kapaniyor bagisikliğim icin cok gerekli olan uyku saatini degerlendiriyorum, aklima gelen suan bunlar canim

Son düzenleme:
niye kız....kaç gram edecek....bazı teraziler direk yağ su ölçüyor çıplak ayakla....
carsaf gibi ne demek...dalgasız mi

Ne çıkardın kız? Çocuk mu doğurdun yoksa....bebegin mi var
4 evladim var canim onlari zamaninda cikarttim yeni degil

Çok güzel çok
Rabbim daim etsin maşaallah

4 evladim var canim onlari zamaninda cikarttim yeni degil
Lili Allah bağışlasın....benim de hiç dogurmadan hayalim 4 çocuk tü....hayallerimin vücut bulmuş halısın....
Bir tane doğurunca ikinciye cesaret edemeyecek kadar üşengeç biriyim yani...pimripik de diyebiliriz...

Kız benim hayalim de her odada bir TV geçen ay alalım dedim eşimi ikna edemedim....koparız ailece vakit geçirmeyiz dedi....şimdi TV o kapıyor....bende telde pek bir şey değişmedi yani....yemek programı ve klip izlemeyi çok severim....bide magazin .

Ya benim gibi aynı anda 2 tane pırtlatsaydınız
Ve şu an aynı anda sendrom yaşıyorlar dün öyle çok bağırdım ki sesim kısılmıştı
Ama kardeş güzel şey bence 2. Yi yapın

Felicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
Kız bu menü bize iyide sana fazla gelmesin... sportie diyo ya kuş gibi besleniyor diye....biz kilo verirken sen alma....zaten çok fitsin....

Ben en çok SAN sebastian severim hani ondan yicektin ... ben de kendim yicek gibi sevinmiştim neyse kankam afiyet olsun.

Ben en çok SAN sebastian severim hani ondan yicektin ... ben de kendim yicek gibi sevinmiştim neyse kankam afiyet olsun.
Kuzum kardeşim yeni doğum yapmıştı bebeğin süte allerjisi var diye yiyememişti bn de çatır çatır önünde yemiştim
Dün 1 tane kalınca el mecbur verdik artık
Yiyebiliyor bn de çok seviyorum arkadaşım bize yapmıştı ama evde yapılan aynı diil
Beraber yiyelim bir gün inş

Evet yaaaa çok uğraştım defalarca denedim evde aynısı olmadı. Görünüş aynı tat şekerli omlet ...
İyi aklıma geldi bu akşam deneyeyim çocuklar beğenmezse kedilere veririz

Felicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
Ben yarin basliyacaktim zaten bana uyar ama yemek saatlerimi kendim ayarlarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…