Tamamdır bakıyım kalori değerine yinede2 tane kuru kayısı
Yarın sabah tartılıyorsun 7 de kalkarak listeleri izliyorsun beni etiketlersen kilonu kaydetmiş olurum biz Perşembe bitireceğiz sen cuma tamamlamış olursun canımHele sen şu meseleyi bi anlat bakım bana neydeciyggggg
Bizde size güzel bir hafta dilerizIyi geceler 6. takim, bugun geleyim ziyaretinize dedim dedim, bu saatte gelebildim ancak..
Hepinize iyi istirahatler, guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Teşekkürler sizlere de bol eksili bir hafta olsunIyi geceler 6. takim, bugun geleyim ziyaretinize dedim dedim, bu saatte gelebildim ancak..
Hepinize iyi istirahatler, guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Bizde size güzel bir hafta dileriz❤
Sagolun kizlar, eksik olmayin.Teşekkürler sizlere de bol eksili bir hafta olsun
Pencere açıp, örtüye sarılınca da muhteşem olur.Bendeeeee bayilirimmm bazi geceler gök gürültülü yağmur sesinde uyurum kulakliği takip
Gündüz burası da çok sıcaktı.Merhabaİstanbul çok sıcak yaprak kıpırdamıyor, bende yemek saatinin gelmesini bekliyorum 15 dk var daha
Gecenin bu saati herkes uyurken akşamki geçmişi bitirdim canım, diğer türlü senin dediğin gibi bitiremem ben bu geçmişiSen bitiremezsinkiiii geçmişi cokkk uzun sureryarin sabaha kadar
Valla ben uykudaydim. Akşam üzeri yattım, 3.30da ancak uyandımNeden kimsecikler yokk
Tam uymuşsun canım diyete.5temmuz
11.00
2 salatalık
2 çeri domates
Kk peynir
2ceviz
5 siyah zeytin
1 türk kahvesi
14.00
1 fincan yeşil çay
2 ceviz
15.45 türk kahvesi
16. 40
1 çay bardağı kefir
2 kayısı
19.00
6 kaşık fırın kabak
2 et köfte
2 kaşık salata
1 bardak ayran
Türk kahvesi
Su 4 lt
Spor 16 dk kardiyo
20 dk kalça iç bacak 216 p
Zipzip- H hasbeenandgone @sportie Felicio
Menün çok güzel olmuş. Yürüyüşü de en az 40 dakikaya tamamla canımMerhabalar ☺ Nasılsınız inşallah iyisinizdir.
Bu sabah kahvaltım çavdar dilim ekmeğinden
Yağsız kaşarlı tost oldu 2 bardak çay ile.
Arada salatalık ve Türk kahvesi
Akşam çok az bulgur pilavı ve 1 adet haşlanmış tavuk but baget.
1,5 lt su
Bu ara akşam üstleri yürüyüşe de çıkıyorum ama çocuklarla olduğu için sistematik bir biçimde olmuyor :))
Herkese iyi geceler diliyorum
Ben dedim uyuya kalacak vişne yordu.... MaşallahGunaydin kizlar
Zor kalktim normalde 6 da kendiligimde uyanırdımBen dedim uyuya kalacak vişne yordu.... Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?