Yok canim zorlama gece gece, gecmis olsun Allah sifa versinSelam kuzlar menü yorumlamadım ama yarından itibaren yorum yapayım gördüm aslında maşaAllah hemen hemen herkes çok temiz beslenmiş :)
Bu arada eve geldik 6401 adım olmuş ayağım ağrıyor ama spor yap derseniz yapayım tamamen sizin insafınıza bırakıyorum kendimiFelicio @hasbeenandgone @sudem34 Lili 38 selensu82
Kg önemli değil önemli olan sağlıklı beslenerek ideal kilona gelmen bu gün bizim için milat olsun kaç gelirsen gel birlikte ve çokça senin azminle vereceğiz fazlalıklarıİnşaAllah canım inşaAllah 76nın üstü çıkmam
Aminn ablacım Allah razı olsunYok canim zorlama gece gece, gecmis olsun Allah sifa versin
Kesinlikle canım ne olursa olsun önemli olan bırakmamak pes etmemek inşaAllah sizlerle gidecek yapışıp kalan kilolarKg önemli değil önemli olan sağlıklı beslenerek ideal kilona gelmen bu gün bizim için milat olsun kaç gelirsen gel birlikte ve çokça senin azminle vereceğiz fazlalıkları
Cnm bi her gün tartılacak mıyız yoksa bu bizim için geçerli diil miYarın sabah su içmeden kg bildirimin var canım, unutma olur mu❤ Diyetimiz bugün çok güzel geçti yarın daha da iyi geçecek
Tam zamanında gelmişim yarın sabah acı gerçekle bir yuzleseyim çok ihtiyacım olacak o kampa kaç gündür ne yeme düzeni ne uyku ne wc bide üstüne regl daha ne olsun katılmamam için bahanem yokGulumse24 nazi kampına düstün yavrum sen gelmeyince buralar cokkk değişti çokkk bu arkadaslar el birliğiyle kendilerini gömmeye karar verdiler degisik hal aldi grup
Hele sen şu meseleyi bi anlat bakım bana neydeciygggggTatlım gözünü mü korkuttukKorumadakiler daha rahat ve liste kolay bir liste canım, bu sefere olmazsa bir dahaki sefere muhakkak bekleriz
Sen unutmak ne mümkün gızzzzİsmimi unutmamissin dilek
Abla bende iki jere oldum iki kez antibiyotik kullanmadan geçmedi. Birde kekik suyu hamd olsun çok iyi geliyor. Demle soğut şişeye kat onunla taharetlen ve silerek kurutma. Hafif hafif kurut.. inşaAllah faydası olur Rabbim tez şifa versin inşaAllahBir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Okadarda su iciyorum yok banamisin demiyor
Ablacım annemler geldi cuma akşamı bugün akşam 16 da yola çıktılar bende temizliğe başladım yarına birakmayayim bir dinleneyim dedim kendimi şimdi yataga zor attik ayaklarım zonkluyor 11 kişiydik 2 gündür çok yoruldum ama şimdi iyiyim şükür temizlik derdi bittiya bende seni çok özledim tatildesin diye msj da atmak istemedim nasıl geçiyor tatil ablacımBebem çok özledim seni.kaç gündür niye göremiyorum seni
6 çocukla ne bayram ne bayramGülümse bayram ediyor o zaman...kac gün yazdınız izni
Hayırlı geceler efendimHerkese hayırlı geceler yuhum geldi 2 gündür 3gibi yatıyorum erken kalkıyorum bugünde 4 de eşime kahvaltı hazırlayıp geri yatarım 11 kadar yaticam ins Allah hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın Allah'a emanet olun
Evvabın bugün tartısı yoktu o sadece pazartesi tartılacak canımCnm bi her gün tartılacak mıyız yoksa bu bizim için geçerli diil mi
2 tane kuru kayısıYarınki listede sabah elma var o bende yok yerine kuru kayısı yesem kaç tane koymam lazım fikri olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?