Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pilav olmamış mi ne

Afiyet olsun

Canim benimki büyüdüğü için ben istediğim saatte istediğimi yapıyorum.... şükür...ama gece oturup çok TV izleme alışkanlığım vardı....zıpzıp sayeside erken yatmaya alışıyorum...
Ben yatar

Diyet yapmayı bilsem zaten kimseye ihtiyaç duymam veririm çatır çatır kiloları. Burda motive olmak insanlarla fikir alışverişi yapmak için buradayım . Terslenmek azarlanmak için değil. Üslubuyla yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Örnekler oldukça fazla kuzum... magnezyum sülfattan çok korkuyorum ben de serum yemiştim gün boyu.. kardiyolojiye gönderdiler kalbin durabilirdi dedi nabız hissedilmiyormus neredeyse...
Doktor neden içtin diye sorduğunda kabızlık şikayetim var dedim kaç gün sürüyor dedi bir gün falan dedim. Bir hafta olsa neyse de bunu doktor kontrolünde yapmalısın dedi...İngiliz tuzunu asla bir hastamıza vermeyiz dedi.
Sağlıklı beslenmek işin özü...

Noldu şimdi
Evvab kuzum arkadaşların uyarıları bana kamçı gibi gelmiş toparlanmama yardımcı olmuştu.. böyle bir durum varsa bence seninle ilgilendikleri için sevinmelisin. Moralini bozma daha da sıkı sıkı sarıl...azarlanmak olarak algılama senin toparlanmanin sana faydası var...geçmişi tam bilmiyorum ama her şey iyiligimiz için eminim buna..asla kötü bir niyet olamaz zaten... önümüzdeki hafta daha iyi olacak inşallah...

Tatlım Diyet yapmayı bilsen bile motivasyona ihtiyaç oluyor, 5 günlük diyette senden büyük atılım bekliyorum O an hoşuna gitmeyen bir şey bile senin kazancın olabilir nasıl gördüğün ve nasıl değerlendirdiğin önemli
Ben mesala kendime yaptığım listeyi atayım sana öğün atlamamak ve 2,5-3 lt su içmek spor yapmak önemli onun dışında protein karbonhidrat lif dengesi önemli listeler buna göre hazırlanıyor günlük en az 5 öğün
5 günden sonrada bu listeye göre hareket edebilirsin

Merhaba arkadaşlar saat epey geç oldu hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı öncesi 3 kuru erik 1 fincan şekersiz sütlü kahve
Kahvaltı yarım kase kuru üzümlü yulaf ezmesi sütlü
Arada birkaç ceviz
Akşam büyük bir kase tuzsuz sossuz zeytinyağlı limonlu salata
1, 5 lt kadar su
İyi geceler diliyorum

Kız açlıktan ölmedin mi bacım? Vur deyince öldürmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…