O Ömer Asaf imiz balimizTeşekkür ederiz efendimo kıvırcık oğluna ba-yil-dimmm
Ömerler inatçı olur senin oglanda inatcimi benimkide Ömer Faruk ne çok ortak yanımız var kızO Ömer Asaf imiz balimiz
Biliyorum kız kalbinde kötülük yok onun bende espirisine diyorum zatenSen bakma ona arkadaşımşakalaşmayı seviyor, bizim için at merak ederim ben
MasaAllah, suan inatligi tam belli degil 2 bucuk yasinda henüz ama dedigim dedik sipaÖmerler inatçı olur senin oglanda inatcimi benimkide Ömer Faruk ne çok ortak yanımız var kız
Menuyu paylasmadinGeldimmm, niye demiyorsunuzki menuyu paylasmadin kahveyi icince aklim basima geldi
Yoğurdu yiyebilirsin neden yarim.kase anlamadim sonra açım diye geziyonSabah 8 45 diyet kahve
12 30
1 bucuk haslanmis yumurta
Yesillik az bi domates
Bir dilim peynir
Bir ceviz
Bir dilim cok tahilli
Ara meyve cayi 5 gojiberyy ve hurma
Aksam 18 05
Kiymalitaze fasulye
1 kasik pilav
Yesil salata
Yarim kase yogurt
5 adet Kiraz
22 35 diyet kahve
Su 3 bucuk litre
750 ml elma detoks suyu
Spor
60 dk boosted 240
102 dk. Yuruyus 255
Toplam 495
Zipzip- sportie Felicio
Sen yazarken bende yazmisimPaylasdimya kizzz
Okadar yiyebildim ne bileyim aksam bu saatlerde acikiyorumYoğurdu yiyebilirsin neden yarim.kase anlamadim sonra açım diye geziyon
Amma uzun bir listen var canısı6 temmuz
09.00 1 t. Kahvesi
10.30
5 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
1yeşil elma
2 ceviz
12.00
1 t. Kahvesi
13.30
6 adet tuzsuz kaju
1yeşilçay
16.00
1bardak kefir
2 üzüm
Arada 1 kahve ve yeşil çay içtim
18.30
6 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurtlu buğday
Salata
Şu an rezene içiyorum
Su 4 ü geçtim
Spor 20 dk karın
14 dk kol sırt
15 dk kardiyo pilates
294p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie Felicio sudem34 Lili 38
Bir diyete uyunca içtiklerimi de yazmalıyım didimAmma uzun bir listeden var canısı
ha ha yani mantıken de öyle...görsel okuma daha çok iz bırakır...hafıza da ...ben bir ay önce vişneli resim atmıştı geçen dedim ya gülümse sen mıydın diye....sonra uyandım ben...Bende genelde fotografa bakiyorum profil fotosu degisince bu kim diyorum
ha haAz kaldi canim :))
Ondan mi bu tripler
gerçi kırmızıyi erken bıraktın bir hafta sürmedi...25 yaş aydınlanma yaşı oldu bende kafam bir farklı çalışıyor artık elalem için değil kendim için yaşıyorum. Eskiden elalem ne der dedirdim şimdi bosverdim :)
kız beni bana bırak sırtıma yük yükleme....ben söz verirsem tutarım....ama Selen e söz vermedim... ayarliycam dedim....cuma ya seni geçecem sen merak etme....Senden beklentilerim hiç biter miyürüyüş yapacağına söz verdin selensuya ❤ Bugün menü en zoruydu yarın daha kolay geçecek İnan bana en az 8000 adım bekliyorum, bırakmak pesetmek yok
kaptan dondurma yemiş cezasını keselim.....Bugün pazardan taze kayısı aldim yedim kuru kayısı incir yedim dondurma aldim yedim ama çok yemek yemedim mesela 1tabak sadece yesil mercimek yedim oyuzden,,,,amaaaaa kabakta aldim kiiii carsamba perşembe yapim bari
Kız bize bu menüleri değil 77 olmanı sağlayan menüleri paylaş sen....daha sana yetişcem....Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2658798
Ara öğün saat 15.00
1 avuç dan az kuru yemiş
Akşam yemegiEki Görüntüle 2658799
2 lt Dukan birası
500 bölgesel hareket =83
40 dk tempolu yürüyüş =100
Toplam =183 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?