- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Senin resmini yiyimmBugun cektigim fotografi koydum sabah bahceye gitmiştik:))
Tesekkur ederim canim o senin guzelliginAnaaammm ne güzelmişsin sen ya maşallah tü tü tüüü
Yakaladım bendeBugun cektigim fotografi koydum sabah bahceye gitmiştik:))
❤❤Senin resmini yiyimm
Ay sen de beni gördün dimi instagramdanTesekkur ederim canim o senin guzelligin
acilmis iste bidaha yapma sakin özeniyoruz ama olmuyo cirkin duruyo alınca platin yap bencedeYeni benkuaför olucam bu gidişle gri platin olma yolunda yım yarın da gri yapcam
Uyumadimki 3 bölüm yaprak dökümü izledim uykum kaçtı ask-ı memnu 2Benimde uykum geldi ama uyuyamiyorum :))
Bahce suluyoruz :))
Tesekkur ederim canımYakaladım bendenasıl güzelsin abla ay maşallah maşallah
Sen kimsin bakimmmAy sen de beni gördün dimi instagramdan
Gordum canim masallah sende cook guzelsin ❤❤Ay sen de beni gördün dimi instagramdan
Yarın boyaları alıp yapicam canım ayy kıyamam kız özen diye koymadım kopmadan yanmadan hallettim haber edem diye Şii yaptimacilmis iste bidaha yapma sakin özeniyoruz ama olmuyo cirkin duruyo alınca platin yap bencede
Ben goremedimBugun çektiğim foto:)))
Her iki sayfada bir seni görüyorumİlham verdin bana şimdi boya almaya gideceğim açıcı ile aciciam
Bu renkle gezemem ya yanarsa yansın napayım
Harikasın maşallah ne guzel sana bahtinda kaderinde güzel olsunTesekkur ederim canım
Ayy çok teşekkür ederim valla utandım inşallah zayıflayınca daha güzel olcakGordum canim masallah sende cook guzelsin ❤❤
Takim kalabalik 12 misafir varHemen de kaldir resmini allahimya
Yaprak dökümü eşliğinde bacak çalıştım 40 dk tempolu yürüyüşe çıktım ne uykusu bacım o bize ne gelmişNe uykusuymus canlanin biraz hadi bakalim yemekler az sindirildikten sonra walk walk walk
Tesekkur ederim canımHarikasın maşallah ne guzel sana bahtinda kaderinde güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?