Lahmacun yiyebilirdin ki neden yemedinOoooo hemen gidim aliyim hamburger ozaman kiz ben lahmacun bile yemedim aylardır iyice kısmısım kendimi
Şekerlerin pogacaya hayır ben 1 hafta aç bıraktım bunyemi yiyince yaktı hemen öğle düşünün canlarım sizKotu örnek oluyorsun simdi takimdakilere
Bende yapiyom hep ama kaldim oyle79 a gelmemin nedenini 1 hafta yaptığım detoks suyuna bağlıyorum ben birde adettim kestim detoks suyunu hemen
Kisinca vücut kıtlık geçiyor ve şaşırıyor yiyince de hemen yakıyorOoooo hemen gidim aliyim hamburger ozaman kiz ben lahmacun bile yemedim aylardır iyice kısmısım kendimi
Ayyyy kafam karisti artik yicem ulennnn kısıtlı amaLahmacun yiyebilirdin ki neden yemedin
Cok kistin kendini cuma gunleri odulu biraz abartabilirsin artik hafta ici toparlarsin :))
Yeşil elmaBende yapiyom hep ama kaldim oyle
Elma yok artik markete pazara gelmiyoYeşil elma
Limon
Tarçın
Taze nane
Soda ile yapılan dan yaptım ben
Cook mu ayakta kaldin acaba canimElma yok artik markete pazara gelmiyo
Bugün dukan yaptim spor yapmadigim halde dizkapaklarimin alti şişmis nedense gene belki iner
Ben sulara guvenmicem artık normal su içiyordum 3 litreyi gecik öğle verdim okadar kiloyu detoks suyu sisirdi beni afedersin gaz sancısı yapioduElma yok artik markete pazara gelmiyo
Bugün dukan yaptim spor yapmadigim halde dizkapaklarimin alti şişmis nedense gene belki iner
Bir eylül meselesi diyelimCook mu ayakta kaldin acaba canim
Normal suyuda cok iciyorum 4litre oluyoBen sulara guvenmicem artık normal su içiyordum 3 litreyi gecik öğle verdim okadar kiloyu detoks suyu sisirdi beni afedersin gaz sancısı yapiodu
En iyisi bence normal su yani katkısız 4 litre çok degilmi sisirmesin su dalak sorunu yasamaNormal suyuda cok iciyorum 4litre oluyo
Ne bilim su kurbasi gibiyim boyna iciyom dalak böbrek gidiyo isteEn iyisi bence normal su yani katkısız 4 litre çok degilmi sisirmesin su dalak sorunu yasama
Nasil akmis oylee yaaKizlar uçlarım açıldı boyayali 6 gün oldu tipe bak ya 10 gün sonra açmayı deniycem dahada akacak kızıl pişmanlık oldu
Bende kumralim senin gibi kizil boyadım bir haftada pembe oldu sonra actim kendi rengime döndürdüm 4sene olmustur boya surmuyomKizlar uçlarım açıldı boyayali 6 gün oldu tipe bak ya 10 gün sonra açmayı deniycem dahada akacak kızıl pişmanlık oldu
Nasıl açtın bacım sen oryallemi bende açmak istoyumBende kumralim senin gibi kizil boyadım bir haftada pembe oldu sonra actim kendi rengime döndürdüm 4sene olmustur boya surmuyom
Sorma kuzum ya kıpkırmızı aktı şuan az akıyor ama gene pembe pembe akiyorNasil akmis oylee yaa
Rabbim şifa versin evladına bağışlasın da dalağın şişer benim çok içersem bir ara snein gibiydim 20 cm çıktı dalak su içmeyi azalttım 16 olduNe bilim su kurbasi gibiyim boyna iciyom dalak böbrek gidiyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?