Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim elifçiğim sen nasılsın . nasıl gidiyor diyet menülerini vermiyorsun kızacak aeben ablam ....

iyiyim elifçiğim sen nasılsın . nasıl gidiyor diyet menülerini vermiyorsun kızacak aeben ablam ....

iyi diyelim iyi olalım nazlım

menü vermiyorum ,sıcaktan yemek yiyemiyorum ya

canım bişey istemiyor

montiye uyamıyorum ama bişey yediğim de yok doğru düzgün

bu sabah 73,1 olmuşum

canım bişey istemiyor

bu sabah 73,1 olmuşum

maşallah elifim devamı gelir inşallah canım .....

İyi haftalar kızlar. Hepinizi öpüyorum kocaman. Nasılsınız. İyisiniz inşallah. Ben 3 günlük tatilden sonra bugün işbaşı yaptım. Biraz zor geldi tabi. Neyse pazartesi sendromu öğleden sonra geçer herhalde. :bbo:

günaydın canım . tatil dönüşü işe alışamıyorum bir türlüüüü. offffffffffffffffffff

bana da dün çok uzun gelmişti

pazara gittim ,temizlik yaptım ,çamaşır yıkadım,ütü yaptım

dünün ve bugünün yemeğini yaptım ( barbunya ve karnıyarık)

yine de gün bitmek bilmedi

ama bugün yine işe gelesim gelmedi

20.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

1 tabak domates çorbası
1 ızgara köfte
1 bardak ayran

Akşam : 19:00

1 tabak yoğurtlu turp otu salatası
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

2 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 950

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 60 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydın canım . tatil dönüşü işe alışamıyorum bir türlüüüü. offffffffffffffffffff

Kızlar sizlere de kolay gelsin. Şeniz Çok zor oluyor haftanın ilk günü. kafamçokkarıştı

aynen zar zor kalktım yataktan . ALLAHIM sabah sabah bütün salaklar beni buluyor . bizim diğer firmada bir elektrikçi var adam tam gerizekalı malzeme alıcak siparişlerini verdim . şimdide gelmiş diyor bekletelim ben bir deneme yaptım . malzemeleri perşembe isteyelim . şimdi gelse işime yaramıycak diyor salak . malzemelerin gelsin yine perşembe yapacağını yaparsın elinde olsun malzemeler diyorum hala aynı şeyi tekrarlıyor.

:hulya:gözdem farkındamısın sen hayatın degişsin istemiyorsun. ama yasinin hayatında degişiklik istiyorsun fıstık .boshayallersmile
Abla ama o erkek , erkek olmanın getirdiği meziyetler var , katlanmak durumunda sempatiksalakcinni bütün hafta sonunu masa tenisi oynayarak geçirdik gıkını çıkarmadı mesela, yenildiğim bölümlerde de yere oturup mızıkladım eyvahedigeldismile limonatasını da içtim ohhhh canıma değsin, limonatasına oynamıştık ta sempatiksalakcinni ama varya inanılmaz spor oluyor masa tenisi, birde bana diyorki, hayatım sana hantal falan demesinler ben senden böyle bir performans beklemiyordum ne yalan söyleyeyim, reflekslerin çok hızlı, çokta atik oynuyorsun dedi bayanssulusmile çok şükür dobiş tombişiz ama hantal değil hareketliyiz şakkıdı

Bu arada günaydın kızlar, elifim nazlıcığım, nazocuğum, herkeste pazartesi mahmurluğu var , bende de üst düzeyde, haftasonu halamlar bizdeydi yatıya kaldılar, üstelik caddebostanda oturuyorlar :bbo: 3 gündür onlar bizde olunca bende haftasonu çıktım yasinle buluşmak için, annem tafra yapıyor bana,halamın kızı var, lise 2 ye gidiyor onu da götürmeliymişim, ne ayıpmış, ya peşimden ayrılmıyor zaten, akşamları bayılttı beni konuşmaktan gece 3 te yatıp ertesi sabah 8 de kalktık 2 gün boyunca hala trip hey allahım laelaelaelaelae evlenince sen kimseyi çağırma evine diye birde laf çarpıtıyor annem hey allahımmmmmm delikafadulden

canım bişey istemiyor

bu sabah 73,1 olmuşum

AYY SORMA MELEKCİM BENDE ÖLE YAA HİÇ BİŞEY CANIM İSTEMİYOO SADECE SOĞUK ŞEYLER MEYVELER YEMEK İSTİYORUMM cokacimcoook

günaydın arkadaşlar....geçmişi okuyamıyorum uzun zamandır umarım herkesin keyfi yerindedir.öpüyorum hepinizi..

günaydın eylülcüğüm sivasa gitmişsiniz hayırlı olsun . aman annenin yemeklerine dikkat et sonra emeklerin boşa gitmesin canım .

günaydın 6 takımm :içelim:

benim cephede herşey yolundaaa

sadece biraz yoğunummm evde üç genç ye iç yıka -tatlicadiarzu-

fırsatını bulur bulmaz burdayımmm a.s

günaydın 6 takımm :içelim:

benim cephede herşey yolundaaa

sadece biraz yoğunummm evde üç genç ye iç yıka -tatlicadiarzu-

fırsatını bulur bulmaz burdayımmm a.s

kolay gelsin ablam sana . ecenin sınavı nasıl geçti ablam ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…