Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zor kalktim normalde 6 da kendiligimde uyanırdım
Bu arada erken kalkmaya alıştın sende
Kimin sayesinde aceba....oğlan 9.30 da kaldırıyor diye isyan eden ben oglandan önce kalkıyor um....hatta ondan önce yatağa koşuyorum....

Günaydın herkesee. Gece tabi vantilator açıp uyuduk her yerim tutulmuş burnum da akıyor sıcak basmasin derken usutmusum kendimi 68.00 kg 100 Gr gitmiş
Günaydın geçmiş olsun
Gunaydin kizlar
Günaydın kaptanım
Günaydın tatlım dünkü yemekler menü sana göre çok değil bence menünün altına inmeyelim üstüne 200 kaloriye kadar çıkmak serbest Kg vereceğiz diye iç enerjimiz düşmesin sporu artırırsan çok iyi sonuç alacağımıza eminim, ilk günü çok güzel atlattın bu gün dahada güzel yapalım Cuma’ya her anlamda iyi sonuçlar alacağız

Günaydın herkesee. Gece tabi vantilator açıp uyuduk her yerim tutulmuş burnum da akıyor sıcak basmasin derken usutmusum kendimi 68.00 kg 100 Gr gitmiş
Günaydın geçmiş olsun
Bir önceki postta yazdım ama nereye gitti acaba? Daha uyanamadım

Canım listeyi paylaşan diyetisyen 50 kg altı miktarı azaltsın 75 kg üzeri artırsın demiş. Herkes kendi kilosuna göre benzer uygulayabilirmiş. Birde acıkmıyorsa ara öğünde yapmayabilirsiniz demiş.

Geçmişi yeni bitirdim....sabah suyumu içtim...9.20 de evde hareket zamanı başlayacakmış Lili 38 star da dun onu yaptım ...beğendim...sen onu mu yapıyorsun...netten baktım hafta içi her gün mus..
Yok canim youtubeden lesli boosted tvye bagliyorim yapiyorum. Kalktim bir set bossted yaptim simdi diyet kahvemi içiyorum sonra bir set boosted daha insaAllah sonra dus ve hemen hastaneye kacis

Günaydın cnm kahvemi içtim bile
Bn de 100 gr vermişim ama dün gece de uyuyamadım 02.30 du en son saate baktığımda
Uyku gözlüğü ile uyuyorum benimkiler saklamış mı napmış en son astarımı gözüme bağladımne yazık ki ünv okurken 6 kişilik odada yatmaya çalışmanın dezavantajı

Afiyet olsun uykusuz kalmana üzüldüm, Alışkanlıklarımız önemliöğlen güzellik uykusuna yatsan, zaten güzelsin Güzel bir gün dilerim, güzel insan

Ben hic soylemeyim guncel kilomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…