Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 8 45 diyet kahve
12 30
1 bucuk haslanmis yumurta
Yesillik az bi domates
Bir dilim peynir
Bir ceviz
Bir dilim cok tahilli
Ara meyve cayi 5 gojiberyy ve hurma
Aksam 18 05
Kiymalitaze fasulye
1 kasik pilav
Yesil salata
Yarim kase yogurt
5 adet Kiraz
22 35 diyet kahve
Su 3 bucuk litre
750 ml elma detoks suyu
Spor
60 dk boosted 240
102 dk. Yuruyus 255
Toplam 495
Zipzip- sportie Felicio

Yoğurdu yiyebilirsin neden yarim.kase anlamadim sonra açım diye geziyon

Yoğurdu yiyebilirsin neden yarim.kase anlamadim sonra açım diye geziyon
Okadar yiyebildim ne bileyim aksam bu saatlerde acikiyorumama suan kahve ictimya cok iyi geldi icindeki kakao ve tarcin beni acayip mutlu ediyor karnimi doyuruyor butun tatli ihyiyacimi karsiliyor

Son düzenleme:
Amma uzun bir listen var canısı

Bende genelde fotografa bakiyorum profil fotosu degisince bu kim diyorum
ha ha yani mantıken de öyle...görsel okuma daha çok iz bırakır...hafıza da ...ben bir ay önce vişneli resim atmıştı geçen dedim ya gülümse sen mıydın diye....sonra uyandım ben...
Az kaldi canim :))

Ondan mi bu tripler
ha ha
25 yaş aydınlanma yaşı oldu bende kafam bir farklı çalışıyor artık elalem için değil kendim için yaşıyorum. Eskiden elalem ne der dedirdim şimdi bosverdim :)
gerçi kırmızıyi erken bıraktın bir hafta sürmedi...
Senden beklentilerim hiç biter mi yürüyüş yapacağına söz verdin selensuya ❤ Bugün menü en zoruydu yarın daha kolay geçecek İnan bana en az 8000 adım bekliyorum, bırakmak pesetmek yok
kız beni bana bırak sırtıma yük yükleme....ben söz verirsem tutarım....ama Selen e söz vermedim... ayarliycam dedim....cuma ya seni geçecem sen merak etme....hatta hepinizi geçecem...sizi kilomla dovecem.... gülümse yetişmem lazım....
Bugün pazardan taze kayısı aldim yedim kuru kayısı incir yedim dondurma aldim yedim ama çok yemek yemedim mesela 1tabak sadece yesil mercimek yedim oyuzden,,,,amaaaaa kabakta aldim kiiii carsamba perşembe yapim bari
kaptan dondurma yemiş cezasını keselim.....
Kız bize bu menüleri değil 77 olmanı sağlayan menüleri paylaş sen....daha sana yetişcem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…