Merhaba evet takim kaptani benimMerhaba,
takım kaptanıZipzip- mi ?
evet ise bir üyeyi soracağım ;happy_mom_ nerelerde ? yaramaz bir durum yok değil mi ?
Merhaba evet takim kaptani benim
happy_mom_ uzun zamandir girmedi siteye en son evi tasidiklarini soylemisti azerbaycan da yaşıyor onun disinda bilgim yok ne yazik ki
Aaa sok oldum oyle bir uye degilditama bala gelirse alma takıma yeni üyelik ile başka takıma göz kırpmış ama orada da istikrar yok .... Yani istikrar yoksa kilo da veremez...
Bugun bizim sayfada gormustum bu ismi ama yazmadiCuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Yok benim takım full ben seyirciyim herkesi kapa kapa fulledin demek sonunda :63:www.kadinlarkulubu.com
gelir o hesap ablam bacım filan derde ben yemem ablayı bacıyı ....
ablan, bacınsa ona dersin ki ben uğrayamıyorum lütfen bilgi ver....
ama ablası filan değil kendisi ...
vallaaaa bende şok oldum şuan sizin gözünüzden hicbirsey gercekten kacmiyo size yazarken bile cekiniyorumCuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Yok benim takım full ben seyirciyim herkesi kapa kapa fulledin demek sonunda :63:www.kadinlarkulubu.com
gelir o hesap ablam bacım filan derde ben yemem ablayı bacıyı ....
ablan, bacınsa ona dersin ki ben uğrayamıyorum lütfen bilgi ver....
ama ablası filan değil kendisi ...
Aaa sok oldum oyle bir uye degildi
gelirse almayız tabi ki yeni uyelige gerek yoktu
Takimda cok iyiydik hic bir problem yasamadik kasimda gelmisti takimaGünahını almayayım da sanırım bir sorun yaşadı bu sebeple gizliyor kimliği.
Yani yalan dolan yok ta keşke takım kaptanına haber verseydi...
Takimda cok iyiydik hic bir problem yasamadik kasimda gelmisti takima
Şifresini unutsa bile yeni nickiyle gelip haber verebilirdi neyse yapacak birsey yok kendi bilir :))
Arada cikiyor boyle uyeler canimŞuan ben şoktayimZipzip- unuttuysa bile baska bir takima gitmesi biraz olmamisyaaa ayip olmus kimseyle bir sorunu bile olmayan insan ben şuan hakikaten şokum
Hayirda kilo almis madem gelebilirdi bende inanmadim şahsen bu olaya bisey olsada gelip söyleyebilirdi belliki bizim takima gelmek istememiş ordada ele vermis gitmiş mi o takima onu anlamadimArada cikiyor boyle uyeler canim
Bir arada dilosumuz vardi yeni uyelik alip dururdu :)))
Azimli takım arkadaşları arıyorlarmış
nezamanbeee kim.demis
Bildirim geldi 9.takimdan canimnezamanbeee kim.demis
simdi banada geldi neden yaptilar boyle birseyBildirim geldi 9.takimdan canim
5 dakka önce bildirim gelmiş o bildirime tıkladım girdim sayfaya kendi aralarında sohbettelerdi demedim bende beni çağırmışınız diyenezamanbeee kim.demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?