- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
2sinide büyüttüm oyle birsey yasamadim ama bu cok fena sanirsam yaniii sanmiyorum artik tescillendi fenaİnat en başta, saçma sapan, arasıra krize girmeler ne olduğunu anlamadığın ağlamalar falan bi şekil atlattık işte
Daha 2 gün oldu acaliCanım hiçte bi gönderin yokmuş , koysana o güzel gezdiğin yerlerin fotolarını ❤
Alttan alttan ver coşkuyuKızlar pazartesi kaş yaptırıcam kampanya yapmışlar 200 tl
Daha kocama söylemedim inşallah caz yapmaz
Sonra eyeliner. Kirpik felir sırasıyla
Dudağa 1 ml dolgu daha verdiğim kiloları yüzüme doldurucam
Canım yaa geç kalmışsınDaha 2 gün oldu acali
Çocuk da gong yiyoBu da bizden gelsin ❤
Eki Görüntüle 2660062
Hadi ya filtre kahvenin süzgeci yle suzmeye çalıştım kaldı telve öyle....ben pek sevemedim....tatlı kasıklarıni çok mu tepeledim ne....Calkalayip iciyorum canim esas sevdigim yer orasi zaten gidim ziyan etmiyorum deyim sen anla
Şimdiden güle güle kullan, bende istediğim kg ulaşınca ödül olarak benzer şeyler yaptırmayı istiyorum, kaştan çok emin olamadım yaptırınca atar mısın?Kızlar pazartesi kaş yaptırıcam kampanya yapmışlar 200 tl
Daha kocama söylemedim inşallah caz yapmaz
Sonra eyeliner. Kirpik felir sırasıyla
Dudağa 1 ml dolgu daha verdiğim kiloları yüzüme doldurucam
WC farkı olabilir canım hiç sıkma canınıDun 64 600 gelen ben bugun 65 00 geldim diyorum ben size cuma gunu tartiyi gormeden sevinmem diye
Çok güzelmişYuruyus parkimiz Eki Görüntüle 2660059
Fit anne ve yakışıklı oğluşuBu da bizden gelsin ❤
Eki Görüntüle 2660062
Sporuna da baktım bence yarın için normalinin 2 katı vermiş olacaksın gibi geliyor banaFelicio ve diğer ekip arkadaşları m
bugünkü menüleri me uydum...
.sabah sadece dereotu yoktu maydanoz bol yedim
Badem yanlislikla kavrulmuş almışım....5 de oğlana koydum o yemedi...onu da ben yedim...nasıl olsa 75 ustuyum dedim fırsat bu fırsat....
Kahvaltıda yeşil çay içtim limon katmayı unuttum
Sabah aç karnına elma sirkeli ılık su içtim
Yine peşine zeytinyağli ılık su içtim
Ara öğünlerimi harfiyen uyguladım....sadece kahveyi diyet kahve yaptım....Hindistan cevizi yağım olmadığı için ona da zeytinyağ koydum....tadı belli bile olmadı...bozmadı yani tadını..
Sabaha müjdeli haberler alalım insAllah hepimiz
Geçmiş olsun sana ve prensese hasta falan mı?günaydın kizlar
Gece hic uyumadik eylül saat 1de bir kalkti sürekli memede durcakmis uyucakmis birakinca verdi yaygarayi 2 oldu 3oldu 4oldu agliyo bana afakanlar basti sinirlerim bozuldu sonra o agliyo diye kocayla tartistik uykusuzum kalktim kahve yaptim basim geçsin inşallah da çokkk yorgunum artik
Atarım tabi ne demekŞimdiden güle güle kullan, bende istediğim kg ulaşınca ödül olarak benzer şeyler yaptırmayı istiyorum, kaştan çok emin olamadım yaptırınca atar mısın?
Felicio ve diğer ekip arkadaşları m
bugünkü menüleri me uydum...
.sabah sadece dereotu yoktu maydanoz bol yedim
Badem yanlislikla kavrulmuş almışım....5 de oğlana koydum o yemedi...onu da ben yedim...nasıl olsa 75 ustuyum dedim fırsat bu fırsat....
Kahvaltıda yeşil çay içtim limon katmayı unuttum
Sabah aç karnına elma sirkeli ılık su içtim
Yine peşine zeytinyağli ılık su içtim
Ara öğünlerimi harfiyen uyguladım....sadece kahveyi diyet kahve yaptım....Hindistan cevizi yağım olmadığı için ona da zeytinyağ koydum....tadı belli bile olmadı...bozmadı yani tadını..
Sabaha müjdeli haberler alalım insAllah hepimiz
Kabızlık için akşam sporu da eklersem mi?Yarın güzel bir sonuç bekliyorum canım senden
Yürüyüşten gelirken karpuz almayı unuttum....yerine ...
Salatalik mi
Kuru erik mi kac tane
Yeşil erik mi
Kuru kayısı mi
Ne yesem bilemedim....
Kabızlık devam ediyor....gerekirse 1 çay kaşığı zeytinyağ da ekleyebilirim yoğurt karışıma...
Haşlanmış buğday da var ....ne yesem alternatif???
30 dakikayı geçmezse kaslarda çok şişmez çok ağır tempo yapma orta hafif tempo iyidirKabızlık için akşam sporu da eklersem mi?
Faydası olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?