Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım köyde iş çok bitmiyor bırakın gelin daha çok sohpet ederiz
Telefonu elime alabilsem konuşacağız da telefonu zor elime aliyorum
Günaydın kizlar
Günaydın canım ❤
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤
Gunaydiiiinnnnn ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın kızlar ❤❤❤
Gunaydin ablacım ❤
güzel ve kolay bir gün dilerim kaptanım
Gunaydin canim tesekkur ederim
Gunumuz aydin akıbetimiz hayr olsunn
Gunaydin canim ❤
Keskeeeeee ben de yatakta kalsaydım. Bu hafta ne zor oldu ya erken uyanmak. Havalardan galiba hep ☺
Havalarin etkisi olabilir canim

günaydın kizlar
Gece hic uyumadik eylül saat 1de bir kalkti sürekli memede durcakmis uyucakmis birakinca verdi yaygarayi 2 oldu 3oldu 4oldu agliyo bana afakanlar basti sinirlerim bozuldu sonra o agliyo diye kocayla tartistik uykusuzum kalktim kahve yaptim basim geçsin inşallah da çokkk yorgunum artik

Günaydın canım ❤
Memeden ayrilma vakti geliyor galiba seni cok zorlamaya baslamis

Diyorum hep az yedigin icin veremiyorsun
Yarin normal yediginden 1 tik fazla ye
ben herşeyi kestim cikarttim hayatimdan ondan oldu senin dediğin gibi,basim agrisa bile cokk sevincliyim seni cokk seviyorum

Zeynolin44 hosgeldin canim nasilsin nezamandir yoksun izine ciktin diye uğramaz oldun
Gulumse24 kiz sen busaatte nasil kalktin maşallah muhabbetin dibine vurmussunuz sabah sabah
iyiyim canım
Geldim geleli kv evini temizliyorum bugün biter halıları bekliyorum bundan sonra daha sık uğrarım
Sen nasılsın kilo verebildin mezuniyette

iyiyim canım
Geldim geleli kv evini temizliyorum bugün biter halıları bekliyorum bundan sonra daha sık uğrarım
Sen nasılsın kilo verebildin mezuniyette
İyiyim canim bende sukurler olsun
3haftadir ayniydim simdi biraz gitmis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…