- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aldim 2tup açıcı kizim surdu cok tutmadıM hemen aciliyo sonra yikadim ertesi gun boya yaptimNasıl açtın bacım sen oryallemi bende açmak istoyum
1 hafta olacak yanarmi acaba saçım bir tutam deniyim diyorum açmayı uçlarım çok açıldı zaten dibim köyü kaldı benimAldim 2tup açıcı kizim surdu cok tutmadıM hemen aciliyo sonra yikadim ertesi gun boya yaptim
Bende o modum şuanYemeği yedim uykum geldi
Benimde uykum geldi ama uyuyamiyorum :))Yemeği yedim uykum geldi
Yine de o bence bir tesadüf Hani yediğin normal masum bir şey olsa zaten ben yeme taraftarıyım aç kalarak kilo verilmiyor ama yani bu mayalı poğaça2 adet yedim birde akşamına hamburger yedim 79.300 den 78.200 çıktım
Ben de şu an tadını çıkara çıkara yiyorumYemeği yedim uykum geldi
Yanmaz benimki yanmadiysa seninkide yanmaz ben hep ardarda boyuyodum bisey olmadi1 hafta olacak yanarmi acaba saçım bir tutam deniyim diyorum açmayı uçlarım çok açıldı zaten dibim köyü kaldı benim
Benim gelemiyo istesemde çünkü eylul meselesi var dışarı cikiyoz simdi 2saat içeri giremeyizYemeği yedim uykum geldi
İlham verdin bana şimdi boya almaya gideceğim açıcı ile aciciamYanmaz benimki yanmadiysa seninkide yanmaz ben hep ardarda boyuyodum bisey olmadi
Tabiki masum değil aç kaldkm bünye ne bulursa kabulum yesin yakacağım dedi herhalde o esnada denk geldi masum bir tesadüf tü :)Yine de o bence bir tesadüf Hani yediğin normal masum bir şey olsa zaten ben yeme taraftarıyım aç kalarak kilo verilmiyor ama yani bu mayalı poğaça
Kulağinn ses duyduuu hemiiiAcaba ben neden öyle yapmiyorum pogca bayadir yemiyodum durhele
Galibada uyudun, dar vakitte uyunmaz kalkkkkYemeği yedim uykum geldi
bana altını göstermesi yakındır inşAllahAllah göstermeye 75 üstünü bana
ha ha benden beteri de varmış...İyiki çok biliyorsan gel benim yerime otur demedi onu diyenide gördük
Ben o diziyi bile izlemedim ...Final bölümünü hic izlemedim bende
gozun aydın.insAllah sağlıkla kucağına alırsınHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
hosgeldin gayet azimli ve istekli görünüyorsun umarım motivasyonun hiç düşmez....Merhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
lili Ben anliuom senin yazıni....hı hı hi...Kiz ne acelen vardi hemen alinti yapmissin daha duzenlememi yapiyordum yanlis yunlus yazmisim
dizi muhabbeti mi...Fransız kaldım...Valla rüzgar gibi oldu vaatler nerde kaldı hemen orta katı kiraya verdi
küçük bedenler büyük bedenler programı ni izlemek istiyorum da bir denkgelmedik...Bende bos kalinca pekde mumkun olmuyor bu durum ama youtubeden agir yasamlari izleyip motive oluyorum
Lili hedefi n yüzde 80 olduysa kaptan a soralım seni mezun edelim... kupanı kaldıralım...sonra bizimle alt listede de vam edersin....zaten şekeri bıraktığın için normal yesen de kilo vermeye devam eder sin.Kizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yanisi isin özü sekerim teze bitmissya hic kalmamis
şekerli besin tuket yaş kuru meyve yeYok canim vucut aliskin tabi gunde bir kase dolusu sekeri cay ile birlikte almaya, ee simdide onu tamamen kestim kuruyemisden aldigim şeker ile idame ediyorum
arkadaşin diyet listesinde vardı....diyetisyen veriyordu ona...Nasıl açıklandı mı canım?
Yaptınmı 2. Seti canım? İçecek ayran/kefir içebilirsin en sağlıklı olarak
Maden suyu ödem yapıyormuş bilgine tatlım
Sana inancım tam düşük kilolarda vermek daha zor ama sen yaparsın biliyorum
Çok sevindim babalarımız hemşeri ❤
Kesin ondandır ama sen listene birşeyler eklesen daha yavaş zayıflasan iyi olabilir tatlım önce sağlık
afiyet olsun çokta güzel olmuş
1,5 ver daha fazla verme canım
Tebrikler Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümeyi nasip etsin
Hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsuntez zamanda iyileşirsiniz umarım
Canım hastane yoruyor insanı yarında gideceksin değil mi?
Hapa çok karşıyım ben, keşke kampımıza sende gelseydinbir daha ki sefere özel davetlimsin
acele etme oldun sayilirCanim önümde verecegim cok bir kilom olsa mutlaka giderdim, ama 3 kilo kaldi. Birde esasinda gidecektim ama ozel olmayanlar acilmadi ozeldende haberim yok acelemde olmadigi icin ozele gitmek istemedim acikcasi.
Hos suan bile yeterli verdigim kilo ama mezunnolamam bu kiloyla ben mezun olmak isteyyom
Kız hiç beyazın da mı yok...boyasız 4 yıl nasıl duruyon...Bende kumralim senin gibi kizil boyadım bir haftada pembe oldu sonra actim kendi rengime döndürdüm 4sene olmustur boya surmuyom
Ben hic sac boyatmiyorum bir seffer kizil rofle yaptirmisdim birde tubaya uyup sari rofle yillar oluyor tabi, bir dahada boyamadimbana altını göstermesi yakındır inşAllah
ha ha benden beteri de varmış...
Ben o diziyi bile izlemedim ...
gozun aydın.insAllah sağlıkla kucağına alırsın
hosgeldin gayet azimli ve istekli görünüyorsun umarım motivasyonun hiç düşmez....
lili Ben anliuom senin yazıni....hı hı hi...
dizi muhabbeti mi...Fransız kaldım...
küçük bedenler büyük bedenler programı ni izlemek istiyorum da bir denkgelmedik...
Lili hedefi n yüzde 80 olduysa kaptan a soralım seni mezun edelim... kupanı kaldıralım...sonra bizimle alt listede de vam edersin....zaten şekeri bıraktığın için normal yesen de kilo vermeye devam eder sin.
şekerli besin tuket yaş kuru meyve ye
arkadaşin diyet listesinde vardı....diyetisyen veriyordu ona...
acele etme oldun sayilir
Kız hiç beyazın da mı yok...boyasız 4 yıl nasıl duruyon...
Benim beyazlar fena artti bu sene yaslaniyorum :))Kız hiç beyazın da mı yok...boyasız 4 yıl nasıl duruyon...
organik kadınBen hic sac boyatmiyorum bir seffer kizil rofle yaptirmisdim birde tubaya uyup sari rofle yillar oluyor tabi, bir dahada boyamadim
Kaptanlık mi yaptı kiz yöneticiler yipranir....valla beni korona yıprattı...son 3 ayda dehşet arttı beyazım....boya aslında beyazı artırıyor....ama boya bir kere bulasinca alışkanlık yapıyor...ben sağlığım için az boyuyirum....senede 2 filan....bir Kasım da boyarim bir de Nisan bazen bide yazın düğün dernek filan varsa öyle.....bı sene Nisan karantina olduğu için boyamadim halaBenim beyazlar fena artti bu sene yaslaniyorum :))
Cnm zorlama kendini yürüyüş ile de kilo verilir ki Allah korusunFelicio kız bugün sporu sapittim...
Jumping jacks yaparken kalbim sıkıştı...hala ağrıyor....yarın offf günü yapabilirim....bence bu beş günlük diyeti herkes kendi bünyesine gore yapsın....
selensu82 dedi ya bu spor bana az ,..
ben kendimi aştı m Bugün....
Leslie benzer videolar indirdim indirmeye çalışayım derken internet paketi de hortladi ....benim kilom zaten aşırı fazla sizin hepinize göre....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?