Geçer mi ağrılar...Cnm zorlama kendini yürüyüş ile de kilo verilir ki Allah korusun
Senin kilon fazla ise herkesten çok verirsin zaten tatlım bu kdr yorma kalbini
Açıklandı canım çıkmadı bize öbür evede baktık içi baya kötü bakım istiyor onuda eşim yapmak istemezNasıl açıklandı mı canım?
Yaptınmı 2. Seti canım? İçecek ayran/kefir içebilirsin en sağlıklı olarak
Maden suyu ödem yapıyormuş bilgine tatlım
Sana inancım tam düşük kilolarda vermek daha zor ama sen yaparsın biliyorum
Çok sevindim babalarımız hemşeri ❤
Kesin ondandır ama sen listene birşeyler eklesen daha yavaş zayıflasan iyi olabilir tatlım önce sağlık
afiyet olsun çokta güzel olmuş
1,5 ver daha fazla verme canım
Tebrikler Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümeyi nasip etsin
Hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsuntez zamanda iyileşirsiniz umarım
Canım hastane yoruyor insanı yarında gideceksin değil mi?
Hapa çok karşıyım ben, keşke kampımıza sende gelseydinbir daha ki sefere özel davetlimsin
Olmaz off kabul etmiyoruz SudemFelicio kız bugün sporu sapittim...
Jumping jacks yaparken kalbim sıkıştı...hala ağrıyor....yarın offf günü yapabilirim....bence bu beş günlük diyeti herkes kendi bünyesine gore yapsın....
selensu82 dedi ya bu spor bana az ,..
ben kendimi aştı m Bugün....
Leslie benzer videolar indirdim indirmeye çalışayım derken internet paketi de hortladi ....benim kilom zaten aşırı fazla sizin hepinize göre....
Geçer canım zorlama bedenini!Geçer mi ağrılar...
Geçer cnm merak etme ama istersen hafif sporlar ile geçiştir bu süreciGeçer mi ağrılar...
siz bana yetişin diyeOlmaz off kabul etmiyoruz Sudemben senden 1.lik beklerken vazgeçemezsin ya Leslie boosted dururken jumping jacks niye yapıyorsun kuzum önce şöyle hafif hafif başla kondüksiyon kazandıkça yaparsın Jumping jack ini
Ayarliycam birşeyler....durmak yokGeçer cnm merak etme ama istersen hafif sporlar ile geçiştir bu süreci
Akşam yürüyüşe çık ama dolu mide ile olmasın yemekten en az 2 saat sonra
Hıh şöyle aferinsiz bana yetişin diyeyarın spor mpor yok....ağrım geçerse bakarım...
Ayarliycam birşeyler....durmak yok...baskoymusum bu yola....dönmek yok...zinhar....
Yok canim genetik biraz bizim saclar erken beyazliyor :))organik kadın
Kaptanlık mi yaptı kiz yöneticiler yipranir....valla beni korona yıprattı...son 3 ayda dehşet arttı beyazım....boya aslında beyazı artırıyor....ama boya bir kere bulasinca alışkanlık yapıyor...ben sağlığım için az boyuyirum....senede 2 filan....bir Kasım da boyarim bir de Nisan bazen bide yazın düğün dernek filan varsa öyle.....bı sene Nisan karantina olduğu için boyamadim hala
@Gulumse25 bana yetişmeden benim ona yetişmem lazım...artık gülümse rakibim.....diğer rakibi kaçırdım. ....rüzgar gibi geldi gitti....Hıh şöyle aferin
Bn de menüme harfiyen uydum gibi bir ilk ara kahvesi komşuya geçtiğimden erken oldu
Bebeleri uyutim spor yapiciğim
Vayyy kizm sen nasıl güzelsin ya hayal bile edemedim....mavi göz sarı saç Avrupa I bir yuzun var deseneYok canim genetik biraz bizim saclar erken beyazliyor :))
Daha hic boyamadim saclarimi saridan cok belli olmuyor ama guneste beyazlar ben burdayim diye bağırıyor:)))
Yok yaa oyle bir guzelligim yok yaa bir ara fotograf paylasirim insallahVayyy kizm sen nasıl güzelsin ya hayal bile edemedim....mavi göz sarı saç Avrupa I bir yuzun var desene
Köyden bir fırsat bulamadın ki bana yolluycamtin belki oldu bir haftaYok yaa oyle bir guzelligim yok yaa bir ara fotograf paylasirim insallah
Resim cekmeyi pek sevmiyorum canim ya :)))Köyden bir fırsat bulamadın ki bana yolluycamtin belki oldu bir hafta
Hayirlisi olsun uzulme canim insallah size ev nasip olurAçıklandı canım çıkmadı bize öbür evede baktık içi baya kötü bakım istiyor onuda eşim yapmak istemezhayırlısı böyleymiş zaten bende şans olsa
Yapmadım daha yemeği 7de yedim 9 gibi spor yaparım
Canin sağolsun....ben seni görmeden de severim...sorun değil.....Resim cekmeyi pek sevmiyorum canim ya :)))
Nerdesin kac zamandır görünmüyorsun?
Burdaysan az sonra koyarim profileCanin sağolsun....ben seni görmeden de severim...sorun değil.....
Burdayim haydi koyBurdaysan az sonra koyarim profile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?