İnşallah kaptanım toparlanayim saldım iyice kendimi :)Günaydın canım ❤
Eksin guzel yarin daha cok eksi gorursun :))
Verirsin canim inisli cikisli olmasi normal hemen dusurme modunu, motiveni herdaim yenileyecek birseyler bul8 temmuz menü
Sabah
1 dilim ekmek
Lorlu yumurta
Zeytin
Salatalık
Reçel
Öğle
Sebze yemeği
Yoğurtlu semizotu
Ara
Yarım darı
Akşam.
4 köfte
2 patates
1 dilim ekmek
Salata
1bucuk saat yürüyüş
15 dk cardio
Eksili çok zor görüyorum motivem çok düştü artık. Ki hiç oturmuyorum niye veremiyorum
Hergun tartilma canim belki o zaman daha iyi olur8 temmuz menü
Sabah
1 dilim ekmek
Lorlu yumurta
Zeytin
Salatalık
Reçel
Öğle
Sebze yemeği
Yoğurtlu semizotu
Ara
Yarım darı
Akşam.
4 köfte
2 patates
1 dilim ekmek
Salata
1bucuk saat yürüyüş
15 dk cardio
Eksili çok zor görüyorum motivem çok düştü artık. Ki hiç oturmuyorum niye veremiyorum
Geç bile kalmış zilli çok fena ya dedigim dedik bı tip dün instegramda.gordumde bebek dik durmuyor diye kendini yerlere atacak o dereceGünaydın canım ❤
Memeden ayrilma vakti geliyor galiba seni cok zorlamaya baslamis
Gordum onuGeç bile kalmış zilli çok fena ya dedigim dedik bı tip dün instegramda.gordumde bebek dik durmuyor diye kendini yerlere atacak o derece
İnşallah mezun olayımdasağol canim bakalim yarina nolcak kek ise yaradı sende mezun oluncayersin
Beyne kötü sinyal gonderme be surekliSağol canım inşallah seninde geçer kahve iyi geliyo bana,kırdim direnci simdide 3hafta 67takili kalirim
Du bakalım yarın olmadı dahaDun 64 600 gelen ben bugun 65 00 geldim diyorum ben size cuma gunu tartiyi gormeden sevinmem diye
Sen bu hafta mezun olmuyormuydun ablaAman Allahım bu kiloda nerdeyse 1 kilo
Bu listeyi bende istiyorum önümüzdeki hafta yapıyım nolur
Mezun oldum yok doğum gunum geçti yok benim plates topunun akıbeti ne oldu ablaYine kampanyalar var kaş kirpik peşindeyim hatırlısı
Heeee sorma maymun otuy otuyyyy diye bagriyodaGeç bile kalmış zilli çok fena ya dedigim dedik bı tip dün instegramda.gordumde bebek dik durmuyor diye kendini yerlere atacak o derece
Allah sana o poşayla sabır versin ne diyimHeeee sorma maymun otuy otuyyyy diye bagriyoda
Amin amin canim allah sanada hayırlı evlat versinAllah sana o poşayla sabır versin ne diyim
Sen bu hafta mezun olmuyormuydun abla
Verirsin abla sende o ışık başından beri varOluyorum canımda istediğim 55 kilo 2-3 kilo daha vermek istiyorum
Öğle yemeginle aksam yemegini yer degistirseydin keske canim hem patates hem ekmek 2dilim ekmek gibi olmus8 temmuz menü
Sabah
1 dilim ekmek
Lorlu yumurta
Zeytin
Salatalık
Reçel
Öğle
Sebze yemeği
Yoğurtlu semizotu
Ara
Yarım darı
Akşam.
4 köfte
2 patates
1 dilim ekmek
Salata
1bucuk saat yürüyüş
15 dk cardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?