Eşime de atıyorum adam bunaliyor ama bu sene birşey oldu bana büyüdüm herhalde eskisi kadar atmıyorum geçen dedi Elif artık nazlanmiyorsun triplenmiyorsun yaşlanıyorum galiba dedim sustuAz kaldi canim :))
Ondan mi bu tripler
Ayyy teveccünüz efenimAblam teşekkür ederim sana da maşallah valla yaahiç anne gibi değilsin sen baya ablasin yani. Kızın taş taaaaaaş evet o benim taptatli kızım
Ama kizin yokki kediye kizim diyorsun galiba ve sen zeynepmissin ya onla takiplastigimi biliuordum medusares ile bilmiuordumDur kalan fotoğraflarını da beğenem de anlarsın beni
Yirimmm seni yaaaAma isimler orda farkliya bil3medimki az bucuk tahmin ettiklerim var ama ay cok utandimm cokmu safim nee
Kızım var benimm evet kedi kızım varAma kizin yokki kediye kizim diyorsun galiba ve sen zeynepmissin ya onla takiplastigimi biliuordum medusares ile bilmiuordum
Tamm tanistigimiza memnun oldum kuzucumKızım var benimm evet kedi kızım varmedusares=Zeynep
Yok bacim simdi okunuyor okundu hemen kilarim simdi Allah in izni ileBen senin yerine yatsıyı kılarım diycem ama reglim malesef git yat uykun gelmis bacım
Teşekkür ederiz efendimTamm tanistigimiza memnun oldum kuzucumkizinda pek tatli masaAllah
Elifler cokkk fena oluyo uyuz oluyorum ben nedense
Sinirlerimi bozuyo benim 18yasindayim diye bir havalar sanki dunyayi kurtaran adam gibi anasini satimmm
Senden beklentilerim hiç biter misagol canım.
..hep Leyla var ya Leyla....ona mahcup olmayim diye zorladim...dün kızdı bana...
Benim için.koydu
her gün bir renk gökkuşağı gibi....burcun terazi ya da İkizler mi? Canim
Aboo
Sen bakma ona arkadaşımArtık sarışın oldum daha da ellesmemfotoda atmıyorum akıllarınizda böyle kalayım
Seyyyyy kizima şeyettiydim ben onu
Elifler dedin ben bilmem artıkSeyyyyy kizima şeyettiydim ben onuzaten uyudu o sanirim ses etme
ŞişttttElifler dedin ben bilmem artık
Cano çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?