Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok canim zorlama gece gece, gecmis olsun Allah sifa versin

İnşaAllah canım inşaAllah 76nın üstü çıkmam
Kg önemli değil önemli olan sağlıklı beslenerek ideal kilona gelmen bu gün bizim için milat olsun kaç gelirsen gel birlikte ve çokça senin azminle vereceğiz fazlalıkları

Kg önemli değil önemli olan sağlıklı beslenerek ideal kilona gelmen bu gün bizim için milat olsun kaç gelirsen gel birlikte ve çokça senin azminle vereceğiz fazlalıkları
Kesinlikle canım ne olursa olsun önemli olan bırakmamak pes etmemek inşaAllah sizlerle gidecek yapışıp kalan kilolar

Gulumse24 nazi kampına düstün yavrum sen gelmeyince buralar cokkk değişti çokkk bu arkadaslar el birliğiyle kendilerini gömmeye karar verdilerdegisik hal aldi grup
Tam zamanında gelmişim yarın sabah acı gerçekle bir yuzleseyim çok ihtiyacım olacak o kampa kaç gündür ne yeme düzeni ne uyku ne wc bide üstüne regl daha ne olsun katılmamam için bahanem yok

Bir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Okadarda su iciyorum yok banamisin demiyor
Abla bende iki jere oldum iki kez antibiyotik kullanmadan geçmedi. Birde kekik suyu hamd olsun çok iyi geliyor. Demle soğut şişeye kat onunla taharetlen ve silerek kurutma. Hafif hafif kurut.. inşaAllah faydası olur Rabbim tez şifa versin inşaAllah

Bebem çok özledim seni. kaç gündür niye göremiyorum seni
Ablacım annemler geldi cuma akşamı bugün akşam 16 da yola çıktılar bende temizliğe başladım yarına birakmayayim bir dinleneyim dedim kendimi şimdi yataga zor attik ayaklarım zonkluyor 11 kişiydik 2 gündür çok yoruldum ama şimdi iyiyim şükür temizlik derdi bittiya bende seni çok özledim tatildesin diye msj da atmak istemedim nasıl geçiyor tatil ablacım

Son düzenleme:
Hayırlı geceler efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…