Eşimle beraber duş alıyoruz biz görünce kıpkırmızı küvet kızdı bune dedi oda bırakmama vesile oldu diyebilirimha ha yani mantıken de öyle...görsel okuma daha çok iz bırakır...hafıza da ...ben bir ay önce vişneli resim atmıştı geçen dedim ya gülümse sen mıydın diye....sonra uyandım ben...
ha ha
gerçi kırmızıyi erken bıraktın bir hafta sürmedi...
kız beni bana bırak sırtıma yük yükleme....ben söz verirsem tutarım....ama Selen e söz vermedim... ayarliycam dedim....cuma ya seni geçecem sen merak etme....hatta hepinizi geçecem...sizi kilomla dovecem.... gülümse yetişmem lazım....
kaptan dondurma yemiş cezasını keselim.....
Kız bize bu menüleri değil 77 olmanı sağlayan menüleri paylaş sen....daha sana yetişcem....
Sorma kankam ruh ikizim sabah kahvaltıyı geç yapınca migrenim tuttu, ben de karbonhidrat yedim geçsin diye geçti ama utancımdan gelemedim...H hasbeenandgone kuzum sen naptın özledim seni
Kahvesi güzel kendisi güzel kankam6 temmuz
09.00 1 t. Kahvesi
10.30
5 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
1yeşil elma
2 ceviz
12.00
1 t. Kahvesi
13.30
6 adet tuzsuz kaju
1yeşilçay
16.00
1bardak kefir
2 üzüm
Arada 1 kahve ve yeşil çay içtim
18.30
6 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurtlu buğday
Salata
Şu an rezene içiyorum
Su 4 ü geçtim
Spor 20 dk karın
14 dk kol sırt
15 dk kardiyo pilates
294p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie Felicio sudem34 @Lili 38
Fit365 diye bir program canımCano çok beğendim
Bu program hangisi bb eskiden birine bakıyordum ama herşey yok diye sildim bunun görüntüsü daha güzel
İyi akşamlar
Menüye 1-2 küçük ek dışında tamamen uydumZipzip-
Spor olarak
1 saat Leslie 240p
1 saat dans 180p (easy fitness dance)
4000 Adım 60p
Toplam 480psportie
E Evvab H hasbeenandgone @selensu82 @Lili 38sudem34
6 temmuz
09.00 1 t. Kahvesi
10.30
5 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
1yeşil elma
2 ceviz
12.00
1 t. Kahvesi
13.30
6 adet tuzsuz kaju
1yeşilçay
16.00
1bardak kefir
2 üzüm
Arada 1 kahve ve yeşil çay içtim
18.30
6 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık yoğurtlu buğday
Salata
Şu an rezene içiyorum
Su 4 ü geçtim
Spor 20 dk karın
14 dk kol sırt
15 dk kardiyo pilates
294p
Zipzip- H hasbeenandgone sportie Felicio sudem34 @Lili 38
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2658798
Ara öğün saat 15.00
1 avuç dan az kuru yemiş
Akşam yemegiEki Görüntüle 2658799
2 lt Dukan birası
500 bölgesel hareket =83
40 dk tempolu yürüyüş =100
Toplam =183 puan
Menülerin hepsi mükemmelSabah 8 45 diyet kahve
12 30
1 bucuk haslanmis yumurta
Yesillik az bi domates
Bir dilim peynir
Bir ceviz
Bir dilim cok tahilli
Ara meyve cayi 5 gojiberyy ve hurma
Aksam 18 05
Kiymalitaze fasulye
1 kasik pilav
Yesil salata
Yarim kase yogurt
5 adet Kiraz
22 35 diyet kahve
Su 3 bucuk litre
750 ml elma detoks suyu
Spor
60 dk boosted 240
102 dk. Yuruyus 255
Toplam 495
Zipzip- sportie Felicio
Bu sporlar hiç az değilSize göre az ama bana göre çok olan sporlarimi paylaşayim...
33 dakika bölgesel 198 p
40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
50 jumping jacks 12 p
Kolay bölgesel 160 tane 27 puan
sportie 6.7 spor puanım 337 puan
Merhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Cuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Sağol canımGeçmiş olsun
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese. Kalkmak nasıl zor geliyor ya. Sicak uyutmuyor. Sabah mal gibi oluyorum
Afiyet olsunAralıklı oruca geçmiş bulunmaktayım. Oglenleri yiyorum şimdilik. Böyle deneyeyim bakalım.
Sabahtan şekersiz çay ve su içtim.
12.30 1 porsiyon çorba, 1 porsiyon nohut 1 porsiyon yoğurt ve azcik ekşi üzüm ve 1 dilim de ekmek
Yine çay ve su içtim sürekli. Şimdilik iyi gidiyorum acikmadim henüz1 saat tempolu yürüyüş yaptım 150 puan
Afiyet olsun canımYazacak pek bişi yok ama bende ekliyim
Sabah (08.30)
- 1 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek
Akşam (19.30)
- 1 kase makarna salatası (yoğurt domates vardı sadece)
Su: 4.5 lt
Spor: 10000 adım 150psportie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?