gözün aydın fatummmmm:lepi: çok sevindim fıstık . hadi hayırlısı ...arkadaşlar bazılarınız beni tanımıyordur ancak bu takımda çok sevdiğim birick canım arkadaşlarım için bi haberim var
adanaya tayinim çıktı arkadaşlar...
çok mutluyum........
:hulya:gözdem farkındamısın sen hayatın degişsin istemiyorsun. ama yasinin hayatında degişiklik istiyorsun fıstık .boshayallersmileGülün diye söylemedimki elifim, harbiden uyuz olmaya başladımmm, kumandandan izinsiz nefes alamıyor zavallıcığım :umursamaz: Rütbe farkına hayır işte!!!!!!!!! Pööööffff istifa etsede kpss ye girse keşke pööööööööffff, hadi görüşürüz elifimmm iyi akşamlar, nazlım senide çok öptümmm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ALLAH ECENİN ZİHNİNİ AÇIK ETSİN ABLAM ....:Saruboceq:kilo verenleri toptan tebrik ediyorumm isim isim saymıyayımm kaydirigubbakcemile5
vermiyenleredeee ahanda buuu alsanaalsanasmile
bizim için aklına gelen yarın sabah 10 dan 12 ye kadar dua etsin olurmuuu:çok üzgünüm: :Saruboceq:
Selam kıslar kİlo veren herkesİ tebrk ederİm Özellİkle dereceye gİren deryacımı ve nazoyu kutluyorum herne kadr bİr sÜre lİstede olmasamda gÖnlÜm hep sİznle banada cok dua edİn olur mu bu ara sÜreklİ dersanedeyİm.
LİlİŞ ablam ecenİnde allah yardımcısı olsun bnmde kardeŞcegezİm gİrcek duanızı eksİk etmeyİn
hepİnİzİ cok sevİyorum
ŞenizŞeniz:Saruboceq:Selam kıslar kİlo veren herkesİ tebrk ederİm Özellİkle dereceye gİren deryacımı ve nazoyu kutluyorum herne kadr bİr sÜre lİstede olmasamda gÖnlÜm hep sİznle banada cok dua edİn olur mu bu ara sÜreklİ dersanedeyİm.
LİlİŞ ablam ecenİnde allah yardımcısı olsun bnmde kardeŞcegezİm gİrcek duanızı eksİk etmeyİn
hepİnİzİ cok sevİyorum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:allah yardımcınız olsun kardeşinede canımm :Saruboceq:
dAYANILACAK GİBİ DEĞİL EVDEKİ STRESSS :1no2:
ecenin bu yıl için çok ümidi yok ama çıkmayan candanda umut kesilmiyor işteee :1no2:
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrr Şeniz
kahvaltı
1 domates
1 salata
1 dilim tam buğday ekmeği
öğlen
1 bardak ayran
çok az tavuk sote
ara
1 yeşil elma
akşam
3 tane köfte
bol salata
yoğurt
ara
kiraz ve dut yedim
[ı]günaydın fıstıklarımopuyorumnanaktan...nasılsınız,keyifler yerindedir umarım
benim çok yerinde,akşama tamerim geliyo,sositosositokoşuşturmaca gece başladı,saat 12 de browni ve bisküvili pasta yaptım ona..aşkım çok seviyoda,ne yapıyım dayanamadım,garibim eskişehirde tek başına yiyemiyo öle şeyler
e haliyle gece geç yattım sabahta uyanamadım bi türlü,ılık bi duş beni anca kendime getirdi,öğleden sonrada kuföre gitcem,saçıma fön çektireyim diyorum,sonra fotoğraf,pazartesi nikah işlemlerini başaltıcaz,üstelik tamerde çalışacağı kuruma evraklarını teslim edicek,en geç 1 ay içindede göreve başlıcak...offf çok işimiz var ya...
Bu arada unuttum sanmayın...bireyselde 2 fıstığımız varmış..zemuszemus.deryacım ve nazzocum tebrik ediyorum sizi.:lepi::lepi:..darısı bizim başımıza inş...[/ı]
günaydın kirazım . Gözün aydın canım . Ama o yaptıklarından sen yeme sakın ...
[ı]yok nazlıcım yermiyim hiç,tameri şişmanlatcam,kendim zayıflıcammm
Ya yarın erkek kardeşiminde doğum günü,tamerde burda benim için zor bi hafta sonu olucak,ama sonradan pişman olmamak için tutucam kendimikaydirigubbakcemile2[/ı]
nazom bence spora bu kadar yüklenme canım biraz azalt sadece yürüyüşlerini yap bak zaten güzel gidiyorsun .18.06.2010 - Süt izni evdeydim..
Kahvaltı : Klasik evde - 10:00
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : 14:00
1 tabak meyve salatası
Akşam : 18:30
100 gr derisiz haşlanmış tavuk
Semizotu
100 gr yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Gece : 22:00
1 elma
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.
2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
nazlım harika gidiyorsun senden hafta sonu için söz istiyorum bunu senin için istiyorum fıstık lütfen hafta sonu menülerinde böyle olsun .a.sböyle devam et 60 zincirini kırarsın kaydirigubbakcemile5günaydınlar 6. takımın fıstıkları ....
dün yediklerimi yazayım ..
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeğı
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
öğlen
4 yemek kaşığı et kavurma
1 adet domates
1 adet salatalık
1 bardak ayran
ara
1 adet şeftali
akşam
1 tabak menemen
yoğurt
salata
günaydın hiperaktif şekerim ....GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRR DATLULARUMMMMMM
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkisgüzel menü olmuş ....kahvaltı
1 domates
1 salata
1 dİlİm tam buĞday ekmeĞİ
ÖĞlen
1 bardak ayran
Çok az tavuk sote
ara
1 yeŞİl elma
akŞam
3 tane kÖfte
bol salata
yoĞurt
ara
kİraz ve dut yedİm
ne tatlı telaşlar ....Şenizgünaydın fıstıklarımopuyorumnanaktan...nasılsınız,keyifler yerindedir umarım
benim çok yerinde,akşama tamerim geliyo,sositosositokoşuşturmaca gece başladı,saat 12 de browni ve bisküvili pasta yaptım ona..aşkım çok seviyoda,ne yapıyım dayanamadım,garibim eskişehirde tek başına yiyemiyo öle şeyler
e haliyle gece geç yattım sabahta uyanamadım bi türlü,ılık bi duş beni anca kendime getirdi,öğleden sonrada kuföre gitcem,saçıma fön çektireyim diyorum,sonra fotoğraf,pazartesi nikah işlemlerini başaltıcaz,üstelik tamerde çalışacağı kuruma evraklarını teslim edicek,en geç 1 ay içindede göreve başlıcak...offf çok işimiz var ya...
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansana güveniyorum kirazım kendini tutarsın yemezsin onları . Tadını biliyoruz zaten pastanın yemesekte bişey kaybetmeyiz . Zayıflayalım . 2 haftada bir küçük bir dilim yeriz artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?