En basta sigarayi cikarttim en buyuk kazancim buu, tv basinda gereksiz şeylere vaktimi heba etmemeyi ogrendim hayatimdan cikarttim caya 5 kasik seker atan ben sekeri tamamen çaydan cikarttim bu 3 ü benle özdeslesen seylerdi. Evinde 3 tv var mutfak oturma odasi ve balkon bakmasam bile sürekli acik dururdu okadar severdim yani. Sonraa paketli gidalari ve tatliyi önceside cok aramasamda bu sigara birakma doneminde acayip cogallttim oda bana yol su olarak dondu zatenki sonuc buradayim. Simdi onlarda tamamen cikti hayatimdan. Ekmegi baya baya azalttim suan burada hala yiyor gorunsemde azaltmis halim, sekeri birakinca otomatik olarak cayida azalttim ki bu benim bobregim icin ve demir eksikliği açisindan fazlasi zaten zarardi ee çay ćikinca busefer gereģi olan su hayatima girmis oldu otomatik olarak Ve gece yatmayip sabah uyanamayan ben suan 11 dedimi gozlerim kapaniyor bagisikliğim icin cok gerekli olan uyku saatini degerlendiriyorum, aklima gelen suan bunlar canimYa ne kadar güzelneleri çıkarttın?
ben abur cubura dair herşeyi çıkarttım elimden geldiğince de hazır pasta ekler vs. Yememeye çalışıyorum. Kendim yapınca da tadımlık yiyorum bazen ipin ucu kaçsada
Aslında hiçbir paketli gıdayı tüketmemek istiyorum ama bu devirde imkansız.
4 evladim var canim onlari zamaninda cikarttim yeni degilniye kız....kaç gram edecek....bazı teraziler direk yağ su ölçüyor çıplak ayakla....
carsaf gibi ne demek...dalgasız mi
Ne çıkardın kız? Çocuk mu doğurdun yoksa....bebegin mi var
Çok güzel çokEn basta sigarayi cikarttim en buyuk kazancim buu, tv basinda gereksiz şeylere vaktimi heba etmemeyi ogrendim hayatimdan cikarttim caya 5 kasik seker atan ben sekeri tamamen çaydan cikarttim bu 3 ü benle özdeslesen seylerdi. Evinde 3 tv var mutfak oturma odasi ve balkon bakmasam bile sürekli acik dururdu okadar severdim yani. Sonraa paketli gidalari ve tatliyi önceside cok aramasamda bu sigara birakma doneminde acayip cogallttim oda bana yol su olarak dondu zatenki sonuc buradayim. Simdi onlarda tamamen cikti hayatimdan. Ekmegi baya baya azalttim suan burada hala yiyor gorunsemde azaltmis halim, sekeri birakinca otomatik olarak cayida azalttim ki bu benim bobregim icin ve demir eksikliği açisindan fazlasi zaten zarardi. Ve gece yatmayip sabahbuyanamayan ben suan 11 dedimi gozlerim kapaniyor bagisikliğim icin cok gerekli olan uyku saatini degerlendiriyorum, aklima gelen suan bunlar canim
Aminnn insaAllahhÇok güzel çok
Rabbim daim etsin maşaallah
Hatırladım ya cigarayi bırakmıştın...4 evladim var canim onlari zamaninda cikarttim yeni degil
Lili Allah bağışlasın....benim de hiç dogurmadan hayalim 4 çocuk tü....hayallerimin vücut bulmuş halısın....4 evladim var canim onlari zamaninda cikarttim yeni degil
Kız benim hayalim de her odada bir TV geçen ay alalım dedim eşimi ikna edemedim....koparız ailece vakit geçirmeyiz dedi....şimdi TV o kapıyor....bende telde pek bir şey değişmedi yani....yemek programı ve klip izlemeyi çok severim....bide magazin .En basta sigarayi cikarttim en buyuk kazancim buu, tv basinda gereksiz şeylere vaktimi heba etmemeyi ogrendim hayatimdan cikarttim caya 5 kasik seker atan ben sekeri tamamen çaydan cikarttim bu 3 ü benle özdeslesen seylerdi. Evinde 3 tv var mutfak oturma odasi ve balkon bakmasam bile sürekli acik dururdu okadar severdim yani. Sonraa paketli gidalari ve tatliyi önceside cok aramasamda bu sigara birakma doneminde acayip cogallttim oda bana yol su olarak dondu zatenki sonuc buradayim. Simdi onlarda tamamen cikti hayatimdan. Ekmegi baya baya azalttim suan burada hala yiyor gorunsemde azaltmis halim, sekeri birakinca otomatik olarak cayida azalttim ki bu benim bobregim icin ve demir eksikliği açisindan fazlasi zaten zarardi ee çay ćikinca busefer gereģi olan su hayatima girmis oldu otomatik olarak Ve gece yatmayip sabah uyanamayan ben suan 11 dedimi gozlerim kapaniyor bagisikliğim icin cok gerekli olan uyku saatini degerlendiriyorum, aklima gelen suan bunlar canim
Ya benim gibi aynı anda 2 tane pırtlatsaydınızLili Allah bağışlasın....benim de hiç dogurmadan hayalim 4 çocuk tü....hayallerimin vücut bulmuş halısın....
Bir tane doğurunca ikinciye cesaret edemeyecek kadar üşengeç biriyim yani...pimripik de diyebiliriz...
Kız bu menü bize iyide sana fazla gelmesin... sportie diyo ya kuş gibi besleniyor diye....biz kilo verirken sen alma....zaten çok fitsin....Felicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
Korona hayallerimi yiktiYa benim gibi aynı anda 2 tane pırtlatsaydınız
Ve şu an aynı anda sendrom yaşıyorlar dün öyle çok bağırdım ki sesim kısılmıştı
Ama kardeş güzel şey bence 2. Yi yapın
Kendime göre ekler çıkarırım bakimKız bu menü bize iyide sana fazla gelmesin... sportie diyo ya kuş gibi besleniyor diye....biz kilo verirken sen alma....zaten çok fitsin....
İyi sen aynı kalmışsın ben en son mantı yediğimde ertesi gün 1 kilo almış görünüyodumSelam canim ben birebir ayniydimmm dun ileah o manti varya manti
İstediğin gram olsuno eksiyi bana yollasana sonra ödesiriz
Ben en çok SAN sebastian severim hani ondan yicektin3 temmuz
09.00
1 yumurta ve sarısı
Salatalık 1çeri domates
2siyah zeytin
1 tatlı kaşığı labne
Maydonoz
13.30
1 tabak etli nohutlu patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
15.00
1 kase profiterol
Su 4 lt
Spor
20 dk karın
13 dk kalça bacak
500 iç bacak
toplam 269 p
Zipzip- H hasbeenandgone @sportie
Ben niye gitti bilmiyorum canımKimle geçinemedi....Filiz le mı?
Kuzum kardeşim yeni doğum yapmıştı bebeğin süte allerjisi var diye yiyememişti bn de çatır çatır önünde yemiştimBen en çok SAN sebastian severim hani ondan yicektin... ben de kendim yicek gibi sevinmiştim neyse kankam afiyet olsun.
Evet yaaaa çok uğraştım defalarca denedim evde aynısı olmadı. Görünüş aynı tat şekerli omletKuzum kardeşim yeni doğum yapmıştı bebeğin süte allerjisi var diye yiyememişti bn de çatır çatır önünde yemiştim
Dün 1 tane kalınca el mecbur verdik artık
Yiyebiliyorbn de çok seviyorum arkadaşım bize yapmıştı ama evde yapılan aynı diil
Beraber yiyelim bir gün inş✌
YesssHatırladım ya cigarayi bırakmıştın...
Kız erken evlenen sen mıydın?
Ben yarin basliyacaktim zaten bana uyar ama yemek saatlerimi kendim ayarlarimFelicio canım acaba yarın sabah mı başlasak cumaya vermiş olurduk
Birde akşam neden 7 acaba sanki geç mi bn arada burada eşim gelince heç yiyorum sonra pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?