Telefonu elime alabilsem konuşacağız da telefonu zor elime aliyorumKaptanım köyde iş çok bitmiyor bırakın gelin daha çok sohpet ederiz
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canim ❤Gunaydiiiinnnnn ❤
Gunaydin ablacım ❤Günaydın kızlar ❤❤❤
Gunaydin canim tesekkur ederimgüzel ve kolay bir gün dilerim kaptanım
Gunaydin canim ❤Gunumuz aydin akıbetimiz hayr olsunn
Havalarin etkisi olabilir canimKeskeeeeee ben de yatakta kalsaydım. Bu hafta ne zor oldu ya erken uyanmak. Havalardan galiba hep ☺
Saat 6 da kalktım gündüz kesin uykum gelir uyumazsam basım agrir uyusam saat 9 oldu neydeciyggggUyuma daha erzurum serindir cık yürü ohh miss
Günaydın canım ❤günaydın kizlar
Gece hic uyumadik eylül saat 1de bir kalkti sürekli memede durcakmis uyucakmis birakinca verdi yaygarayi 2 oldu 3oldu 4oldu agliyo bana afakanlar basti sinirlerim bozuldu sonra o agliyo diye kocayla tartistik uykusuzum kalktim kahve yaptim basim geçsin inşallah da çokkk yorgunum artik
Sana da günaydın canısı
Günaydın kizlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Gunaydiiiinnnnn
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Gunaydin kızlar
Nasılsınız
Günaydınlar günaydınlarrrGunumuz aydin akıbetimiz hayr olsunn
Günaydın canim,cokkk kotuyum bugun yani boynum kafam tutmuyo birazdanda kalkar kosturmacaGünaydın canım ❤
Memeden ayrilma vakti geliyor galiba seni cok zorlamaya baslamis
Ben demistim sana 68 I kıracaksın diye
Cocuklar oyalasin biraz sen dinlen canimGünaydın canim,cokkk kotuyum bugun yani boynum kafam tutmuyo birazdanda kalkar kosturmaca
Evet sen dedin canim cokkk teşekkür ederimBen demistim sana 68 I kıracaksın diye
herkes kendi havasinda maşallah kiz susulenip disari cikti arkadasinda kaldi gelmedi oglan bilgisayar da cokta istemiyo onlarla anca vercem babasina götürsün onu tarlayaCocuklar oyalasin biraz sen dinlen canim
Diyorum hep az yedigin icin veremiyorsunEvet sen dedin canim cokkk teşekkür ederim
Ozaman ver coşkuyu aksama kekler dondurmalar yiyim bariiii
ben herşeyi kestim cikarttim hayatimdan ondan oldu senin dediğin gibi,basim agrisa bile cokk sevincliyim seni cokk seviyorumDiyorum hep az yedigin icin veremiyorsun
Yarin normal yediginden 1 tik fazla ye
Bende seni cook seviyorum ❤❤ben herşeyi kestim cikarttim hayatimdan ondan oldu senin dediğin gibi,basim agrisa bile cokk sevincliyim seni cokk seviyorum
iyiyim canımZeynolin44 hosgeldin canim nasilsin nezamandir yoksun izine ciktin diye uğramaz oldun
Gulumse24 kiz sen busaatte nasil kalktin maşallah muhabbetin dibine vurmussunuz sabah sabah
Cok cok gecmis olsun canim bende hala yataktayim ve uyandigimda hafif olan bas agrim suan iyice arttiGünaydın canim,cokkk kotuyum bugun yani boynum kafam tutmuyo birazdanda kalkar kosturmaca
Ayy hadi gozun aydin sonunda kirdin sabiti
İyiyim canim bende sukurler olsuniyiyim canım
Geldim geleli kv evini temizliyorum bugün biter halıları bekliyorum bundan sonra daha sık uğrarım
Sen nasılsın kilo verebildin mezuniyette
Gunaydin canim ❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?