Ayyy Allah immm o kadar fotoğraflarını beğenmiştim halbukiHadi yaaa
Niye haberim yok
O senin guzelligin canim tesekkur ederim ❤❤Bismillah : bence ve çoklarınca çok güzelsin dupduru masum bir güzelliksin maşaAllah
Bir de kendisi ekledi beni hemen unutmusUykun mu geldi canim
Artık sarışın oldum daha da ellesmemO gözler bende olsa yeter saçıma boya bile sürmem maşşallah ama gözlerim bozuldu bi sayfa önce pembeydi
Ama isimler orda farkliya bil3medimki az bucuk tahmin ettiklerim var ama ay cok utandimm cokmu safim neeAyyy Allah immm o kadar fotoğraflarını beğenmiştim halbuki
Bilemedin hayatım kovayim ben kova kadiniyimsagol canım.
..hep Leyla var ya Leyla....ona mahcup olmayim diye zorladim...dün kızdı bana...
Benim için.koydu
her gün bir renk gökkuşağı gibi....burcun terazi ya da İkizler mi? Canim
Aboo
Şoule bem zipziptan aa bu gruptandir diye eklediklerim oldu ama kim kim hepsini bilmiyorumBir de kendisi ekledi beni hemen unutmus
Sende de duru bir güzellik var kaptanım tü tü tü maşallah Allah korusun kem gözdenYaa oyle deme canim yaa sende cook guzelsin masallah
Amannbeeeee
ha ha bı kere ben senin ablanım....senden 9 ay büyüğüm...ben doğduğumda sen daha fasulye kadar bile değilmiş sin....hatta ortada bir sen yokmuş...He he dizi muhabbeti yaşın küçük boşver
AAA arkadaş ayda boyar...dibini geldi der hep....kız vişneli bir hafta olmadı ya 5 günde boyadı....sende beni görüyon bı akıllı m....Allah'tan hiç boyatmamişsın senede 2 azmı
inşAllah....ya öyle ya böyle iki türlü de benim kiloma gelcen gibi....ben seni geçecem....rakibemİns Allah bende önümüzdeki ay terfi ederim rakiplikten darisi başıma bu ay umut yok kırmızılar geldi
kiz aklina değil gözüne takılacak..ben isimlere değil resimlerle tanıyor um çogunu...koca profilAklimin ucuna bile gelmediki profile koyacagi yaa
Aciktimmmm yatsiyi bekliyorumUykun mu geldi canim
Tesekkur ederim canim ❤❤Sende de duru bir güzellik var kaptanım tü tü tü maşallah Allah korusun kem gözden
Kızının adida Elif bak dikkat et elifler nazlı Tripli olurAyyyy bende gidiyorum kendimi biyerden atmaya artik burdaaa herkes tripli
Dur kalan fotoğraflarını da beğenem de anlarsın beniŞoule bem zipziptan aa bu gruptandir diye eklediklerim oldu ama kim kim hepsini bilmiyorum
Ben bakar körüm yaa cok dikkatli bakmam hichirseyeha ha bı kere ben senin ablanım....senden 9 ay büyüğüm...ben doğduğumda sen daha fasulye kadar bile değilmiş sin....hatta ortada bir sen yokmuş...
AAA arkadaş ayda boyar...dibini geldi der hep....kız vişneli bir hafta olmadı ya 5 günde boyadı....sende beni görüyon bı akıllı m....
inşAllah....ya öyle ya böyle iki türlü de benim kiloma gelcen gibi....ben seni geçecem....rakibem
kiz aklina değil gözüne takılacak..ben isimlere değil resimlerle tanıyor um çogunu...koca profil
Tuh ya...Bilemedin hayatım kovayim ben kova kadiniyim
Bende genelde fotografa bakiyorum profil fotosu degisince bu kim diyorumkiz aklina değil gözüne takılacak..ben isimlere değil resimlerle tanıyor um çogunu...koca profil
Az kaldi canim :))Aciktimmmm yatsiyi bekliyorum
Ondan mi bu triplerKızının adida Elif bak dikkat et elifler nazlı Tripli olur
25 yaş aydınlanma yaşı oldu bende kafam bir farklı çalışıyor artık elalem için değil kendim için yaşıyorum. Eskiden elalem ne der dedirdim şimdi bosverdim :)Tuh ya...
Kova kırmızı sever....sende 25 yaşta belli olmuş
Az önce selam.verdi gitti gormedinmiHani nerde kizin ben niye hep fransizim bu aksam herseye
Az önce selam.verdi gitti gormedinmi
[/QUOQUO yok inanki gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?