Guzel uygulama :))her takım için gelecek .... gün gün yapacğaı mbunu ...
Herkese gitmis bildirim ablacim5 dakka önce bildirim gelmiş o bildirime tıkladım girdim sayfaya kendi aralarında sohbettelerdi demedim bende beni çağırmışınız diye
Diycektim yarın mezunum, danışman lazımsa uğrarım arada diye
Hayie o takımdan memnun degilse oraya mi gecicek geçmek isteyenGuzel uygulama :))
Azimli arıyolar ya bizi seçmişler, yani seçilmiş kişilerizsimdi banada geldi neden yaptilar boyle birsey
Tüh bana özel zannettimHerkese gitmis bildirim ablacim
Bizim.takima da ilerleyen gunlerde gelir :)
Yok canim yaa katilmak isteyenlere cagri sadeceHayie o takımdan memnun degilse oraya mi gecicek geçmek isteyen
Tamam yarin sen 9takima gidiyosun gerisini orda hallet lütfenAzimli arıyolar ya bizi seçmişler, yani seçilmiş kişilerizkıymet bilelim
Ama biri mezun olmuş ama olsun, azimli olsun
Belli uyanamamissinUyudum ben simdi uyanmaya calisiyorum yardim helpme helpme
Allahım birdaha ikindi üstü uyumucam mesajlara kalktim halaaa şokkkYok canim yaa katilmak isteyenlere cagri sadece
Ben sahsen takimdan uye gondermem kimse kusura bakmasin
Zeytinyağı 1büyük kaşık kat canım 1 çay kaşığı fayda etmezkiYürüyüşten gelirken karpuz almayı unuttum....yerine ...
Salatalik mi
Kuru erik mi kac tane
Yeşil erik mi
Kuru kayısı mi
Ne yesem bilemedim....
Kabızlık devam ediyor....gerekirse 1 çay kaşığı zeytinyağ da ekleyebilirim yoğurt karışıma...
Haşlanmış buğday da var ....ne yesem alternatif???
Gidersem danışman giderim kuru kuru gitçem oldu, bütün emeği bana takımım vermiş, elalemin takımına mı yediririm . No no noTamam yarin sen 9takima gidiyosun gerisini orda hallet lütfen
Bildirimi açan gidiyo tabi 10 dakka sonra in cin top oynar9.takimda ziyaretçi sayisi 105 e cikti
Herkes noluyo diye bakiyodur bence iykiii hemen ciktim9.takimda ziyaretçi sayisi 105 e cikti
Kim gidiyorGidersem danışman giderim kuru kuru gitçem oldu, bütün emeği bana takımım vermiş, elalemin takımına mı yediririm . No no no
Kimse gitmiyor canim her gun her takima bildirim gidecekmisKim gidiyorbana da istek gelmiş ben burayı bırakıp gitmem❤ Şu güne şu gün bekleyip bekleyip tek kaptanım Zipzip- çağırmıştı beni ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?