Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi de cnm onu güzel ağırlamak için seninde yemene gerek yok ki? Yoğurtlu meze,salata tarzı şeylerden yersin sen.. yada kısır mercimek köftesi.. ama tatlı börek poğaça yeme..
Ya son günlerimiz ya birlikte yapalım yiyelim içelim istedim. Bu zamana kadar o yerdi ben yemezdim huzursuz oluyordu. O yüzden bugün ayrıcalıklı olsun istedim

2 bucuk yasinda suan aralikta 3 u dolduracak 2 numaram butda tam ergenlik cagiyfi simdi gor sen onu boy uzadi zayifladi
Arkadaşları kardeşler I gibi duruyorsun ...sana da Maşallah.....ya bi suru ergen nasıl basediyirusn...?...ablamın da 4 oğlu var çok zor....en küçükler 20 yaşında

Yok canım daha yeşil atıyım yarın resim

Hangi kahveyi içiyorsun filtre? Nescafe? Türk?
3 kez diyince....uykusuzluk yapmıyor mu?
Sadece türk kahvesi2 de yeşil çay
Genelde geç içmezsem yapmıyor ama çay yapıyor
Zaten geç uyuyorum sıkıntı da yok
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çocuk sonrası onların uyuduğu saatte ne yPacağımı zamanı kendime nsl ayıracağımı şaşırıyorumsanki uyursam o günü yaşamamış sayıyorum kendimi hiçbir şey yapmasam kitap okuyorum

Aynen o dediğinden yapıyordum, ben onlar uyuduktan sonra bütün iş bittikten sonra lambaları kapatıp kendime vakit ayırmadan uyursam o gün boş geçmiş gibi sayıyordum ama şu an rahatsızlıkların çıkıp da hastanelerle uğraşınca uyumam gerektiği için uyumaya da alıştım

Cuma özel bir sebepten mi bir şeyler yemedin bilemedim cnm ama ctesi menü çok mu az mı bir kararsız kaldım

Kız bugün kasdetmistim
Pek fazla göremedim seni
Bugün yine her zamanki gibi çok yoğundum ev temizliği ile uğraştım Ütü yaptım Yemek falan derken yürüyüşe Bile Son anda koştur koştur çıktım akşam ezanından sonra eve geldim hemen namaz kılıp sporumu yaptım kahvemi pişirip odaya geçtim duşumu aldım Sonra çıktım Kahvemi içtim bir ara kardeşler arası telefon görüşmeleri yaptim, şimdi de sizle konuşuyorum

Yok canım daha yeşil atıyım yarın resim
Kayısı yerine lifli birşeyler ye canım haşlanmış fasülye bile olur ceviz yerine yağlı tohum ne var yoksa da olan şeyden 2 lokma fazla ye olduğu kadar yeşil ekşi erikte yiyebilirsin lifli olarak aç kalma öğün atlama bir şekilde adapte olman gerek

Cumartesi menünü çok beğendim Pazar da devam edeceksen güzel canım

Sabah 10 30
Lor peynirli omlet 2 yumurtadan
5 yesil zeytin
Domates, salatalık ,tere
Sekersiz cay
2 Dilim cavdarli
Avuc ici kadar yemis

16 00 yada 16 30 du
1 porsiyon pilav, guvec
Bol yesil salata
5 kiraz
Yesil cay 3 altin cilek kurusu

21 45 diyet kahve

Su 4 litre
Spor 3 saat temizlik 90
30 dk boosted. 120
80 dk yürüyüş. 200
Toplam 410
Z zipzip sportie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…