Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba,
takım kaptanı Zipzip- mi ?

evet ise bir üyeyi soracağım ; happy_mom_ nerelerde ? yaramaz bir durum yok değil mi ?
Merhaba evet takim kaptani benim
happy_mom_ uzun zamandir girmedi siteye en son evi tasidiklarini soylemisti azerbaycan da yaşıyor onun disinda bilgim yok ne yazik ki

Merhaba evet takim kaptani benim
happy_mom_ uzun zamandir girmedi siteye en son evi tasidiklarini soylemisti azerbaycan da yaşıyor onun disinda bilgim yok ne yazik ki

tama bala gelirse alma takıma yeni üyelik ile başka takıma göz kırpmış ama orada da istikrar yok .... Yani istikrar yoksa kilo da veremez...

gelir o hesap ablam bacım filan derde ben yemem ablayı bacıyı ....

ablan, bacınsa ona dersin ki ben uğrayamıyorum lütfen bilgi ver....

ama ablası filan değil kendisi ...

vallaaaa bende şok oldum şuan sizin gözünüzden hicbirsey gercekten kacmiyo size yazarken bile cekiniyorum

Aaa sok oldum oyle bir uye degildi
gelirse almayız tabi ki yeni uyelige gerek yoktu

Günahını almayayım da sanırım bir sorun yaşadı bu sebeple gizliyor kimliği.
Yani yalan dolan yok ta keşke takım kaptanına haber verseydi...

Günahını almayayım da sanırım bir sorun yaşadı bu sebeple gizliyor kimliği.
Yani yalan dolan yok ta keşke takım kaptanına haber verseydi...
Takimda cok iyiydik hic bir problem yasamadik kasimda gelmisti takima
Şifresini unutsa bile yeni nickiyle gelip haber verebilirdi neyse yapacak birsey yok kendi bilir :))

Takimda cok iyiydik hic bir problem yasamadik kasimda gelmisti takima
Şifresini unutsa bile yeni nickiyle gelip haber verebilirdi neyse yapacak birsey yok kendi bilir :))

yok yok abla sizle bir derdi yok. Şifre sorunu da yok birilerinden saklanmış ama dediğim gibi takım kaptanları candır de ki benim böyle bir derdim var ne yapalım.

neyse kendi seçimi

Arada cikiyor boyle uyeler canim
Bir arada dilosumuz vardi yeni uyelik alip dururdu :)))
Hayirda kilo almis madem gelebilirdi bende inanmadim şahsen bu olaya bisey olsada gelip söyleyebilirdi belliki bizim takima gelmek istememiş ordada ele vermis gitmiş mi o takima onu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…