Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1 hafta olacak yanarmi acaba saçım bir tutam deniyim diyorum açmayı uçlarım çok açıldı zaten dibim köyü kaldı benim
Yanmaz benimki yanmadiysa seninkide yanmaz ben hep ardarda boyuyodum bisey olmadi

Yanmaz benimki yanmadiysa seninkide yanmaz ben hep ardarda boyuyodum bisey olmadi
İlham verdin bana şimdi boya almaya gideceğim açıcı ile aciciam
Bu renkle gezemem ya yanarsa yansın napayım

Eklentiler

• IMG_20200706_180900.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 27
Yine de o bence bir tesadüf Hani yediğin normal masum bir şey olsa zaten ben yeme taraftarıyım aç kalarak kilo verilmiyor ama yani bu mayalı poğaça
Tabiki masum değil aç kaldkm bünye ne bulursa kabulum yesin yakacağım dedi herhalde o esnada denk geldi masum bir tesadüf tü :)

Allah göstermeye 75 üstünü bana
bana altını göstermesi yakındır inşAllah
İyiki çok biliyorsan gel benim yerime otur demedi onu diyenide gördük
ha ha benden beteri de varmış...
Final bölümünü hic izlemedim bende
Ben o diziyi bile izlemedim ...
gozun aydın.insAllah sağlıkla kucağına alırsın
hosgeldin gayet azimli ve istekli görünüyorsun umarım motivasyonun hiç düşmez....
Kiz ne acelen vardi hemen alinti yapmissin daha duzenlememi yapiyordum yanlis yunlus yazmisim
lili Ben anliuom senin yazıni....hı hı hi...
Valla rüzgar gibi oldu vaatler nerde kaldı hemen orta katı kiraya verdi
dizi muhabbeti mi...Fransız kaldım...
Bende bos kalinca pekde mumkun olmuyor bu durum ama youtubeden agir yasamlari izleyip motive oluyorum
küçük bedenler büyük bedenler programı ni izlemek istiyorum da bir denkgelmedik...
Lili hedefi n yüzde 80 olduysa kaptan a soralım seni mezun edelim... kupanı kaldıralım...sonra bizimle alt listede de vam edersin....zaten şekeri bıraktığın için normal yesen de kilo vermeye devam eder sin.

Yok canim vucut aliskin tabi gunde bir kase dolusu sekeri cay ile birlikte almaya, ee simdide onu tamamen kestim kuruyemisden aldigim şeker ile idame ediyorum
şekerli besin tuket yaş kuru meyve ye
arkadaşin diyet listesinde vardı....diyetisyen veriyordu ona...
acele etme oldun sayilir
Bende kumralim senin gibi kizil boyadım bir haftada pembe oldu sonra actim kendi rengime döndürdüm 4sene olmustur boya surmuyom
Kız hiç beyazın da mı yok...boyasız 4 yıl nasıl duruyon...

Felicio kız bugün sporu sapittim...

Jumping jacks yaparken kalbim sıkıştı...hala ağrıyor....yarın offf günü yapabilirim....bence bu beş günlük diyeti herkes kendi bünyesine gore yapsın....

selensu82 dedi ya bu spor bana az ,..

ben kendimi aştı m Bugün....
Leslie benzer videolar indirdim indirmeye çalışayım derken internet paketi de hortladi ....benim kilom zaten aşırı fazla sizin hepinize göre....

Ben hic sac boyatmiyorum bir seffer kizil rofle yaptirmisdim birde tubaya uyup sari rofle yillar oluyor tabi, bir dahada boyamadim

Ben hic sac boyatmiyorum bir seffer kizil rofle yaptirmisdim birde tubaya uyup sari rofle yillar oluyor tabi, bir dahada boyamadim
organik kadın
Benim beyazlar fena artti bu sene yaslaniyorum :))
Kaptanlık mi yaptı kiz yöneticiler yipranir....valla beni korona yıprattı...son 3 ayda dehşet arttı beyazım....boya aslında beyazı artırıyor....ama boya bir kere bulasinca alışkanlık yapıyor...ben sağlığım için az boyuyirum....senede 2 filan....bir Kasım da boyarim bir de Nisan bazen bide yazın düğün dernek filan varsa öyle.....bı sene Nisan karantina olduğu için boyamadim hala

Cnm zorlama kendini yürüyüş ile de kilo verilir ki Allah korusun
Senin kilon fazla ise herkesten çok verirsin zaten tatlım bu kdr yorma kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…