HanikiLili 38 Sende bak kaldırayım tekrar :))
He he dizi muhabbeti yaşın küçük boşverbana altını göstermesi yakındır inşAllah
ha ha benden beteri de varmış...
Ben o diziyi bile izlemedim ...
gozun aydın.insAllah sağlıkla kucağına alırsın
hosgeldin gayet azimli ve istekli görünüyorsun umarım motivasyonun hiç düşmez....
lili Ben anliuom senin yazıni....hı hı hi...
dizi muhabbeti mi...Fransız kaldım...
küçük bedenler büyük bedenler programı ni izlemek istiyorum da bir denkgelmedik...
Lili hedefi n yüzde 80 olduysa kaptan a soralım seni mezun edelim... kupanı kaldıralım...sonra bizimle alt listede de vam edersin....zaten şekeri bıraktığın için normal yesen de kilo vermeye devam eder sin.
şekerli besin tuket yaş kuru meyve ye
arkadaşin diyet listesinde vardı....diyetisyen veriyordu ona...
acele etme oldun sayilir
Kız hiç beyazın da mı yok...boyasız 4 yıl nasıl duruyon...
Profil resmim de :))Haniki
Duru bir güzelliğin varTesekkur ederim canım
Ben kimimki bana deme zatenLili 38 Sende bak kaldırayım tekrar :))
Tam zamanında gelmişimHemen de kaldir resmini allahimya
Daha koymayacagim küstüm ben saaHer iki sayfada bir seni görüyorum
Teşekkür ederim canimDuru bir güzelliğin vargözlerinin rengide yüzünün şeklini de çok beğendim
Heeyt Allah neler yaratmış
Burda oldugunu bilmiyordum kiBen kimimki bana deme zaten
Enemmm hic profile bakmiyomkiProfil resmim de :))
Benim gözüm hep burda üstüme laf düşerse yazarımTeşekkür ederim canim
Burda oldugunu bilmiyordum ki
Sen beni öldürcen artik yaaaa offff havayami bakiyonEnemmm hic profile bakmiyomki
Ayyy masaAllah yaaa cerkes kizlarina benzettimm mavisim zipzipim bahtinda guzel sun yüzün gibi kalbin gibi
Enemmm hic profile bakmiyomki
Ayyy masaAllah yaaa cerkes kizlarina benzettimm mavisim zipzipim bahtinda guzel sun yüzün gibi kalbin gibi
Allah'tan hiç boyatmamişsın senede 2 azmıorganik kadın
Kaptanlık mi yaptı kiz yöneticiler yipranir....valla beni korona yıprattı...son 3 ayda dehşet arttı beyazım....boya aslında beyazı artırıyor....ama boya bir kere bulasinca alışkanlık yapıyor...ben sağlığım için az boyuyirum....senede 2 filan....bir Kasım da boyarim bir de Nisan bazen bide yazın düğün dernek filan varsa öyle.....bı sene Nisan karantina olduğu için boyamadim hala
Tamam canim etiketlerim genelde foto koymuyorum cok nadirBenim gözüm hep burda üstüme laf düşerse yazarım
Bu kadar güzelken nedem sevmezki insan foto çekilmeyiTamam canim etiketlerim genelde foto koymuyorum cok nadir
Foto çekilmeyi hic sevmiyorum :)
Kendimi hic guzel bulmuyorum birde fotograflarda cok kotu cikiyorum hic fotojenik degilim :)))Bu kadar güzelken nedem sevmezki insan foto çekilmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?