bu aksam yuruyusde cektim cok pis bakiyordu dolunayİyi geceler benimde başım ağrıdı bugün kesin dolunayın çekiminden
Pilav olmamış mi neSabah 10 30
Lor peynirli omlet 2 yumurtadan
5 yesil zeytin
Domates, salatalık ,tere
Sekersiz cay
2 Dilim cavdarli
Avuc ici kadar yemis
16 00 yada 16 30 du
1 porsiyon pilav, guvec
Bol yesil salata
5 kiraz
Yesil cay 3 altin cilek kurusu
21 45 diyet kahve
Su 4 litre
Spor 3 saat temizlik 90
30 dk boosted. 120
80 dk yürüyüş. 200
Toplam 410
@zipzip @sportie
Güzel çekmişsinbu aksam yuruyusde cektim cok pis bakiyordu dolunay
Afiyet olsunSabah 10 30
Lor peynirli omlet 2 yumurtadan
5 yesil zeytin
Domates, salatalık ,tere
Sekersiz cay
2 Dilim cavdarli
Avuc ici kadar yemis
16 00 yada 16 30 du
1 porsiyon pilav, guvec
Bol yesil salata
5 kiraz
Yesil cay 3 altin cilek kurusu
21 45 diyet kahve
Su 4 litre
Spor 3 saat temizlik 90
30 dk boosted. 120
80 dk yürüyüş. 200
Toplam 410
@zipzip @sportie
Canım yoğurt ye,ayran ic,nebilim kuruyemiş leblebi falan onlarda yoksa 1yumurta hasla ye,şart degil o listeyi tamamını yapman onla eşdeğer yapKayısı yok yani
Canim benimki büyüdüğü için ben istediğim saatte istediğimi yapıyorum.... şükür...ama gece oturup çok TV izleme alışkanlığım vardı....zıpzıp sayeside erken yatmaya alışıyorum...Sadece türk kahvesi2 de yeşil çay
Genelde geç içmezsem yapmıyor ama çay yapıyor
Zaten geç uyuyorum sıkıntı da yok
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çocuk sonrası onların uyuduğu saatte ne yPacağımı zamanı kendime nsl ayıracağımı şaşırıyorumsanki uyursam o günü yaşamamış sayıyorum kendimi hiçbir şey yapmasam kitap okuyorum
Haydi uyuyalim hayirli gecelerCanim benimki büyüdüğü için ben istediğim saatte istediğimi yapıyorum.... şükür...ama gece oturup çok TV izleme alışkanlığım vardı....zıpzıp sayeside erken yatmaya alışıyorum...
Ben yatar
Tamamdır canım inşaAllah bir ayarlama yapayım :)Canım yoğurt ye,ayran ic,nebilim kuruyemiş leblebi falan onlarda yoksa 1yumurta hasla ye,şart degil o listeyi tamamını yapman onla eşdeğer yap
Örnekler oldukça fazla kuzum... magnezyum sülfattan çok korkuyorum ben de serum yemiştim gün boyu.. kardiyolojiye gönderdiler kalbin durabilirdi dedi nabız hissedilmiyormus neredeyse...Ayy çok şaşırdım...bende akrabalar da duymuştum.... arkadaşı yemiş yemis kilo vercem diye birde kabızlık için açlık otunu fazla kullanmış.... ölümden dönmüş....kan revan ....
Birde acil de bir kadınla karşılaştık diyet yapıyorum diye sağlıksız beslenmiş aç kalmış vs...b 12 vitamini aşırı düşmüş....serum filan alıyordu...kaybettiği sağlığını hastanede arıyordu....o yüzden yavaş verelim gerekirse ama sağlıklı verelim....korumada nasıl az yiyeceksek şimdi de öyle yesek zaten veririz....bünye kilosu kadar kalori harcıyor....ben boyuma kiloma günlük tempoma göre 1900 civarı kalori ....geçen hafta hesaplanmıştım....birazdan bı daha hesaplayim....yani ne kadar altında tüketirsek vücut depodan yakar.....
Noldu şimdiDiyet yapmayı bilsem zaten kimseye ihtiyaç duymam veririm çatır çatır kiloları. Burda motive olmak insanlarla fikir alışverişi yapmak için buradayım . Terslenmek azarlanmak için değil. Üslubuyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Tatlım Diyet yapmayı bilsen bile motivasyona ihtiyaç oluyor, 5 günlük diyette senden büyük atılım bekliyorumDiyet yapmayı bilsem zaten kimseye ihtiyaç duymam veririm çatır çatır kiloları. Burda motive olmak insanlarla fikir alışverişi yapmak için buradayım . Terslenmek azarlanmak için değil. Üslubuyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Çarşaf gibi dalgasız yuzulmeye müsait oluyor evetniye kız....kaç gram edecek....bazı teraziler direk yağ su ölçüyor çıplak ayakla....
carsaf gibi ne demek...dalgasız mi
Ne çıkardın kız? Çocuk mu doğurdun yoksa....bebegin mi var
Hadi canım..daha ben seni taniyacaktim amaHanımlar gelmemle gitmem bir olacak sanırım hamileyim
Ben gerilerden geldiğim için daha yeni hoşgeldin diyecektim sana ama hayırlı bir haberi kutlamak nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun bebeğinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kız açlıktan ölmedin mi bacım? Vur deyince öldürmüşsünMerhaba arkadaşlar saat epey geç oldu hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı öncesi 3 kuru erik 1 fincan şekersiz sütlü kahve
Kahvaltı yarım kase kuru üzümlü yulaf ezmesi sütlü
Arada birkaç ceviz
Akşam büyük bir kase tuzsuz sossuz zeytinyağlı limonlu salata
1, 5 lt kadar su
İyi geceler diliyorum
ÖlmedimKız açlıktan ölmedin mi bacım? Vur deyince öldürmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?