BennnnnnYatak odamın camı açık öyle bir Kavruk Kavruk sigara kokuyor ki yok Bir de 6. Kattayım camın dibinde kim içiyor acaba
Insallah bakalım esim sakin yerler arastırıyor gezmek icin bulursa giderizSevindim senin adına bundan sonra tatilin tadını çıkar
Hele dur gönderene kadar ne çektimmmmBizde seni ozledik canim gel arada
Benim yerimede gez valla biz çakildir buraya 2 günlüğüne memlekete gidip donucem kurbanı orda babamlarla keseceğiz bizim tatilde o kadar olur işteInsallah bakalım esim sakin yerler arastırıyor gezmek icin bulursa gideriz
Keskeeeeee ben de yatakta kalsaydım. Bu hafta ne zor oldu ya erken uyanmak. Havalardan galiba hepGunaydin canim bende uyandim ama daha yataktayim bugun cok fazla is yok yatiyorum
Esinin zamani varsa kurbandan sonra bi yerlere kacın canım catladık bu sene evdeBenim yerimede gez valla biz çakildir buraya 2 günlüğüne memlekete gidip donucem kurbanı orda babamlarla keseceğiz bizim tatilde o kadar olur işte
Bugün ben de tatildeyim de hala yataktayım bugün spor yokKeskeeeeee ben de yatakta kalsaydım. Bu hafta ne zor oldu ya erken uyanmak. Havalardan galiba hep ☺
Kendi işi olduğu için bizim tatil en fazla 2 gün olur canım eltim Konya'ya gitti 2 ay yok kocası burda çalışıyor yılan eltim de gidiyormuş oda 1.5 ay kadar kalır ama eşim izin vermiyor onlar diyor masraf olmasın diye eşlerini gönderiyor diyo ben göndermem uzun süreli ben nerde sen orda 2 gün yeter birlikte gidip donecekmisizEsinin zamani varsa kurbandan sonra bi yerlere kacın canım catladık bu sene evde
Kurbana bizde dönebiliriz bakalım
Sevdigimdendir belkimNiye kız nettim sana
Tam kadir inanırmış eniştemKendi işi olduğu için bizim tatil en fazla 2 gün olur canım eltim Konya'ya gitti 2 ay yok kocası burda çalışıyor yılan eltim de gidiyormuş oda 1.5 ay kadar kalır ama eşim izin vermiyor onlar diyor masraf olmasın diye eşlerini gönderiyor diyo ben göndermem uzun süreli ben nerde sen orda 2 gün yeter birlikte gidip donecekmisiz
Uyuma daha erzurum serindir cık yürü ohh missSaat 9 oldu ben daha ne zaman uyuycamki
Allah muradın vere var olasanBende sizi seviyorum gülommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?