Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

la neymiş canım ilk kez duyuyorum ismini
neymiş konusu canım güzelmi ki

canım la nazan bekiroğlunun bir kitabı,bana anlatılan adem ile havvayı anlatıyor kitap biraz edebi bi eser belki kmilerine sıkıcı gelebilir ama benim hoşuma gitti elimdeki bitsin ona geçmeyi düşünüyorum

güzelmiş canımcım...
şeker ben çıkıyorum şimdilik .görüşürüzz.öptüm

Öyle bir çığlıkla attı ki kendini Âdem uykusundan, gerçekte çığlık atıp atmadığını bile bilmedi. Ama iki uyku arasında rüyasının bölündüğü gün gibi gerçekti. Ve başına bir şey gelmiş gibiydi.

O zamansızlık zamanında, cennet ırmağının kıyısında Âdem onunla göz göze geldi. Kuşları, tüyleri ürkütmekten korkarcasına elini uzattı yavaşça. Parmaklarının ucundan dökülen yaseminleri gösterdi. İçine dolan ses ve ışığa, sevince sarmaşığa, usulca, sen kimsin, dedi. Bildiğini bir kez daha bilmek, kelimesini bir de ondan duymak istedi.

Ben kadınım, dedi Havva, ama bu benim sıfatım. Adımı henüz bilmiyorum.

Sonra döndü Âdem'e,

aklına bir şey gelmişti.

Sesi, bengisular gibiydi.

Bana, dedi, bir isim ver,

varlığım olsun.

Durdu, aklından yeni bir şey geçti. Bana, dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun.

Bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun.

Seni anan beni de ansın. Seni hatırlayan beni hatırlamadan olmasın.

Bir 'ile' koy aramıza bizi

birbirimize bağlasın.

kitabın arkasında yazan metin

günaydınlaropuyorumnanaktan günü LÂ ile açmak ne güzel yumukum Nazan Bekiroğlu tam bie edebiyat üstadı. onun teşbihleri istiareleri arasında insan kaybolup gidiyor. ben bir cam ırmağı taş gemi diye bir kitabını okumuştum. sonra birer birer bütün kitaplarını aldım. okumadığım 1-2 kitabı kaldı ama kütüphanemde olmaları bile mutluluk veriyor. sonrasında isimle ateş arasındayıda oku derim. ama LÂ bambaşka...

günaydınlar tekrardan arkadaşlaropuyorumnanaktan scaklar fln derken ben bir güzel şifayı kapmışım. ik gündür yerimden kalkamadım. yeediklerimi yazamıyorum çünkü yemek denecek pek bir şey yoktu. hazır ne bulduysam attım ağzıma. evde yaknız olunca:çok üzgünüm:
bugün azıcık daha iyisayılırım zaten dershaneye ordanda okula gitmem gerekiyor zorlada olsa dayancaz bakalım.acele çıkmam lazım meraklandırmayım diye hemen yazayım dedim. akşamakşama geçmişe uzanırım inşAllah.
selametlea.s.:1rolleyes:opuyorumnanaktan

geçmiş olsun suuracığım . dikka et kendine ....

GÜnaydınlar kızlar

dÜn yedıklerım

sabah
3 dılım kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞı
kk kadar beyaz peynır
1 adet domates
1 adet salatalık

ÖĞlen
2 adet haŞlanmıŞ yumurta
salata
1 bardak ayran

ara
1 adet Şeftalı

akŞam
1 tabak taze fasÜlye
cacık

günaydın ablam ,nazlım opuyorumnanaktan

dişimi çektirdim geldim

öğleden sonra yine gitçem bakalım daha neler olcak eyvahedigeldismile

günaydın ablam ,nazlım opuyorumnanaktan

dişimi çektirdim geldim

öğleden sonra yine gitçem bakalım daha neler olcak eyvahedigeldismile

oyyy geçmiş olsun canım . ben çok korkarım dişçi koltuğundan . acımasına geçtim o aletlerden çıkan sesi hiç sevmiyorum .

geçen hafta çok korkarak gitmiştim ama bugün rahat gittim hiç acımadı

çok korkutmuşlardı aman 20likler çok zor çekiliyormuş ,çok acıyomuş falan

alttaki zor çıktı ama hissetmiyor bile insan ,bugünkü de hemencecik çıktı anlamadan

çook geçmiş olsun canımmm bende dişlerimi kontröle gitcem çok önem veriyorum fırçalıyorum yine de çürümeler oluyor anlamadım ki neden -tatlicadiarzu-

Selam kızlar, sabaha berbat uyandım, halkalı da ki lojmandan askeri personel taşıyan ve bombalanan aracı duymuşsunuzdur, dün bir görevle yasin oraya gitmişti, ve sabahki o üç konvoyluk aractan 1. içindeydi, 3. otobüs geçerken patlatmışlar bombayı. Yüce rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu şerefsiz piyonları, sabah kriz geçiriyordum haber alana kadar, o otübüste olacağını biliyordum sabahleyin çünkü, rabbim o korkuyu düşmanıma yaşatmasın...2 ayda 55 şehit verdik, delirmemek elde değil...Ama en çok üzüldüğüm bu israil için filistin için saatlerce konuşan sayfalarca paylaşım yapan insanlar sus puslar...Kendi vatan evlatlarımız, canımız için canlarını ortaya koyan insanlar bu kadar mı değersiz... Filistinde olsaydı bu bombalanma ortalığı yıkarlardı değilmi????????????? Ne için yaaa kim için canlarını veriyor bu evlatlar , 17 yaşında bir askeri personelin kızıda şehit oldu bu sabah, o yavrucağın suçu neydi yaaaaa? Hazmedemiyorum, damla damla akıyor gözyaşlarım, yasin söylüyor artık servisleri kaldırılmış onların birliğinin başka yollarla ulaşımları sağlanacakmış, alarm durumu kırmızı imiş, ama 20 gün önce söylemişti bana, kalabalık yerlere annemlerde gitmesin bizde gitmeyelim, büyük şehirlerde bekleniyor bunlar diye... Bahar geldimi azıyor bu yersiz yurtsuz pislikler... Neyse size haber vermek istedim kızlar, çok korktum bugün, ömrümden 10 yıl gitti desem abartmış olmam :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…