Millet senelerce üni sınavına giriyo olmadı bisaha diyo 2 ay gecikme olmuş çok mu pehBende hazirana diyodum 65 temmuz bitcek 65 gelmesi yok halaaaa
Sende uykusuzsun aslında eylül hanımla geceler geceler@Gulumse25 uyumadiya uyumaya gitti sanirim uyuyan güzel
Valla olacaktın şurda ohh ne güzel kahvemizi içerdik manzaraya karşı , ne kaynatırdık amaBende hazirana diyodum 65 temmuz bitcek 65 gelmedi yok halaaaa
bugün ayakta duracak haliimm yok basim donuyo 2kahvemide yaptim ben uyukluyorum o yanimda geziyo merdivenden inip çıkmakla meşkülSende uykusuzsun aslında eylül hanımla geceler geceler
ayyyyy ohhhh mis olurdu vallaaaValla olacaktın şurda ohh ne güzel kahvemizi içerdik manzaraya karşı , ne kaynatırdık ama
bugün ayakta duracak haliimm yok basim donuyo 2kahvemide yaptim ben uyukluyorum o yanimda geziyo merdivenden inip çıkmakla meşkül
Seyhand-68 canimFindikfaresi123 senin instan ne benimki banu uçmak isteyen istek gönderebilir bu arada ❤
Canım hiçte bi gönderin yokmuş , koysana o güzel gezdiğin yerlerin fotolarınıSeyhand-68 canim
Heee vallaaa sorma bende elimde kahveyle merdiven tepesinde bekliyorumBende kahve yaptım termosa koydum , pek güzel geldi
Kahve açıyo insanı
Patron Eylül hanım tabi
2 yi doldurunca daha da kolaylaşır hayat, birde tecrübe var tabi , zorluklar azalırHeee vallaaa sorma bende elimde kahveyle merdiven tepesinde bekliyorum
İnşallah canimyaaa 2yas sendromu varmis yaaa bu aralar meşhurmuş belki oda oyle gercirirse benim cilekes basim yandi2 yi doldurunca daha da kolaylaşır hayat, birde tecrübe var tabi , zorluklar azalır
bende taktim simdiNe çabuk şarjı yiyo bu yaaa
Calkalayip iciyorum canim esas sevdigim yer orasi zaten gidim ziyan etmiyorum deyim sen anlaLili diyet kahve yaptım şimdi telve si çok fazla çıktı...ve dibine çökmedi....sulu bir vaziyette...onu da içecek miyiz?....sen içiyor musun?....sanırım kakao dan....
Bizde yasadik canim o sendromuİnşallah canimyaaa 2yas sendromu varmis yaaa bu aralar meşhurmuş belki oda oyle gercirirse benim cilekes basim yandi
Napiyolar meselaBizde yasadik canim o sendromu
Ben bugun persembe diye lesli yapmadim kizlar hafif gecirin diyorya zatwn hayirli llsuna gittik dayimalra simdide carsiya çıktık işlerimiz var birazSabah Leslie mi yaptım
Bölgesel imi de yaptım
Daha yürüyüş filan var sırada
Bakalım yarına hayırlısı
Ben her yaşın sendromunu yaşadım valla neyseki geçti bitti şükürİnşallah canimyaaa 2yas sendromu varmis yaaa bu aralar meşhurmuş belki oda oyle gercirirse benim cilekes basim yandi
Bugün yemekler hafif yormıycak, spor hafif herşey yavaş kilo hızlı eksilsinBen bugun persembe diye lesli yapmadim kizlar hafif gecirin diyorya zatwn hayirli llsuna gittik dayimalra simdide carsiya çıktık işlerimiz var biraz
Napiyolar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?