- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sağol canım inşallah seninde geçer kahve iyi geliyo bana,kırdim direnci simdide 3hafta 67takili kalirimCok cok gecmis olsun canim bende hala yataktayim ve uyandigimda hafif olan bas agrim suan iyice artti
Ayy hadi gozun aydin sonunda kirdin sabiti
Super olurdu gelebilseydim
eltiniz baak benim kocam 2 ay izin veriyorr senin kocan izin veriyor mu diye kesin düşünmüştürKendi işi olduğu için bizim tatil en fazla 2 gün olur canım eltim Konya'ya gitti 2 ay yok kocası burda çalışıyor yılan eltim de gidiyormuş oda 1.5 ay kadar kalır ama eşim izin vermiyor onlar diyor masraf olmasın diye eşlerini gönderiyor diyo ben göndermem uzun süreli ben nerde sen orda 2 gün yeter birlikte gidip donecekmisiz
Olsun kalplerimiz bir olsunSuper olurdu gelebilseydim
Simdi ankarada bile degilim
Aman Allahım bu kiloda nerdeyse 1 kiloHerkese günaydın❤
PZr 54.2 idim
Bu sabah 53.4 çıktımFelicio
sağol canim bakalim yarina nolcak kek ise yaradı sende mezun oluncayersinCanım harikasın tebrik ederim
Negatif enerji gonderme beyne, neden kalasin dahada dusuceksin basladi yeniden dusmeye deeSağol canım inşallah seninde geçer kahve iyi geliyo bana,kırdim direnci simdide 3hafta 67takili kalirim
Gunaydin canimGünaydın
Yarin yine gorursun bence canim guzel gidiyorsunDun 64 600 gelen ben bugun 65 00 geldim diyorum ben size cuma gunu tartiyi gormeden sevinmem diye
Günaydın canim ❤Günaydıın kızlaaarrr
Günaydın canım ❤Selam günaydın herkese bu sabah -400 gram ile geldim 78.200 den :) bira içtim birde akşam icmeyeydim bence iyi bir eksi olurdu
InsaAllah kuzumYarin yine gorursun bence canim guzel gidiyorsun
Günaydın canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?