Emek vermeden calismadan olmuyor burda canimiz sagolsun yaparız bir sekildeNapcen kuzum orasida is ister calismak ister hayat isde canin sagolsun yeterki
Iyi geceler canimİyi geceler kizlar allah rahatlik versin inşallah
Yarin bildirimleri unutmayin
Sen hareketli ve boğazina dur diyen bir hatunmussun....boyun ve maksimum kilon bile birbirine yakın.... bayılırım böyle kendine bakan kadınlara....ilham kaynakları....benim bu adam.gibi.yaptigim 3.diyet....digerlerinde 67 olmuştumBen hayatımda ilkkez diyet yapiuorum yaaa
Tatlım seni tekrar zayıflama grubuna alalım gün be gün uğraşırım seninleEvet yapiyoz birden cuma oldu zannettim
Iki gunGülümse bayram ediyor o zaman...kac gün yazdınız izni
Tüm kalbimle en iyi şekilde atlatmanı dilerimSagolasin canim dun cok tirstim ama gunu bitirdim cok şükür su hastaneye gitme olaylarinida kazasiz belasiz halledersem iyidir
Vişneler kolay değil kaptanım sağlam kalori harcadın tatildeCok yorgunum canim yaa yarin daha aktif olurum
sende çok azimlisin Lilininde maşallahı var demotivasyon olmasın öyle uyma falan denir mi be tatlımHer diyete uycam dersen ac olursun
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar yarin bildirimleri unutmayin ❤❤
Suanda idare ediuoruz bakalim canim gityigi yere kadar gideyimTüm kalbimle en iyi şekilde atlatmanı dilerim ❤❤❤ Sen çok spor yapıyorsun doymuyorsan masum bir ek öğün koyabilirsin tatlım maksat hep birlikte sağlıklı kilo vermek
Bugünlük yeter bence, Yarın En az 250p spor bekliyorum senden Söz ver amaSelam kuzlar menü yorumlamadım ama yarından itibaren yorum yapayım gördüm aslında maşaAllah hemen hemen herkes çok temiz beslenmiş :)
Bu arada eve geldik 6401 adım olmuş ayağım ağrıyor ama spor yap derseniz yapayım tamamen sizin insafınıza bırakıyorum kendimiFelicio H hasbeenandgone sudem34 Lili 38 selensu82
Sabah kahveden sonra söz inşaAllahBugünlük yeter bence, Yarın En az 250p spor bekliyorum senden Söz ver ama
Yarın sabah su içmeden kg bildirimin var canım, unutma olur muSabah kahveden sonra söz inşaAllah
Kalkıp kahve içmeyi şimdiden iple çekiyorumSabah kahveden sonra söz inşaAllah
TövbeeeKalkıp kahve içmeyi şimdiden iple çekiyorum
Şimdiden afiyet olsunKalkıp kahve içmeyi şimdiden iple çekiyorum
İnşaAllah canım inşaAllah 76nın üstü çıkmamYarın sabah su içmeden kg bildirimin var canım, unutma olur mu❤ Diyetimiz bugün çok güzel geçti yarın daha da iyi geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?