Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- sportie sabah star TV deki 30 dakikalık evde spor zamani var ya....onu kaç puanla carpicaz.... ????

egzersizler fena değil...kasları baya çalıştırıyor yoruyor yani kan ter içinde kaliyilorum ben....dün daha çok alt bölgeye yönelik di ezgersizler bugün üst bolge daha yoğundu...

Ebru Karaduman adı ordaki kadin

Açıklandı canım çıkmadı bize öbür evede baktık içi baya kötü bakım istiyor onuda eşim yapmak istemez hayırlısı böyleymiş zaten bende şans olsa
Yapmadım daha yemeği 7de yedim 9 gibi spor yaparım

Olmaz off kabul etmiyoruz Sudem ben senden 1.lik beklerken vazgeçemezsin ya Leslie boosted dururken jumping jacks niye yapıyorsun kuzum önce şöyle hafif hafif başla kondüksiyon kazandıkça yaparsın Jumping jack ini

Olmaz off kabul etmiyoruz Sudem ben senden 1.lik beklerken vazgeçemezsin ya Leslie boosted dururken jumping jacks niye yapıyorsun kuzum önce şöyle hafif hafif başla kondüksiyon kazandıkça yaparsın Jumping jack ini
siz bana yetişin diye yarın spor mpor yok....ağrım geçerse bakarım...
Geçer cnm merak etme ama istersen hafif sporlar ile geçiştir bu süreci
Akşam yürüyüşe çık ama dolu mide ile olmasın yemekten en az 2 saat sonra
Ayarliycam birşeyler....durmak yok ...baskoymusum bu yola....dönmek yok...zinhar....

siz bana yetişin diye yarın spor mpor yok....ağrım geçerse bakarım...

Ayarliycam birşeyler....durmak yok ...baskoymusum bu yola....dönmek yok...zinhar....
Hıh şöyle aferin
Bn de menüme harfiyen uydum gibi bir ilk ara kahvesi komşuya geçtiğimden erken oldu
Bebeleri uyutim spor yapiciğim

Yok canim genetik biraz bizim saclar erken beyazliyor :))
Daha hic boyamadim saclarimi saridan cok belli olmuyor ama guneste beyazlar ben burdayim diye bağırıyor:)))

Hıh şöyle aferin
Bn de menüme harfiyen uydum gibi bir ilk ara kahvesi komşuya geçtiğimden erken oldu
Bebeleri uyutim spor yapiciğim
@Gulumse25 bana yetişmeden benim ona yetişmem lazım...artık gülümse rakibim.....diğer rakibi kaçırdım. ....rüzgar gibi geldi gitti....

Yok canim genetik biraz bizim saclar erken beyazliyor :))
Daha hic boyamadim saclarimi saridan cok belli olmuyor ama guneste beyazlar ben burdayim diye bağırıyor:)))
Vayyy kizm sen nasıl güzelsin ya hayal bile edemedim....mavi göz sarı saç Avrupa I bir yuzun var desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…