Allah rahatlık versin bebeğim.... mavişim... boncugumIyi geceler kizlar
Yarin visne toplayacagiz 4 de kalkacağım
Allah rahatlik versin canimIyi geceler kizlar
Ya son günlerimiz ya birlikte yapalım yiyelim içelim istedim. Bu zamana kadar o yerdi ben yemezdim huzursuz oluyordu. O yüzden bugün ayrıcalıklı olsun istedimİyi de cnm onu güzel ağırlamak için seninde yemene gerek yok ki? Yoğurtlu meze,salata tarzı şeylerden yersin sen.. yada kısır mercimek köftesi.. ama tatlı börek poğaça yeme..
Arkadaşları kardeşler I gibi duruyorsun ...sana da Maşallah.....ya bi suru ergen nasıl basediyirusn...?...ablamın da 4 oğlu var çok zor....en küçükler 20 yaşında2 bucuk yasinda suan aralikta 3 u dolduracak 2 numaram butda tam ergenlik cagiyfi simdi gor sen onuboy uzadi zayifladi
Yok canım daha yeşil atıyım yarın resimAğaçta yaş kayısı....canerik de mi yok canım ...köy yani ...kayısı lifli bağırsakları çalıştırsin diye....ceviz tokluk ve kolesterol için....kayısı çekirdeği kır ye ....tatlı kayısılar var....on numara tadı var....anjerik filan her türlü erik hem kalorisi az....
YaniYok canım daha yeşil atıyım yarın resim
Sadece türk kahvesiHangi kahveyi içiyorsun filtre? Nescafe? Türk?
3 kez diyince....uykusuzluk yapmıyor mu?
Sağ olasın canım Rabbim yardim ediyor yaa bir sekilde halloluyorArkadaşları kardeşler I gibi duruyorsun ...sana da Maşallah.....ya bi suru ergen nasıl basediyirusn...?...ablamın da 4 oğlu var çok zor....en küçükler 20 yaşında
Ettim ettim az yedim ama yedim yine deMisafirini iyi agarlayabilirsin tabi ki canim ama yediklerine dikkat et yarin görüşürüz
Aynen o dediğinden yapıyordum, ben onlar uyuduktan sonra bütün iş bittikten sonra lambaları kapatıp kendime vakit ayırmadan uyursam o gün boş geçmiş gibi sayıyordum ama şu an rahatsızlıkların çıkıp da hastanelerle uğraşınca uyumam gerektiği için uyumaya da alıştımSadece türk kahvesi2 de yeşil çay
Genelde geç içmezsem yapmıyor ama çay yapıyor
Zaten geç uyuyorum sıkıntı da yok
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çocuk sonrası onların uyuduğu saatte ne yPacağımı zamanı kendime nsl ayıracağımı şaşırıyorumsanki uyursam o günü yaşamamış sayıyorum kendimi hiçbir şey yapmasam kitap okuyorum
Cuma özel bir sebepten mi bir şeyler yemedin bilemedim cnm ama ctesi menü çok mu az mı bir kararsız kaldımHerkese iyi akşamlar
03/07 cuma
Sabah (11.00)
- 1 simit, 1 çikolata
Akşam
- 1 dilimden az karpuz
Su: 4 ü geçti sanırım
Spor: 20 dk bölgesel, 7000 adım
Toplam: 225p
04/07 cumartesi
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek, 2 ceviz
Ara (16.30)
- filtre kahve, 2 kayısı, yarım avuç leblebi
Akşam (18.30)
- 1.5 kepçe sulu köfte, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk bölgesel
Toplam: 120psportie
Yarın uğrayamayacağım malesefZipzip- menüm yine bugün ile aynı olur sporum olmayacak sportie
Sen de çocuklarında çok güzelsiniz/yakışıklısınız maşallahEvet canim
Bunlar benim veletler
Bugün yine her zamanki gibi çok yoğundum ev temizliği ile uğraştım Ütü yaptım Yemek falan derken yürüyüşe Bile Son anda koştur koştur çıktım akşam ezanından sonra eve geldim hemen namaz kılıp sporumu yaptım kahvemi pişirip odaya geçtim duşumu aldım Sonra çıktım Kahvemi içtim bir ara kardeşler arası telefon görüşmeleri yaptim, şimdi de sizle konuşuyorumKız bugün kasdetmistim
Pek fazla göremedim seni
Kolay gelsinIyi geceler kizlar
Kayısı yerine lifli birşeyler ye canım haşlanmış fasülye bile olur ceviz yerine yağlı tohum ne var yoksa da olan şeyden 2 lokma fazla ye olduğu kadar yeşil ekşi erikte yiyebilirsin lifli olarak aç kalma öğün atlama bir şekilde adapte olman gerekYok canım daha yeşil atıyım yarın resim
Kayısı yok yani
İyi geceler benimde başım ağrıdı bugün kesin dolunayın çekimindenDün uyuyamadım kızöar dolunayın etkisi olduğunu düşünüyorum başım ağrıyor öptüm sizi iyi uykular
Cumartesi menünü çok beğendim Pazar da devam edeceksen güzel canımHerkese iyi akşamlar
03/07 cuma
Sabah (11.00)
- 1 simit, 1 çikolata
Akşam
- 1 dilimden az karpuz
Su: 4 ü geçti sanırım
Spor: 20 dk bölgesel, 7000 adım
Toplam: 225p
04/07 cumartesi
Sabah (10.30)
- Menemen, 2 dilim ekmek, 2 ceviz
Ara (16.30)
- filtre kahve, 2 kayısı, yarım avuç leblebi
Akşam (18.30)
- 1.5 kepçe sulu köfte, 1 kase salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk bölgesel
Toplam: 120psportie
Yarın uğrayamayacağım malesefZipzip- menüm yine bugün ile aynı olur sporum olmayacak sportie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?