- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Islak kek olmamis ablacim8 temmuz
Sabah :yumurta salatasi 3 yesil 4 siyah zeytin tulum peyniri iki dilim ekmek cay
Ara :sutlu kahve bir dilim ıslak kek
Aksam saat 5 :kabak oturtma yesil salata bir dilim ekmek
Çayın yanında biraz çekirdek
Spor :yok
Su :2 ye yakin
Zipzip-
Iyiyim ablacim sen nasilsin halsizligin gecti minasilsiniz ne var ne yok kizlar
Abla koruma menüsü gibi ıslak kek keşke yemeseydin ben dün misafir gelecek diye akşam yemeği yemedim çayın yanında küçük 1 tane kuru pastayla leblebi yedim hafta içi değilde cuma tarti sonrası yesen daha güzel olurdu8 temmuz
Sabah :yumurta salatasi 3 yesil 4 siyah zeytin tulum peyniri iki dilim ekmek cay
Zipzip-
Kendi adıma iyiyim abla elhamdülillah sen nasıl oldunnasilsiniz ne var ne yok kizlar
Iyiyim canim dünya telasesi kizim bu hafta uzun calisiyo torun bende ise git gel yemek temizlik çamaşır derken geciveriyo hayat hızlıcaKendi adıma iyiyim abla elhamdülillah sen nasıl oldun
Doğru diyosun bi daha cuma yerim insallah spor yapacak fırsat bulabilsem erirdi de simdi kızımla yürüyüşe gidiyoruz hem alışveriş yapacağız hem yürüyüşAbla koruma menüsü gibi ıslak kek keşke yemeseydin ben dün misafir gelecek diye akşam yemeği yemedim çayın yanında küçük 1 tane kuru pastayla leblebi yedim hafta içi değilde cuma tarti sonrası yesen daha güzel olurdu
Daha iyiyim canım islak kek olmadi evet kiz yaptı bir dilim yedim bendeIslak kek olmamis ablacim
Iyiyim ablacim sen nasilsin halsizligin gecti mi
Herkes soylemis zaten,hem sabah 2dilim hem aksam 1dilim ekmek artı kek ve cekirdek olmamis8 temmuz
Zipzip-
Lili diyet kahve yaptım şimdi telve si çok fazla çıktı...ve dibine çökmedi....sulu bir vaziyette...onu da içecek miyiz?....sen içiyor musun?....sanırım kakao dan....Gunaydin canim
Ay bilmiyorum moralim bozuluyoVerirsin canim inisli cikisli olmasi normal hemen dusurme modunu, motiveni herdaim yenileyecek birseyler bul
Merak ediyorum dayanamıyorumHergun tartilma canim belki o zaman daha iyi olur
Öğle yemeginle aksam yemegini yer degistirseydin keske canim hem patates hem ekmek 2dilim ekmek gibi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?