Bugun çektiğim foto:)))Burdayim haydi koy
Ayy saç rengin çok güzel ...Bugun çektiğim foto:)))
Tesekkur ederim canım o senin kalbinin guzelligiAyy saç rengin çok güzel ...bu saç hiç boyanır mı???beyazlar bile öyle güzel duruyor ki..
Gözler zaten ayrı güzel...
Maşallah
Aksam yemegini yemedin mi canimAralıklı oruca geçmiş bulunmaktayım. Oglenleri yiyorum şimdilik. Böyle deneyeyim bakalım.
Sabahtan şekersiz çay ve su içtim.
12.30 1 porsiyon çorba, 1 porsiyon nohut 1 porsiyon yoğurt ve azcik ekşi üzüm ve 1 dilim de ekmek
Yine çay ve su içtim sürekli. Şimdilik iyi gidiyorum acikmadim henüz1 saat tempolu yürüyüş yaptım 150 puan
Ayyy canimm cok gecmisler olsunnn
Canım cokkk gecmis olsun inşallah iyi olursun yaaa üzüldüm
Canım çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
Nasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşaAllah..Hayirlisi olsun uzulme canim insallah size ev nasip olur
Guzel menu afiyet olsun canimNasip değilmiş canım hayırlısı olsun inşaAllah..
Menüm
11.00 liistedeki kahvaltı tek fark elma yerine iki kuru kayısı
Ara bademler küçüktü 7 yedim
Ara Ayran
Akşam 19.00
3 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık taze fasulye yemeği
Çoban salata yoğurt
Su 4lt olmak üzere
Spor 30 dk 30days diğer 30 dk daha yapacağım
Zipzip- Felicio
Hayır yemedim kaptanım. Yersem benim için aralıklı olmaz ki oAksam yemegini yemedin mi canim
Ben göremedimBugun çektiğim foto:)))
Tamam 2 dakika koyayim kaldırayım:)))
Oda zararlı hiç bulaşmasın öyle şeylereHerbalife kullan bari ilaç içme gerçi ondada dikkat etmen lazım
Benim de hiç belli olmaz aç kalınca verdiğimde oluyor aldığımda kafasına göre takılıyor biraz benim metabolizmadaKilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Her zaman bi düzenle gitmez ki Ama yaptığımız düzeni bozan bişi hep çıkar önemli olan bizim o zamanı kontrol edebilmemiz kendimize uyarlayabilmemiz inan abla bende bu aralar depresyonda gibiyim hatta vermem sarpaladı biraz düzen desen kalmadı bi gün olmadı mı diğer gün düzeltmeye çalışıyorum bozuldu diye vazgeçmek yerine Buda onca zamanın nazar boncuğu olsun diyip devam et sporu sabah yapamazsan akşam Yap dans et önemli olan mutlu ol üzme kendini bunları hepsi yine güzel olur
toparlamam lazim bi ama kronik yorgunluğu çekiyorum sabahlari ne güzel erken kalkiyordum...
namaz kılıyordum kuran okuyordum sonra spor yapıyordum 15 dk..
herşey iyi gidiyordu...
sonra bunlari yapamamaya başladim...
akşamlari 10 gibi yatiyorum artık..
düzen bozuldu...
namaz kılmamaya başladim kuran da kaldi
içimde tuhaf bir his.. anksiyete başladim bi iyi bi kötü oluyorum.
yemek yemeyi çok fazla kaçirmaya başladim geçenlerde akşam yemegi üç gün yemedim.
çikolata yemeye başladim...
bilmiyorum çikolaya yemek beni mutlu ediyordu..
sonra yemekleri de fazla yiyorum..
ölçülü yesem açıkıyorum.
önceki evet ne güzel gidiyordu birden kötüleşti sabahlari spor yaparken karnim inmişti düze kavuşuyordum ki nazara mi geldim neydi bilmiyorum valla..
kısır döngü olmaktan çok yoruldum.. bi başla sonra pes et gene al aldi mi ver...
birakiyorum pes ediyorum hep
Bu sporlar belli ki ağır geliyor sadece yürüyüş denesen belli bi kiloya varınca Bü dostlarla devam etsen daha iyi olabilir abla bence dikkat et kendineFelicio kız bugün sporu sapittim...
Jumping jacks yaparken kalbim sıkıştı...hala ağrıyor....yarın offf günü yapabilirim....bence bu beş günlük diyeti herkes kendi bünyesine gore yapsın....
@selensu82 dedi ya bu spor bana az ,..
ben kendimi aştı m Bugün....
Leslie benzer videolar indirdim indirmeye çalışayım derken internet paketi de hortladi ....benim kilom zaten aşırı fazla sizin hepinize göre....
Anaaammm ne güzelmişsin sen ya maşallah tü tü tüüüTamam 2 dakika koyayim kaldırayım:)))
Amiin çok teşekkür ederimRabbim şafi ismiyle şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?