- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İns Allah bende önümüzdeki ay terfi ederim rakiplikten darisi başıma bu ay umut yok kırmızılar geldi@Gulumse25 bana yetişmeden benim ona yetişmem lazım...artık gülümse rakibim.....diğer rakibi kaçırdım. ....rüzgar gibi geldi gitti....
Yok yaa regl dönemini gectim.bagirmam artik
Küstüm sanada ben
Hayırlısı be gülüm allah biliyodur yerini zamanını inşallah güzel.haberlerde alicaz senden inanıyorumİns Allah bende önümüzdeki ay terfi ederim rakiplikten darisi başıma bu ay umut yok kırmızılar geldi
Ayyyy bende gidiyorum kendimi biyerden atmaya artik burdaaa herkes tripliKüstüm sanada benkonuşmayacağım saçım için koymuştum ben güzel değilim ki kaptanım benden daha güzel bir kere
Yaa oyle deme canim yaa sende cook guzelsin masallahKüstüm sanada benkonuşmayacağım saçım için koymuştum ben güzel değilim ki kaptanım benden daha güzel bir kere
İntihat etmekten iyidir napimOda zararlı hiç bulaşmasın öyle şeylere
Benim de hiç belli olmaz aç kalınca verdiğimde oluyor aldığımda kafasına göre takılıyor biraz benim metabolizmada
Her zaman bi düzenle gitmez ki Ama yaptığımız düzeni bozan bişi hep çıkar önemli olan bizim o zamanı kontrol edebilmemiz kendimize uyarlayabilmemiz inan abla bende bu aralar depresyonda gibiyim hatta vermem sarpaladı biraz düzen desen kalmadı bi gün olmadı mı diğer gün düzeltmeye çalışıyorum bozuldu diye vazgeçmek yerine Buda onca zamanın nazar boncuğu olsun diyip devam et sporu sabah yapamazsan akşam Yap dans et önemli olan mutlu ol üzme kendini bunları hepsi yine güzel olur
Bu sporlar belli ki ağır geliyor sadece yürüyüş denesen belli bi kiloya varınca Bü dostlarla devam etsen daha iyi olabilir abla bence dikkat et kendine
sagol canım.Oda zararlı hiç bulaşmasın öyle şeylere
Benim de hiç belli olmaz aç kalınca verdiğimde oluyor aldığımda kafasına göre takılıyor biraz benim metabolizmada
Bu sporlar belli ki ağır geliyor sadece yürüyüş denesen belli bi kiloya varınca Bü dostlarla devam etsen daha iyi olabilir abla bence dikkat et kendine
Benim için.koydu
her gün bir renk gökkuşağı gibi....burcun terazi ya da İkizler mi? CanimYeni benkuaför olucam bu gidişle gri platin olma yolunda yım yarın da gri yapcam
AbooUyumadimki 3 bölüm yaprak dökümü izledim uykum kaçtı ask-ı memnu 2
O gözler bende olsa yeter saçıma boya bile sürmem maşşallah ama gözlerim bozuldu bi sayfa önce pembeydiYeni benkuaför olucam bu gidişle gri platin olma yolunda yım yarın da gri yapcam
Aklimin ucuna bile gelmediki profile koyacagi yaaSen beni öldürcen artik yaaaa offff havayami bakiyon
Ablam teşekkür ederim sana da maşallah valla yaa
Hani nerde kizin ben niye hep fransizim bu aksam herseyeAblam teşekkür ederim sana da maşallah valla yaahiç anne gibi değilsin sen baya ablasin yani. Kızın taş taaaaaaş evet o benim taptatli kızım
Instagramda kiziHani nerde kizin ben niye hep fransizim bu aksam herseye
Senle takiplesiyoz ablaEkleyin ule beni dileklili
Bismillah : bence ve çoklarınca çok güzelsin dupduru masum bir güzelliksin maşaAllahKendimi hic guzel bulmuyorum birde fotograflarda cok kotu cikiyorum hic fotojenik degilim :)))
Telefon surekli elimde ama hic fotograf cekmem
Bugun bahceye gittik bir cekeyim dedim yoksa dogru duzgun fotom.yok :)
Uykun mu geldi canimHadi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?