Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
adanaya tayinim çıktı arkadaşlar...
çok mutluyum........
gözün aydın fatummmmm:lepi: çok sevindim fıstık . hadi hayırlısı ...
:hulya:gözdem farkındamısın sen hayatın degişsin istemiyorsun. ama yasinin hayatında degişiklik istiyorsun fıstık .boshayallersmile

Son düzenleme:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ALLAH ECENİN ZİHNİNİ AÇIK ETSİN ABLAM ....:Saruboceq:

ANA ABLAM BİZİ DÖVMÜŞ NAZLIM KİLO VEREMEDİK DİYE:lepi: kaydirigubbakcemile3Şeniz

BENDE TEBRİK EDERİM FISTIKLAR NAZLIMLA BİZ KAZAN KARASI KALMIŞIZ BU HAFTA ....sempatiksalakcinni

KAÇINCI OLDUK 4. MÜ GENEMİ İLK 3 E GİREMEDİK .-tatlicadiarzu- NE OLDU BİZE .

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTADERECEYE GİRMEMİZ LAZIM FISTIKLAR a.sBAŞTA BEN VE NAZLIM GAYRET ETMELİYİZ MADEM BU HAFTA BİZDEN KİLO ÇIKMADI :kedi:

HADİ HAFTAYA 1. OLALIM ..sositososito

TEBRıKLER FISTIKLAR TAKIMCA LıSTEYE GıREMESEKTE BıREYSELDE DERCELERı ALMIŞIZ ....
**

*161.ETAP ıLK ÜÇ DERECEYı PAYLAŞAN TAKIMLARIMIZ***

4. TAKIM ETAP 1.Sı a.s.​

5. TAKIM ETAP 2.Sıboshayallersmile​

8. TAKIM ETAP 3.SÜ a.s.​

161. ETAP BıREYSEL SONUÇLARI

ETAP 1. Sı angela90 4.takım- ( 4.44% )a.s.

ETAP 2.Sı derya_lim 6. TAKIM ( 3.84% )

ETAP 3.SÜ nazzoo 6.TAKIM ( 3.54% )

Selam kıslar kılo veren herkesı tebrk ederım Özellıkle dereceye gıren deryacımı ve nazoyu kutluyorum herne kadr bır sÜre lıstede olmasamda gÖnlÜm hep sıznle banada cok dua edın olur mu bu ara sÜreklı dersanedeyım.

LılıŞ ablam ecenınde allah yardımcısı olsun bnmde kardeŞcegezım gırcek duanızı eksık etmeyın

hepınızı cok sevıyorum

allah yardımcınız olsun kardeşinede canımm :Saruboceq:

dAYANILACAK GİBİ DEĞİL EVDEKİ STRESSS :1no2:

ecenin bu yıl için çok ümidi yok ama çıkmayan candanda umut kesilmiyor işteee :1no2:

herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrr Şeniz

ŞenizŞeniz:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

İyi geceler bayanlarrr. Şeniz

Öncelikle sınava gireceklere Allah zihin açıklığı versin diyorum. Dualarımız onlarla. Allah yardımcıları olsun. :Saruboceq:

Bireyselde 3. olmuşum çok mutlu oldum. kaydirigubbakcemile2 Ve derya arkadaşımız da 2. olmuş süper bişi. :teytey:

Yalnız takım olarak ilk 3. te olamamak kötü olmuş. Yine kıl payı madalyayı kaçırmışız. Benim temennim en üstte olabilmek. Sıkı bir hafta geçirelim ve yapalım şunu artık. kaydirigubbakcemile5

18.06.2010 - Süt izni evdeydim..

Kahvaltı : Klasik evde - 10:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 14:00

1 tabak meyve salatası

Akşam : 18:30

100 gr derisiz haşlanmış tavuk
Semizotu
100 gr yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 elma

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydınlar 6. takımın fıstıkları ....

dün yediklerimi yazayım ..

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeğı
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
4 yemek kaşığı et kavurma
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
1 tabak menemen
yoğurt
salata

günaydınlar mutlu sabahlar iyi hafta sonları şekerler

derya ve nazo tebrikler a.s.

ece'ye çok çok başarılar inşallah

kahvaltı

1 domates
1 salata
1 dılım tam buĞday ekmeĞı

ÖĞlen

1 bardak ayran
Çok az tavuk sote

ara
1 yeŞıl elma

akŞam

3 tane kÖfte
bol salata
yoĞurt

ara
kıraz ve dut yedım

kahvaltı

1 domates
1 salata
1 dilim tam buğday ekmeği

öğlen

1 bardak ayran
çok az tavuk sote

ara
1 yeşil elma

akşam

3 tane köfte
bol salata
yoğurt

ara
kiraz ve dut yedim

menün güzel şekerim . Sabah keşke süt ürünlerinden birini tüketseydin canım .

günaydın fıstıklarımopuyorumnanaktan...nasılsınız,keyifler yerindedir umarım

benim çok yerinde,akşama tamerim geliyo,sositosositokoşuşturmaca gece başladı,saat 12 de browni ve bisküvili pasta yaptım ona..aşkım çok seviyoda,ne yapıyım dayanamadım,garibim eskişehirde tek başına yiyemiyo öle şeyler

e haliyle gece geç yattım sabahta uyanamadım bi türlü,ılık bi duş beni anca kendime getirdi,öğleden sonrada kuföre gitcem,saçıma fön çektireyim diyorum,sonra fotoğraf,pazartesi nikah işlemlerini başaltıcaz,üstelik tamerde çalışacağı kuruma evraklarını teslim edicek,en geç 1 ay içindede göreve başlıcak...offf çok işimiz var ya...

bu arada unuttum sanmayın...bireyselde 2 fıstığımız varmış..zemuszemus.deryacım ve nazzocum tebrik ediyorum sizi.:lepi::lepi:..darısı bizim başımıza inş...

günaydın kirazım . Gözün aydın canım . Ama o yaptıklarından sen yeme sakın ...

günaydın kirazım . Gözün aydın canım . Ama o yaptıklarından sen yeme sakın ...

yok nazlıcım yermiyim hiç,tameri şişmanlatcam,kendim zayıflıcammm

ya yarın erkek kardeşiminde doğum günü,tamerde burda benim için zor bi hafta sonu olucak,ama sonradan pişman olmamak için tutucam kendimikaydirigubbakcemile2

sana güveniyorum kirazım kendini tutarsın yemezsin onları . Tadını biliyoruz zaten pastanın yemesekte bişey kaybetmeyiz . Zayıflayalım . 2 haftada bir küçük bir dilim yeriz artık .

nazom bence spora bu kadar yüklenme canım biraz azalt sadece yürüyüşlerini yap bak zaten güzel gidiyorsun .
hemde emziriyorsun kilo vermen zor olmaz ama durakladıgında elinde bir koz olsun tüm silahlarını hepsini topdan kulanma derim ben .yerimseniben

menün güzel canım er zamanki gibi afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5

nazlım harika gidiyorsun senden hafta sonu için söz istiyorum bunu senin için istiyorum fıstık lütfen hafta sonu menülerinde böyle olsun .a.sböyle devam et 60 zincirini kırarsın kaydirigubbakcemile5
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRR DATLULARUMMMMMM
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın hiperaktif şekerim ....Şeniz
kahvaltı

1 domates
1 salata
1 dİlİm tam buĞday ekmeĞİ

ÖĞlen

1 bardak ayran
Çok az tavuk sote

ara
1 yeŞİl elma

akŞam

3 tane kÖfte
bol salata
yoĞurt

ara
kİraz ve dut yedİm
alkisalkisalkisgüzel menü olmuş ....
nazlımın uyardıgı üzere tek eksigin sabahki peynirin.
ne tatlı telaşlar ....Şeniz
sana güveniyorum kirazım kendini tutarsın yemezsin onları . Tadını biliyoruz zaten pastanın yemesekte bişey kaybetmeyiz . Zayıflayalım . 2 haftada bir küçük bir dilim yeriz artık .
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…