- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yarin cumami yoksaIyi geceler kizlar yarin bildirimleri unutmayin ❤❤
Cok yorgun olunca bende uyuyamam doner dururum yatakta12de uyudugunda neden 4kalktin yorulunca uyuman gerekir ama neyse sende ise yaramamis sanirim
Vallaa keske bende deliksiz uyusam eylul uyusadaCok yorgun olunca bende uyuyamam doner dururum yatakta
Wc ye uyaniyorum o olmasa kesintisiz uyuyacamdaVallaa keske bende deliksiz uyusam eylul uyusada
Bende kalkiyorum 4litre su içince insan mecbur kalkiyo biz halaa memeye kalktigimiz icin zor oluyoWc ye uyaniyorum o olmasa kesintisiz uyuyacamda
Beyşehir' e de bizden selam olsun
Eatağfirullah ablaBeyşehir' e de bizden selam olsunatarlı kız çok tatlı görünüyorsunuz
Bebem çok özledim seni.Hoş buldum canimcımgel bana yardım et en güzel spor sana hemde dua alırsın
He heEatağfirullah ablaatar ve ben
Evet yapiyoz birden cuma oldu zannettimPazartesi bildirim yapmıyor muyuz
Misafirleri vardi annesigil izin veridik bizdeBebem çok özledim seni.kaç gündür niye göremiyorum seni
Topla bakim enerjileri lazım olacak...Selamlar menü bildireyim
8.30 kalkış 350 ml su
9.30 sade kahve
Sabah 11.30 gibi
Menüdeki kahvaltı birebir
Ara 15.00
5 kiraz
Akşam 18.00
2 ızgara tavuk
3 kaşık sebze yemeği
Salata
Suyu 3e tamamlıycam
Sporu bizimkini yapamazsamda boosted yapıcam eve gidince daha gitmedik 12 gibi ancak inşaAllah
Bugünden bikaç fotoğraf
Kayısı yeşil bizim ağaçta göndereyim demiştim
Zipzip- @Felicio
Cuma bu kadar cabuk gelmesinEvet yapiyoz birden cuma oldu zannettim
Bende sizleri ozledim canim da telefonu elime alamıyorum ki burda is bitmiyor evde rahattım::))Ah canim benim yoruldun tabi , yatta dinlen bakim, cok boşladin bizi, ozlettin kendini
Napcen kuzum orasida is ister calismak ister hayat isde canin sagolsun yeterkiBende sizleri ozledim canim da telefonu elime alamıyorum ki burda is bitmiyor evde rahattım::))
Gülümse bayram ediyor o zaman...Misafirleri vardi annesigil izin veridik bizde
12de uyudugunda neden 4kalktin yorulunca uyuman gerekir ama neyse sende ise yaramamis sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?